- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
CounterBoci #79 üzenetére
A PC barbár az olyan aki azt hiszi, hogy ha van neki programja akkor már meg tud csinálni bármit. Aki azt hiszi, hogy ő majd adótörvények ismerete nélkül fog könyvelni a programmal, csinál Worddel egy olyan html oldalat amitől a normális programozó sírógörcsöt kap, vagy részletes fizikai ismeretek nélkül fog fényhatásokat esetleg animációt megjeleníteni.
Az egy dolog, hogy csinálsz egy modellt, de modellek kompozíciója interakciója már más tészta.
Mondok egy másik példát, kicsit OFF. Évekig csináltam nyomtatott anyagokat szórólapokat 20-50 oldalas műsorfüzeteket. Volt alkalmam dolgozni pár TANULT nyomdásszal/szerkesztővel (pl. Lilium Aurumtól) akik mindig szebbet és ötletesebbet tudtak csinálni mint én egyszerűen a vérükben volt a ''kevesebb több'', aranymetszés és hasonló elvek, mert beléjük neveték az oskolában. Én PC barbár vagyok, ők művészek. És ezeknek a művészeknek is jószerével ha 1-2 könyve díjat nyer valamilyen könyvkiállításon. Ugyanez vonatkozik a 3D grafikára is. Ha nincs tehetség akkor nincs eredmény. Lehet csinálni szuperösszetett modellt, de jön egy született tehetség és 5-6 polygonból csinál olyat ami lefekteti a zsűrit... ez van... -
ody42
senior tag
válasz
CounterBoci #80 üzenetére
oké, csaj legyen, mondjuk vmi olyan mint amilyen az új ATI demóban van, elvégre az lesz a mérce az elkövetkezendő évek játékaiban
-
ody42
senior tag
válasz
CounterBoci #69 üzenetére
erről beszéltem, leveldesignhoz nem kell művésznek lenni...
de modellezz le pontosan pl. egy embert csak úgy térlátással, aztán linkeld be ide, és ha tényleg olyan lesz, akkor leborulok előtted... de ez az ''onnantól semmi nehézség'' ez naggyon vicces...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest