- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeszi
tag
válasz
B-L-A-C-K #25304 üzenetére
Milyen igazad van! KDL-42W829B
-
dbotka
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #25074 üzenetére
Ezt örömmel hallom.
Nem tudom, olyan szervezetlen, nem tetszik a szememnek, hogy sok helyen szét van esve, ez nem kelt bennem bizalmat, de ezt inkább be tudom akkor szakmámnak, én nem adnék ki ilyet a kezem alól
Mindenestre holnap még ránézek egy Sony Centerbe a kiszemeltekre.
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #25061 üzenetére
Értelek. Szerintem a vidéki nyugdíjasnak pont annyira mindegy, mint a pestinek, itt nem tennék különbséget. Amúgy meg 60 éves korában már mindegy az embernek, csak szóljon valami, meg lássunk valami homályt 3 méterről.
nismoka A Sony W8-as nem felezi a felbontást 3D-ben? De igen, ezért ilyen alapon nem tehetünk különbséget.
B-L-A-C-K Jó a Sony elhisszük neked, de ettől függetlenül a Samsung, és az LG is jó. -
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #25057 üzenetére
Ebbe semmi nagy logika nincs, olcsó és azért veszik. Rengeteg embert ismerek aki sz@rik bele milyen a képe, mit tud, ez a legolcsóbb ez kell és kész...Főleg idősebb emberek...
Ez komoly? Mert én még ilyen felfogású embereket nem láttam, még az 50 évesek is máshogy állnak hozzá.
Közép és felső kategória meg nem is olcsó egyáltalán.
amadeus11 Ez jobban elgondolkodtatott: [link], de azért köszi az ajánlást. -
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #25024 üzenetére
Én már csak egy dolgot nem értek: Ha jól emlékszem fél évig kerestél, kutattál egy jó LCD után. Majd miután rátaláltál és megvetted a Panasonicot, egy ártatlan pixelhiba miatt másik márkát választottál? Miért?
Dave567 Ha egy szem monitorom lenne, én nem szólnék bele egy tévés topikba sem, mert ahhoz egy-két mai LCD tévé közelebbi ismerete szükséges szerintem, de mindegy. Nem számít. De még csak nem is igaz amit mondasz, mert minden egyes tévé ajánlott, amelyiket valaki javasol megtekintésre, vagy megvételre. Vagy egy teszt létezik róla ilyen plecsnivel: recommended, vagy qualifyed recommended. Utána lehet nézni. -
membrandj
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #24866 üzenetére
Azért a hz-ekkel erőszeretettel csalnak a gyártók.
[link]
Itt is "700hz-től" kezdődik a valós 200 hz. Sonynál mik a valós adatok?Láttam amúgy,hogy írta, meg is köszöntem.
Ennyi az össz. különbség?Illetve samsungból mi felelne meg az általam írt sony, lg kettősnek? 671V és 828 sony.
-
membrandj
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #24850 üzenetére
Elsősorban upc, hdmi boxos adásra lenne, sok hdmi csatornával, tehát nem filmezés és társai.
Ennyivel jobb lenne a sony?
Ismerősömnek lg tv-je van, 42la 660S és már annak is szép a képe nagyon. Amit kinéztem lg-t, az ugye még újabb is.Akinek lenne, az régen hatalmas sony fan volt, csak a 2000-es éveke elején a sonynak elment az esze és lényegesen drágábban adta a dolgokat,de ahogy nézem, most már egy áron megy a többivel kb.
Panelt ki gyártja a sonynak? Gondolom az is ips. Sharp? LG? Esetleg saját?
-
NGA
addikt
válasz
B-L-A-C-K #24748 üzenetére
Attól eltekintve, hogy nincs bekötve, van egy pár Linn Nexus LS250 hangdobozpár otthon. Egyenlőre semmilyen erősítőm nincs hozzá, mert házimozit nem veszek, és nekem a sztereo fontosabb. Most egy csövesen gondolkodom, amit rákötök a tv-re is, meg erre kötném a Surface-t is, amiben egész jó DAC van. Attól, mert valami hangos, még nem biztos, hogy jó.
-
Osynho
addikt
válasz
Vagy tetszik a hang, vagy nem. Most is kompromisszumokat kötök, mert lehetne jobb, ha lenne pénzem sokkal többet költenék rá. Nem a tv hangját akarom kiváltani, hanem élvezni a zenék, filmek hangját. És ez teljesen független attól, hogy mennyibe került a tv, ha egy VT60-am lenne, akkor is ugyanazt hallanám.
"Azokon szoktam mosolyogni mikor egy házimozi szobát látok, van egy brutál hangtechnika, és egy 40 colos TV...
"
23"-os monitoron filmeztem másfél évvel ezelőttig.
BBéci:
B-L-A-C-K: Nem is kell egyszerre és nem is kell új cuccot venni. Építkezni kell, apránként, okosan.
NGA : A csöves erősítőnek rossz a hatásfoka, mi lesz a villanyszámlával?
-
BBéci
legenda
válasz
Igaz, de ne a TV hangjának kiváltása legyen a cél, annál bármi jobb, még egy 20000 forintos, Genius aktív hangdobozpár is, amit használtan féláron adnak.
1998 táján vettem az első házimozi erősítőmet, tehát 17 éve jó (egyre jobb) minőségű hanggal szólnak nálam a filmek, tévéműsorok. Ebből fakadóan, más szemszögből vizsgálom a kérdést. -
Osynho
addikt
válasz
B-L-A-C-K #24711 üzenetére
A hifi-m sokszorosába került, mint a tv-m, ha az új árakat nézzük. Az erősítőm 3x drágább.
Mások a prioritások, előbb volt hangcucc, mint tv. Persze utóbbit igyekszem komolyabbra cserélni. Szerintem nem állja meg a helyét ez az állításod, egy hifi sok év gyűjtögetés, próbálgatás után alakul ki, így, ha fontos a zene és a filmek hangjainak korrekt visszaadása, könnyebben összeállhat egy jó cucc. A tv-t kénytelen vagyok egyben megvenni.
Olyat is olvastam, hogy valaki nem hajlandó a tv árának felénél többet költeni hifire. Az ilyen arányokkal nem tudok mit kezdeni, nem értem honnan jönnek.
-
-
Trak
addikt
válasz
B-L-A-C-K #24315 üzenetére
Durva az a 700 ft
Sok ilyet néztem én is, de ez ugye nem kihúzható és forgatható.
A Hama típusokat még nézd meg, de szerintem nem nagyon fogsz ilyen mindent tudó, univerzálist találni olcsóbban, mint 20k.
Videó
(Ez nem pont ugyanaz a típus, de nagyon hasonlóan lehet végül használni majd) -
Trak
addikt
válasz
B-L-A-C-K #24300 üzenetére
A linken ezt írja:
faltól való távolság: 7,7-54,8 cmNekem teljesen rá van tolva a falra az Ambilight miatt, majd otthon lemérem Neked, de szerintem ez a kb. 8 centi lehet.
Ha Neked jó ha kicsit messzebb van a faltól, de cserébe jobb lenne 10 fok dönthetőség helyett 15 fok, akkor ez van még:
[link] -
TCr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #24224 üzenetére
Mivel 200-ért nincs megfelelő tévé, így inkább a 160-180 a releváns viszonyítási alap.
Arról nem kell meggyőznöd, hogy a Sony baromi jó tévé, mert ez számomra is evidens.
Fizetéshez mérten veszek mindent és nem úgy, hogy "annál van jobb kicsivel drágábban", mert mindig mindennél van jobb kicsivel drágábban. -
TCr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #24221 üzenetére
Lélektani felső határ, a PS4-re is sajnáltam, de nem tudtam tovább várni, tekintettel a nagy sikerre nyilvánvaló volt, hogy jó sokáig nem fog csökkenni az ára.
(99-ért vettem használtan, 2 hónaposan)Csodálatos a videó (őszintén letaglóz), de ha valakinek csak Toyotára telik, az nem fog Lexust venni.
-
-
n000rbi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #23512 üzenetére
Nagyon nyomják, hogy ez már hiper-szuper, de kevesebb képinformációból sose lesz több
Tetszenek ezek a 4k cuccok, de tényleg nem tudnám mivel etetni. Az a baj, hogy az idei modelleknél már "nem igazán foglalkoznak" a FHD tévékkel, 9-es sorozat triluminossal már nincs is (vagy bedobják év közepén?)
Meg kellene várnom az 55W805C teszteket (kár, hogy a 850C-ből a legkisebb 65-ös, az már ide nagy lenne), de félő, hogy addig nem bírom ki
-
Tomi0703
addikt
válasz
B-L-A-C-K #23487 üzenetére
Véletlen, bocsi.
Már javítottam. Ő is többet akart, de már ezt is unokatesója rakatta neki el. Ő is vett 1-et vagy 2-t, de gondolom ilyenkor kb a dolgozók felosztották maguk közt.
Amúgy haver is adja el...én kapásból 5-öt vettem volna...
Persze, hogy ezen is nyerészkedj mint a feketepénteken mi? -
Morris
veterán
válasz
B-L-A-C-K #22998 üzenetére
Gondolom, csak nem tudom milyen az elektronikus programfüzete illetve a digitális csatornák rendszerezése, stb stb. Van egy viszonylag újabb kis lg ledes tévénk a hálóban és azzal tökéletesen meg vagyunk elégedve.
Azon felül az LG palettáján ennyiért már kapok 3D-t is. Viszont a Sony-ról mégiscsak sok jót hallani.
Így is jobb választás a sony?
Természetesen a smart abszolut nem érdekel.
Össze lesz kötve a szgéppel és úgy mennek majd rajta a filmek.
Film és tv nézés aránya kb fele-fele. -
superg
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #22946 üzenetére
Csináltak új HD-t.SD is megmaradt azt hiszem.Meg beraktak egy két"hasznos" adót még ezzel együtt sorozat+ meg ilyesmi.
De hogy on is legyek szerintem azért van még jelentősége annak hogy hogy jeleníti meg az SD-t a tévé sajnos.Most egy engem érdeklő sportműsot vagy hírműsort nem hagyok ki mert derogál az SDÉs mondjuk a tavalyi F6500-ös és a Sony w8 között komoly különbség van pl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest