- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
Igazán nincs mit, majd ha lesz még adok. De elég legyen a hajlongásból meg köszönetekből... Tudom, hálásak vagytok, talán egyszer majd egykor, ami lehet sosem jön el, én is kérek majd valamit tőletek
Az meghívó továbbra is él, ha valaki kérne... csak kell tudni akkor seedelni is hozzá, ha tartós acc-ot akartok, vagy csináljátok azt, amit én első alkalommal: 5 nap múlva bannolnak, így addig azt szedtem le, ami a csövön kifért
. Utána bannoltak is, de még előtte meghivattam magam 1x 
Egy low poly kardon szöszmötöltem, hogy a maya-mudbox workflow-mat kialakítsam, de egyenlőre még hasztalanul... ez a mudbox még kicsit homály nekem (kicsit?
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az meghívó továbbra is él, ha valaki kérne... csak kell tudni akkor seedelni is hozzá, ha tartós acc-ot akartok, vagy csináljátok azt, amit én első alkalommal: 5 nap múlva bannolnak, így addig azt szedtem le, ami a csövön kifért
. Utána bannoltak is, de még előtte meghivattam magam 1x