- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
805/815ről (50") pedig én nem találtam sok rosszat, a 3D-jét éri sok kritika, ott azért van is miért.
Nem tudom, te milyen oldalakat találtál.
Amúgy igen, minden tévének van valamilyen hibája, de szerintem korábban sem voltak tökéletesek a tévék, csak kritikusabbak lettünk. -
nismoka
addikt
-
HagaNRG
őstag
Látod, nekem viszont az MM-ben azt mondták, hogy nincs LG egyáltalán, bármilyen LG plazmát vegyek is LED helyett, az nem lesz hivatalos magyar garos, mert egyáltalán nem forgalmaz az LG már hivatalosan nálunk plazmát.
Otthon derült ki az MM webshopján, hogy akár meg is rendelhetem tőlük.
Szóval tuti, hogy eladója válogatja, kinek mi van otthon, azt fogja ajánlani neked is- kb. ez a valóság.De legalább aki itt van tudnia kéne, hogy felesleges magát tévhitekbe ringatni, ha egy jó fórumon pár embert meghallgatunk, aki látszólag tudja, mint beszél, az sokkal mérvadóbb manapság, mint a boltok mindentudó eladóira támaszkodni.
Egyszerűen ilyenek vagyunk, az ember mindig jobban hisz annak az élő személynek, aki ott áll veled szemben és úgy állítja a szemedbe akár a totál ellenkezőjét is annak, minta miről meg vagy győződve.
Persze az az oldal is sántít, ha valaki kívülről fúj minden tv-t.
Egyszerűen mindenkinek van otthon valami, amire alapoz, aztán néha szétnéz a boltokban és viszonyíthat, de nem hiszem el, hogy bárki is van, aki 100%-ra tudja, hogy melyik tv miben jobb, mint a másik.Én egyébként egyre inkább húzok a 235 ezres 60"-as LG plazma felé, csak kár, hogy az meg kiállított darab annyiért, ki tudja, mennyit ment már és mennyi beégés jön elő majd otthon a tök sötét szobában.
-
gyeniko
őstag
Szerintem, a kép megjelenítése a fizika tárgykörébe tartozik, az érzékelése viszont a biológia/anatómia tárgykörébe.
Nem kérdés, hogy az aktív 3D azonos idő alatt több képpontot jelenít meg, a kérdés az, hogy az emberi agy milyen határig képes különbséget tenni ezek száma között. A moziban 24 fps-t látsz, én nem szeretem, mert darabos a kép. Itt sokan eufórikus hangulatba kerülnek ettől, egészségükre. Látod-e a különbséget, aközött, ha pl. 200 fps-sel, vagy 1000 fps-sel rögzítenek és vetítenek egy felvételt? Szerintem nem, mert az érzékelésünk és "jel feldolgozásunk" gagyi ehhez. -
blakey
titán
A dizájn a Philipstől van, arra értettem, hogy nem Sharpos. A dizájn ugye szubjektív, van akinek tetszik, van akinek nem. Egyáltalán nem azért írtam, hogy nem Sharpos, mert az rossz, hanem a változás eredménye.
(#20062) DVB-T
Ne foglakozz vele, az aktív 3D a jobb, pont. Hogy valakinek bejön a passzív, oké, de ettől még az a gyengébbik. -
törölt tag
Nekem, mint sok másnak semmilyen minőségi problémája nincs vele, sőt, de inkább olvasd el a cikket, [link] és majd szólj, ha valóban tudod a mérésekkel alátámasztott, eredeti forrást cáfolni. Addig is kár kampányolni egyik irányban sem.
Általában a passzív technológiát használják a mozik is. Senkinek nincs problémája vele, gondolom neked sem.
"A teszt beigazolta, hogy az FPR technológiájú TV-k passzív szemüvegen át teljes 1080p felbontást nyújtanak 3D-ben, tehát a „fél felbontásra vonatkozó állítások nyilvánvalóan helytelenek.” -
törölt tag
-
blakey
titán
Nem feltétlenül a panel a gond, a panelek jók, kevés gyártó gyárt panelt, az elektronika ami már nem az igazi ill. a design, ha megnézed már nem olyan Sharposak, nem idén kezdődött ez az egész hanem olyan 3 éve, tehát a tavalyi készülék sem a régi. Vestel panel nem rossz, sőt egész jó tv-ket gyártanak.
-
blakey
titán
Ezért nincs akkora felhajtás körülötte, ettől még lehet, hogy van egy-egy nagyon jó modelljük. A quattron is egy férlelépés volt, szerintem meg mások szerint is. Ha jól megnézed őket akkor felfedezel némi hasonlóságot egy-egy Sharp és Philips között.
A Samsung és az LG nagyon nyomul, Sony próbálja velük tartani a lépést, Toshiba már kevésbé, Sharp, Philips szintén, Panasonic most kezd belehúzni uh. résen kell lenni és figyelni a modelleket, hátha van valami jó. -
DVB-T
tag
hát igen, ezen a Sharp LC46LE732-esen el lehet gondolkodni..minden benne van a DVB-T2-n kívül, 100Hz-s az ujabb 300Hz-hez képest, 60W az átlagos fogyasztása az ujjabb 45W-jához képest(az új 46-osok, sőt már 48" tvk is 44W-osak), az ujabbnak 42LC771 szebb a kivitele is, de az "csak" passzív 3D...
-
Killerlaca
senior tag
Fentebb írtam, hogy TV-t szeretnék vásárolni csak egy kicsit elment más irányba a téma.
Mostt akkor mi is a rossz a passzív 3D-vel jobb az aktív? Mint laikus kérdezem.
A t2 tuner miért kell? Jó lenne ha egy jó pár évet kíhúzna a tv amit veszek.
Erről vélemény/tapasztalat minden érdekel: LG 42LB650VKöszönöm
-
Pro Koryak
addikt
az itt jelenlévőknek valószínű nincs idei sharp tévéjük illetve már máshol sem(pl tesztek) igazán tűnnek fel.
kb mint a toshiba.ebből kiindulva nincs rá ajánlás, h ilyent kellene venni, pedig egész jó áron mennek.
én is kíváncsi lennék a 2014-es sharp tévékre, mert pár éve az élvonalban voltak, sőt, talán a legjobb paneleket gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest