- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Az általad említett Geniust nem próbáltam, csak az 5.1-es szériából volt szerencsém birtokolni a 3600, 5000-ast! De nálam a Genius, egy picit leszerepelt...hangzásban!"
Egyértelmű,hogy azok leszerepeltek nálad,hiszen egy jó 5.1-es rendszer minimum négyszer drágább,mint egy jó sztereó és az általad említett két rendszer nem kerül a 2000A négyszeresébe.
and1ao: tudom,hogy vannak zenék amire jó a Z-2300 és társai,de azokon a zenéken amit én hallgatok az összes Logi értékelhetetlen hangminőséget produkál. Összességében pedig a Genius frekvenciatartománya sokkal nagyobb a Logikénál,tehát többféle zenei stílus szól rajta jobban.
-
popp
aktív tag
Akkor valszeg türelemmel kell lennetek, mert mivel már nincs forgalomban, így az apróban is egyre ritkább. Ahelyett, hogy inkább kipróbálná a már említett utódját, a z323-at, a tapasztalatok alapján tudja azt amit az x230, különben is két ugyanolyan hangfal minek?De lehet egyedül vagyok ezzel a véleménnyel
A Genius sztereo témához:
Itt már nincs is kint a 2000A és 3000A, ellenben ott van a 1255A, ami már itthon is egész sok helyen kapható. A doboz mérete kicsit kisebb a 2000A-hoz képest, a hangszóróméret viszont maradt.
Azért kíváncsi leszek valóban lesz-e a közeljövőben ezen kívül új "nagyméretű" hangfalpár a kínálatukban, mert ha 2-3 hónap múlva forgalomba kerülne, akkor már lehet lett volna valami hír róluk, hiszen azokat már szvsz javában gyártanák.Na majd meglátjuk.
-
dudika10
veterán
A z2300-ból a mélynyomó az ami ér valamit, a szatellitek nagyon haloványak. Egyébként meg erősen túlárazott a rendszer.
(#6443) PuMbA: "nem lehet 1 utas hangfallal egyszerre közepet és magasat is kinyomni." Már hogyne lehetne? Sőt, egy hangszóróval meg lehet oldani mindent. Nagyon jó 1 utas tölcséres hangfalak vannak, aki egyszer beszerez egyet az utána többé le nem cseréli.
Vagy gondolj a fejhallgatókra, ott is 1 hangszóróval oldják meg a teljes frekvenciatartomány lefedését. Az megint más kérdés, hogy a Logitechnek ez nem sikerül jól, de ennyi pénzért mit vár az ember? -
PuMbA
titán
Ha hallanál egy Genius 2000A-t vagy valamilyen másik normális rendszert akkor nem mondanád,hogy jó a magas. Én is azt hittem 3 évig (Z2300-am volt),hogy jó a magas,de 2 napja fej-fej mellett halgattam egy Z-5300-at és a 2000A-t úgy,hogy 10mp egyik 10mp másik és a magasa is egy nagy semmi a Z-5300-nak (ezekből következik,hogy a Z-2300-nak és a Z-5500-nek is mivel ugyanazok a szatelitek csak ~1centivel nagyobbak és ugyanaz a technika ). Szóval ami biztos: az aluminium kivezető sapka semmit nem ér (nem is használják sehol) --> nem lehet 1 utas hangfallal egyszerre közepet és magasat is kinyomni.
Egyébként meg a 2000A-nak is ugyanakkora magasa van,mint a Videotonomnak pedig ebben van kikapcsolhatatlan loudness szóval nem értem.
-
Roliiii
aktív tag
Nekem csak egy z4 em van elfekvöbe
megjött a z523-asom és nembirtam ki hogy ne bontsam ki, eddig azt terveztem eladom mind a kettöt és veszek ujra egy z2300 ast mint réged, de olyan jol szol a z523 hogy inkább megtartom. nézük sorba a z4 és z523 különbségeket.
A távirányito és a kikapcsolo gomb hiányzik a z523-rol de igyis tökéletesen elvagyok vele.
A mélyet sokkal durvábban lehet érezni, van egy papircafat a polcomon amin tom követni
edig a z4 töl csak kicsit remeget a z2300 as ugy fél centit dobálta és a z523 2mm-ert dobja fel körübelül, szoval sokkal szebbek a mélyei és már rendesen érzem a melkasomon egy 10nm-es szobába.Lehet kisebb a passziv membrán de ha az össz membrán felületet nézzük és aztis hogy a padlora is irányul 1 hangszoró a z523 a nyerö.
A z523 asnál már nem érzem azt hogy tul sok a magas, a z4 csak ugy vinyitott ehez képest ha összekéne hasonlitani pontokba z523 10pont, a z4 7pontot kapna. Nagyon szépen és tisztán szol minden tartományban.
Ami külön meglepet az az hogy mostmár nem kell azágyfelé irányitanom a hangszorot.Olyan tisztán beszolja az elöl hátul hangszoro a szobát. Mostmár nem kell a fejemre irányitani öket ez egy orjásit dob a halgatás élményén. Leirhatatlan hogy érzem hogy nem csak 2 pontbol szol hanem érzem hogy ugy onnan valameröl, de nem 1 pontbol.
Összeségébe nem veszek újra z2300-at tökéletesen elég nekem ez a hangszoró a z4 sorsa pedig vagy a barátnömnél landol vagy eladóm és megy a jogsi alapba a befolyt összeg.
z4 vs. z523
a nyertes: z523
valakinek van kérdése tegye fel nyugottan, válaszolni fogok.
üdv: Rolu -
dudika10
veterán
Ugyan azt, mint mindenkinek aki 10k-ért keres hangrendszert. Rakj mellé még 1 darab ezrest és Logitech z323.
Esetleg 2.0-nak tudom ajánlani a Genius 2000A-t.Persze, tudom, hogy egy lélektani határ az a 10k, de érdemes picit átlépni, elvégre nem 1 évre veszi az ember a hangszórót.
-
-
dudika10
veterán
Nem azzal volt a gond, hogy rövidítettél, hanem azzal, hogy EQ-t használni bűn a hifisták körében. Egyébként tény és való, hogy a z-2300 nagyon jó a maga kategóriájában, ennyi pénzből nem lehet normális sztereó rendszert kihozni passzív hangfalakkal és erősítővel.
Az ellenállás kérdésére meg válaszoltam, de még mindig nem vagyok benne biztos, hogy jól emlékszem.
-
dudika10
veterán
Ha leírod, hogy melyik hangszóró szatellitjeire vagy kíváncsi előbb kapsz választ szerintem.
Ha jól sejtem akkor a z-2300-ra vagy kíváncsi. Ha jól emlékszem 8Ohm-os szatellitjei vannak, de erre nem mernék fogadni.A középről nekem pedig az a véleményem, hogy a jó hangfalak EQ nélkül szólnak jól. Egy hifista az EQ kifejezésért még azelőtt megkövez, hogy elmondtad volna végig a mondatot.
-
BLOODSHOT
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest