- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nekem-8 #8496 üzenetére
Full HD mellé értendő, SD adásokkal nincs probléma 4 méterről. Nyugodtan megveheted, mert jobb LCD-t nem tudok a jelenlegi mezőnyből. Én kényes vagyok az LCD-k mozgásmegjelenítésével kapcsolatban, de a W9 itt is jeleskedik. Azon gondolkodnék el, hogy hasonló áron 65ST60 Pana plazmát kapni.
-
törölt tag
válasz
Nekem-8 #8492 üzenetére
Akkor érné meg az árát, ha Full HD mellett 2,2-2,3 méterről néznéd. Nagyon jó tévé, de ahhoz, hogy kiélvezd mindazt amivel többet nyújt LCD társainál, ahhoz megfelelő távolságon belülről nézném, ez max 2,5 méter. Ha távolabb vagy, esetleg túlnyomórészt normál tévé adások, SD megy majd rajta, akkor pénzkidobásnak tartom (mert nem olcsó), és olcsóbb, vagy nagyobb típus után néznék. Egyébként az egyik legjobb tévé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest