- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható
Legközelebb használd a keresőt mielőtt új topikot nyitsz!
-
digitibi
csendes tag
Sziasztok, lenne nekem 2db SAL 2610F típusú hangfalam és venni szeretnék egy erősítőt hozzá, mely egy Technics SA-EX500 a hangfalon 2 bemenet van, egyik a mélyhez megy közvetlen, másik pedig egy hangváltóba, mely a két középnek és a magasnak megy.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy érdemes e ezt az erősítőt megvennem, vagy nézzek másikat? az erősítőn egy subwoofer kimenet van de gondolom arra a két mélyet nem lehet rákötnöm (szerintem nem bírná az erősítő)...
van még rajta 2 surround kimenet, 1 center és 2 front kimenet. Az erősítő link alatt megtaláljátok a paramétereket.
Ismerősöm szerint nem fogja megölni az erősítőt, ő azt mondta a hangfal két bemenetét hidaljam át, hogy egy bemenet legyen és úgy kössem az erősítőnek a front kimenetéhez. szerintetek ez mennyire jó megoldás? Sajnos a hangszórókat nem tudni mennyi melyik hány wattos, mert nincs ráírva, neten pedig nem találtam leírást róla...Előre is köszönöm a segítséget
Aktív témák
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest