- iOS alkalmazások
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
Hali!
Látom vannak itt "emberkék", akik egész magas szinten üzik az "ipart"...
Nem tudna valaki egy normális tutorialt(többet is) belinkelni, ami tényleg jó, elsősorban a modellezés témakörében?
(annyit néztem már, hogy vérágas a szemem, de vagy annyira egyszerű, hogy azért nem érdemes vele foglalkozni, vagy ugyan jó, de ott meg olyan dolgokkal dobáloznak, amiről azt sem tudom, merre keressem
Fire.
UI: Esetleg az lenne még egy remek megoldás, ha TI, akik jók vagytok ebben, készítenétek tutorialokat és azt megosztanátok, hozzám hasonló emberkékkel.
Tudom, hogy nem kis kérés, mert egy jó tutorialt elkészíteni, sokkal több meló, mint egy projectet önmagában, mivel úgy kell megoldani, hogy azt tényleg lehessen használni és bárki az elejétől a végig meg tudja csinálni, lépésről lépésre.Nem lehetne esetleg-e
hogy készítenétek ilyen kezdő, haladó tutorialokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iOS alkalmazások
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro - 512 GB - Újszerű
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- EVGA RTX 3070 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- HP EliteDesk 800 G1 TWR PC, i5-4690 CPU, 8 GB DDR3 RAM, Windows 11
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudom, hogy nem kis kérés, mert egy jó tutorialt elkészíteni, sokkal több meló, mint egy projectet önmagában, mivel úgy kell megoldani, hogy azt tényleg lehessen használni és bárki az elejétől a végig meg tudja csinálni, lépésről lépésre.