- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvettük. KDL-40WD650 lett. Próbáltam én Hz-ben jót, de +20k-tól indult volna. Néha majd visszanézek, mi közvélemény ezzel kapcsolatban.
Gari az kiterjesztett, 5 évre szól és külön fizettünk érte.Kiegészítésként írom: dobozhangja van.
A távirányító nem gáz, csak középen a gombjai nem a legjobbak, el bírnék viselni valami jobban reagáló gombkört. -
Szerintem erdemes 5 evre meghosszabbittatni, vagy olyan tv-t venni/olyan akcioban venni azt a tv-t, amikor 5 evet adnak ra. Ha azutan bedoglik es nem lehet javitani, akkor sajnos ez van. 5 ev mulva szerintem mar oledek lesznek ezert az arert, en annyira nem aggodnek emiatt.
Nekem is 5 ev gyari gar van a pana tv-re es kitoltak az akciot 09.30-ig, szoval en most panasonicot vennek.
-
törölt tag
Lehet, hogy az ismereteidet frissíteni kellene? A 15 évet elfelejtheted, az csak a CRT-s időkben volt. Most hasonló színvonalon gyártanak az említettek, nincs olyan, hogy egyik x évig, a másik meg 2x évig fog működni. Úgy tudom, hogy ha 5 évig hibamentesen szolgál bármelyik, akkor már örülhetünk. Változik a világ, nem biztos, hogy a drágább tovább bírja. Egyelőre Samsung, Panasonic, LG, Sony, ez a 4 gyártó, amire szerintem vonatkoztathatjuk ezeket. A többi noname, egyéb márkák jó ha 2 évig kihúzzák(a szerelők szerint, az itteni javítós topikból))
-
törölt tag
Az LB650 már kifutott 2014-es évjárat. Most az LG 42LF652V tekinthető az utódjának, és ezt valós 100 Hz-esnek mondják. A jelenlegi marketing elnevezése PMI (Picture Mastering Index) 900.
A Sonyból a 43W755C ami hasonlóan szintén valós 100 Hz-es tv(itt pedig 800 kamu Hz-nek írják). A Sharp visszavonult az Európai tévés piacról, a névhasználatot pedig eladta itteni befektetőknek. -
BBéci
legenda
A képminőséget és az élményfaktort alapjaiban határozza meg a kontraszt, valamint a színhelyesség. Utóbbival nem szokott probléma lenni, legfeljebb műszeres beállítás kell hozzá, de a kontraszt az hardverfüggő, ha vacak, azon nem segít semmi.
Néhány adat a viszonyítás kedvéért: IPS - 800-1000:1; VA - 2-3000:1; plazma 10-20000:1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest