- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Metron5200 #32458 üzenetére
az üveg nem veszi át a vibrációt?
-
kisza25
félisten
válasz
dudika10 #32307 üzenetére
Olvastam az összefoglalót, de valamiért a (B)„ ... "(/B)-os dolog elveszi a jelentőségét és nincsen benne konkrétum, én mint laikus nem is tudtam mire vonatkozik ez a bejáratás dolog. Én inkább azt írnám : Hangfalak bejáratása: vagy hasonló, hogy egy laikus figyelmét is felhívja, mert ez semmi konkrétumot nem tartalmaz: „ ... hogy járassam be az új rendszeremet? "
milyen rendszeremetÍgy tudnám hogy a hangfalakról szól, ismétlem laikus vagyok, gondolom az 1.hsz főleg olyanok olvassák, mint én és érdekes módon nem innen szedtem a bejáratást, hanem később egy másik oldalról, pedig elolvastam az 1.hsz-t
Itt se hangfalról írsz:
„ ... hogy járassam be az új (I)rendszeremet(/I)? "Ez egy eléggé megosztó témakör, megismételhető mérést végezni nem igazán lehet, nincs is értelme vitatkozni rajt, pláne nem az itt előforduló olcsó rendszerek esetén. Ami bizonyos, hogy az élmény a használat első 1-2 hetében változik, de az, hogy ez milyen mértékben köszönhető a bejáratásnak és milyen mértékben az összeszokásnak, nyitott kérdés marad. Nyugodtan használjuk az újonnan beszerzett rendszerünket már a kibontás után is, azonban a véleménynyilvánítást ne kapkodjuk el!
Honnan kellett volna tudnom, hogy te a hangfalakról beszélsz, egy szóval sem említed -
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #32276 üzenetére
érdekes ez a bejáratás dolog, amióta megvan napi 10-12 órát megy és a sistergés amit kezdetben felvett zajnak hittem, egyre jobban tompul és kezd eltűnni a karcossága, de azért még bizonyos zenéknél hallom.
Egyre jobban tetszik a hangzása, ennyi pénzért tényleg remekül szól, bár remélem még tovább finomul a használattal, mert még mindig kicsit karcos főleg bizonyos énekhangoknál/zenéknél hallani (30 seconds to mars, red hot chili peppers, green day, muse) elektronikus zenéknél már csak alig alig hallani. (david guetta, calvin harris) -
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
schawo #32259 üzenetére
értem, nem csodát szeretnék, de úgy érzem ez a lejátszó hibája amit most hallok
Fel is raktam amit ajánlottál és eltűnt a jelenség amit gondoltam, hogy a lejátszó okoz
Van egy AKG K512 és AKG K315-öm ezeket tudtam felérni pénzzel és, egy samsung mini hifi (MM-E330) ezekkel elégedett vagyok (ár/érték).
Hallgattam Ausztriában AKG/sennheiser/Bose fejhallgatókat 50-800 Euro-ig CD deck-el, tudom iszonyat különbségek tudnak lenni, igény az lenne rá, pénz sajnos most ennyi volt.
Most azóta hallgatom, hogy felraktam ezt az új progit és egyre jobban szokja meg a fülem és egyre jobban tetszik
Most közép tartományban van minden, ha megszoktam akkor majd finomítom -
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #32171 üzenetére
Na megjött a SP-HF1250B, lehet nagy volt az elvárásom, vagy kicsit még szokni kell, de eddig nem tetszik a hangzása, de olyan érzésem van a lejátszóval van a baj (nem természetesen szól, nagyon színezetnek érzem), meg kicsit recsegős, lehet el kell izolálnom a kábeleit, de ez PC-nél nehézkes, ti milyen lejátszó programot ajánlanátok
-
kisza25
félisten
egy ideje olvasgatom a fórumot, egy SP-HF1250B-t rendeltem végül, kíváncsi vagyok
-
kisza25
félisten
ok köszi
Még egy láma kérdés:
van egy 2.1 hangfalszettem (Philips SPA1302/10 ) ezt váltanám le, de mi történne akkor, ha a GENIUS SP-HF 1250B a Philips (fa) mélynyomóra csatlakoztatnám, hogy több legyen a mély, mert ahogy olvasom abból nincs annyira sok, hülye elképzelés? -
kisza25
félisten
sziasztok elolvastam az ajánlót és a következő két hangfalat nézegettem, a második megéri a dupla árat?
Zenehallgatásra és játékra kellene
GENIUS SP-HF 1250B fa
THONET-VANDER Vertrag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest