- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
válasz
Maksifül #14330 üzenetére
Közben rájöttem, hogy én vagyok a hülye, s az ATV csak az analóg csatornákat jelenti. Azért nem volt tűéles kép egyik adón sem, mert átlapoztam véletlenül a digitálisokat, s megrekedtem a moslék analógoknál.
Szóval nincs semmi gond a tévével.Ha koax kábelen jön az analóg és digitális adás, azt set top box-szal fel lehet javítani/erősíteni valamennyire? Érdemes ilyesmibe beruházni?
Billentyűzetet hogy lehet a Smart TV-hez csatlakoztatni, s kalibrálni?
-
Flashget
félisten
válasz
Maksifül #14187 üzenetére
a lényeg azon van, hogy a samsung.hu oldalon betudod regisztrálni a + év/éveket (tipus függő)vagy sem.
nem arról, hogy a kötelező 1 évet megadják vagy sem. bolti garancia szebb kifejezés a szürke importra.
mivel ezt tavaly kőkeményen megszigorította a samsung volt, hogy még az MM is lebukott szürkeimportjával, mert a rendszer nem fogadta el aregisztrálni szánt készüléket, pedig hivatalos samsung viszonteladók. -
eisento
addikt
válasz
Maksifül #14183 üzenetére
koszi. de itt inkabb szerintem arrol megy a beszelgetes hogy a boltok milyen garit adnak bolti vagy a gyari garit.
gondolom mindenki jobban szeretne a gyari garit hisz csak jobb a hivatalos szervizben tudni a keszuleket ha neadj isten elromlik minthogy elviszik valami sufni szervizbe.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Maksifül #14148 üzenetére
Mint Nightshadow is írja nem mind1 milyen garanciát kapsz. Lehet valahol olcsóbb 20 ezerrel, de bolti garanciát adnak, ami lehet 2 hónap múlva becsődöl és bukhatod...
Illetve most 10%-os akcióval vannak azért verhetetlen ajánlatok is, nem néztem most át minden TV-t, de pl amiben én gondolkozok az a 50W805B, illetve 50W815B, 279 ezer így 10% engedménnyel, és ezt sehol sem kapod meg jelenleg ennyiért...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Maksifül #14137 üzenetére
Van ami igen, de van ami nem. Nekem nagy csalódás volt az MM pozitívan mikor háztartási gépeket vettem (hűtő, mosógép, szagelszívó, elektromos tűzhely, főzőlap...). Úgy voltam vele ott semmit nem szabad venni mert drága, de gondoltam bemegyek kinézem mit akarok mivel ott megtekinthető, összeirkálom mi kell, és neten megnézem hol a legolcsóbb majd megveszem... Na így is történt, összeirkáltam mi kell, hazamentem, és meglepődve láttam hogy árgép/árukereső szerint az aktuális termékek az MM-ben a legolcsóbbak. Úgy hogy ezeken az oldalakon nem is őket dobta ki mint legolcsóbb. Így egyértelmű volt ott veszem, plusz gondoltam mivel több százezerért vásárlok, megkérdezem hogy nem e engednek valamit...Ezt felvetettem egy alkalmazottnak, elment az üzletvezetőhöz, és összesen még 5-10%-ot (már nem emlékszem pontosan) engedtek mindenből...
Szóval van amit megéri ott venni, de persze van amit nem...
-
Tegla80
addikt
válasz
Maksifül #6434 üzenetére
Szia
Itt probáld meg és "BGTB" szakit keresd,mert "axl...." külföldre távozott,és Ő az "utód",aki foglalkozik ilyennel esetleg. (sztem közel új tv ára,így sok jót ne várj)
"LCD, plazma és projektoros Tv hiba topic" -
nightshadow
veterán
válasz
Maksifül #6340 üzenetére
Mennyiben tud többet az egyik a másiknál, ha ugyanakkora méretben több, mint 100.000 forint is lehet a különbség az árukban?
Az F6500/F6800 csak designban térnek el. Az F7000/F8000 viszont képminőségben látható ugrást jelent az F6500/F6800-hoz képest, elsősorban az Ultra Clear Panelnek köszönhetően.
Miben különbözik az ES és az F széria, ha ugyanúgy 6500-ös mindkettő?
Az ES tavalyi, gyakorlatilag már nem lehet kapni, az F pedig idei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest