- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bone
senior tag
és yessz.
csak sikerült. a recgombot ha nyomogatom nem indul el, vagyis igen, de kártyára vesz.
viszont ha menüből startolom akkor kezira rögzít.
probléma megoldva
thx,thx -
b.bone
senior tag
összekötni sikerült.
VCR állásban simán látom az LCD-n még a Ph!-t is.
Csak rögzíteni nem hajlandó kazettára csakis mem kártyára. és nem lehet váltani a kettő között
arra a max meg 320x200 vagy mennyi. -
b.bone
senior tag
''Ezt a részt egyáltalán nem értem, itt mire gondoltál konkrétan?''
hogy neked mennyire igazad van.
megsem fordult a fejemben, hogy egyből rákössem. ki is próbálom rögtön.
a tv meg azért fordult meg a fejemben, mivel egyből a tunert szerettem volna használni, azon meg csak sima coax kimenet van. a mini dv-n meg (szerencsére) nincs -
b.bone
senior tag
Sziasztok!
Nem erősségem a topic nyitás ,de most megkockáztatom.
Röviden, hogy miért nyitottam a topicot.: Egy olyan 3D-s játékkal játszom ami egy 3Ghz-s P4c-n 2 giga rammal, 9800Pro-val nem hoz ki elég FPS-t ha még Frapsal-rögzítek is némi nyersanyagot.
Arra gondoltam talán egy miniDV-kamerável lehetne ezen segíteni. Nem, nem egy statívot szeretnék a monitor elé tenni, hanem átvinni a gépből a jelet a kamerába.
A gép->TV->kamera megoldás nem elég jó, mivel kicsit kényelmetlen minden egyes alkalommal szerezni egy normális TV-t erre a célra..*
Tehát marad a firewire.
-Kérdés, hogy ez megoldható-e egyáltalán.
-az alapvető ötlet az, hogy ugye pl. premiere alatt a cam. kontroll monitorként működik, tehát a gép elméletileg képes erre. De azt nem tudom, hogy mennyire terheli a gépet egy ilyen kép->firewire->kamera.
mod:*: egyébként TV-t még nem szereztem, úgyhogy konkrétan ki sem tudtam próbálni, hogy lehetne. tehát ha valaki tudja ezt is írja pls. de ettől független az FW-s megoldás (ha létezik) lenne a legjobb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest