- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
Na kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a vége.
Mindenki várja a -20-30%-okat.Csak nehogy jómagyar szokás szerint felemelt árakból vagy senkit nem érdeklő dolgokból engedjenek hatalmasakat.
De feltételezzük a legjobbakat, és remélem most hétvégén jó sok hozzászólás fog azzal kezdődni, hogy: "na megvettem végre, de állat...."
-
Stevenstyle
senior tag
Hali!
A Philips már egy ideje otthagyta akarom mondani el adta a komplett üzletágát amiket most látsz azok is már az új tulajdonos keze alatt készültek szóval csak ez a tény ne tartson vissza. Am az Ambi nem rossz dolog... nagyon nem
Ha jól tévedek a SONY-K is 50" alatt passzív Shutteres megoldást használna (ha mégsem akkor Bbéci kolléga majd kijavít) szóval még egy márka illetve már a Panának is vannak egyes modelljei amik passzívan. Samuk kiestek mert mindegyik aktív és kB ki is merült azon márkák köre amik közül én speciel választanék.
Talán még a Start de azokról meg mostanában nagyon vegyes véleményeket hallani. Egyik ilyen, másik olyan.
-
törölt tag
LG-ből a 670V-671V-t javaslom neked, amiben a 650V-hez képest beállítható a helyi sötétítés, és a fekete szint, amivel biztosan meg leszel elégedve.
Steel Lord, Ezt olvastad? Nem kellene azért így leszólni a Samsung-ot. A H6400-as egy bevált népszerű darab. W828-829 pedig nem nagyon javasolt 3D-re. -
superg
senior tag
Ebből nem lehet tudni milyen a tv-d feketéje.Ilyen kis méretben lehet akár tn paneles is ,vagy nagyon régi VA aminek nem volt jobb a feketéje mint a mostani LG-nek.
Mostaniaknak amibe VA panel van kb mindek ugyanolyan,legalábbis a mélysége,Samu is teljesen jó nem csak a Sony.Pl 40F6400 nál (HDtv test alapján)biztos nem jobb egy sony sem -
sooma
tag
Végül is nem értettem teljesen, hogy a SAT tv STB digitális jelét sem tudja rögzíteni? (ha képes lenne rá a tv)
Csak ha a digit jel, rögtön a tv-be megy, akkor rögzít? (egyéb módon történő rögzítés lehetséges lenne?)http://prohardver.hu/tudastar/timeshift_timeshift_time-shift.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest