- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bajtokarpi
őstag
válasz
gabesz79 #7447 üzenetére
Szia!
Nem rég vettem F6500-as készüléket. Nálam minden gond nélkül lejátssza az mkv fájlokat.
(I)bár azt még nem tudom h kerül rá a 30 gigás superman fájl 3d-ben(/I)
Megosztod hálózaton keresztül a pc-det (Allshare, Samsung Link, vagy Servioval), és a tv-d látni fogja a fájlokat. Vagy van egy másik lehetőség (pl. Allshare-nél), hogy "lejátszás másik" eszközön gomb, és ilyenkor automatikusan kiteszi a tv-dre az általad lejátszani kívánt filmet.
(I)megerősítést várnék, hogy akinek van samsung f6500-ös, az elégedett-e vele(/I)
Hangsúlyozom ez csak és kizárólag az én véleményem. A képe valami csodálatosan gyönyörű (nekem pl. sokakkal ellentétben sokkal jobban tetszik a samsung tv-k képe, mint az lg-é.) Szerintem jól is szól. Viszont van árnyoldala is mostanság samsungéknak. Többünknek nem működik, illetve működött a Smart Hub, és az eddig (nálam legalábbis) példásan vizsgázott magyar support, most leszerepelt. Csak az ígérgetés megy, de előrelépés nem nagyon látszik az ügyben. Ezt fontosnak tartottam megemlíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest