- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
Vico87
tag
Köszi, és gratulálok neked is. Én is féltem a vizsgától, mert bármennyire felkészült az ember mindig ott van a hibázás lehetősége. Szerintem nemcsak a jegyért érte meg foglalkozni kisházikkal, hanem a megszerzett tudásért is, mert sokkal jobban megjegyzi az ember, ha maga meg is csinálja.
Mondjuk engem kifejezetten érdekel a grafika témakör, lehetőleg olyan önlab témát szeretnék. -
Vico87
tag
Hello!
Az OpenGL topicban már írtam a teljesítményről, de azóta pofozgattam a progit ( 5-ös rekurziós mélység, 3 sík (1 diffúz, 1diffúz + Phong-Blinn, 1diffúz + Phong-Blinn + tükrözés) és 3 gömb (1 diffúz + Phong-Blinn + enyhe tükrözés, 1 teljesen tükör, 1 tükör+törő), 2 pontszerű fényforrás esetén összesen 8mp renderelési idő egy Athlon XP 1600+ procin).
Egyébként szépek a rendereid. Egész életszerűek, az enyémek kicsit mesterkélt érzésűek.
Nekem olyan gondom van (remélhetőleg az utolsó akadály), hogy a törési kép széle zajos, vagyis a törő golyó közepefelé van egy pixeles kontúr a tört kép és a sötét rész határán.
-
Drizzt
nagyúr
Ha a törési iránnyal számítok, fix kt együtthatóval., akkor lesz a balra klikkelve látható kép. Ennek így kell kinéznie vajon?
Van még egy, ezen elvileg van törés+visszaverés is. Szerintetek így kell kinéznie, vagy valahogy máshogy? kép
Ezt ímúgy 37 másodpercig renderelte a procim, 3-as rekurziós mélységgel.
Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged