- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hina
aktív tag
Ha nem rud azonos típust biztosítani, ami minimum ugyanazt tudja, mint a másik, levásárolhatja az összeget másra is.
Ami nálam előfordult:
TVt meg ette hölgy ismerős. Hívott, segítsek beállítani. Nézem, ehez meg mi ez a mütyűr távirányító. Azt mondták neki ez van hozzá, ezzel mindent lehet. Mindom joo.. Próbálom beállítani, csomó hepyen a TV mondja, használjam a színes piros/zöld/sárga/kék gombokat... De nekem olyan nincsen!! Tapis kis nyavaja távirányítóm van!
Na manual felcsap, ott virít, hogy ez csak a másodlagos távirányító! Mondom ez nem yoo. Az Euronics-ban vette, mentem is vissza a számláját lobogtatva, hogy itt egy marha nagy átverés a palánkon játszik.. Az Euronicsos meg már nekem is nyomta a sztenderd szöveget. Ez volt a dobozban
A manualt mutogatta., hogy ember ez így nem jó, be se tudom állítani a TVt..
Visszavittük, a pénzét visszaadták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest