- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
2.1 hangrendszert szeretnék vásárolni.
Eddig a Klipsch Promedia 2.1-el szemeztem, de bejött a képbe a Bose Companion 5-is.
Kérdésem az lenne (azokhoz akik már hallották élőben), hogy a marketingelt 5.1 hangzás a Bose-on, mennyire jó és érezhető?
Nem szeretnék 5.1 rendszert a lakásba, ezért a lehető legjobb 2.1-et szeretném megvenni.
Köszönom a válaszokat!
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok,
TV-hez szeretnék venni 2.1 egy hangrendszert 100.000 ig bezárólag.
A Klipsch Promedia 2.1-et néztem. Halálra dícsérik mindenhol, viszont ha jól tudom itthon egyáltalán nem elérhető. Amazonon van belőle pár darab.
Valami alternatíva, netán jobb cucc annál?
Köszi
-
BLOODSHOT
senior tag
AUDIOENGINE A2 höz melyiket ajánljátok HRT STREAMER II vagy AUDIOENGINE D1?
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
nemrégiben vettem egy Audioengine A2 hangfalat és imádom. Gyönyörűen szól, még az iMac alaplapi hangalával is.
A pixel-nél ajánlotta a srác, hogy érdemes venni hozzá külső hangkártyát (Audioengine D1),illetve itt ajánlották a HRT Streamer II-t.
Melyiket ajánljátok?
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
2.0 hangfalat szeretnék venni. Elsősorban zenhallgatásra venném.
Az AUDIOENGINE A2-t már ajánlották itt, régebben. Egy kb 35-nm-es szobát kéne belhangosítania, ha járok-kelek egyébként meg az iMac mellett lenne.
Egyébb ötlet, ami hasonló minőség?
Köszönöm
-
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
contaxg #9001 üzenetére
Lehet meggyőztél ezzel kapcsolatban.
Gondolom bünteti hangzásban a Soundsticks-et?!
Igazából nekem csak zenét hallatni kell, én erre a zeneminőség kérdésre elég haklis vagyok.
Filmet nem szoktam a gépen nézni, retusálás mellé kell zenéthallgatni. Játszani sem játszom a gépen.Mind a magas, közép és mély jobb mint egy soundsticks? Árban ugyan annyi, csak azért
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy nagyon jó 2.1 hangfalat elsősorban zenehallgatáshoz.
A Harman Kardon Soundsticks III jó lenne, csak olyan baromi randa, hogy hihetetlen. Néztem a többi márkától de azok sem kutyák, JBL Creature, stb...
Olyat szeretnék ami gyönyörűen szól és jól is néz ki. Lehet kicsit drágább mint a Soundsticks.
Köszi
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy /2.1 aktív hangalat zene hallgatásra elsősorban!
Melyik a legjobb ár/érték arnyában?
Köszi
-
-
BLOODSHOT
senior tag
Mac users or people hooking the speakers up to MP3 players and other analog devices through the 3.5mm jack won't have much to see outside of the level adjustments and a large "Z-10" text display during idle sessions.
Ezek szerint akkor csak direktkábellel leher rákötni, ez egyébként sem játszana, de azért thx -
BLOODSHOT
senior tag
-
BLOODSHOT
senior tag
Hát pontosan, ennyiből az nem jönne ki. Ráadásul nem is akarok kábelhegyeket, meg pöcsölni össze vissza vele. Ez jó kis kompakt. Bár, mondjuk az tény h a szattelitek pics@ randák, nem ugy mint a H/K. Avval speckó az lenne a bajom, h nem tenném le a földre azt a "mélyládát" ami annak van, mert tuti belerúgnék, azmeg nembiztos h jóttesz. JBL vagy a Klipsh nem csinál ilyen árkategóiában valamit? Mindenképp 2.1 kell. 2.0 nem játszik
-
BLOODSHOT
senior tag
Szethajtottad a baszladajat?Ez mit jelent? Ha széthajtottad a mélynyomót akartad kérdezni, akkor megkérdezném h láttál-e már széthajtott z5500-at? Én nem. Konkrétan max. 50%-on volt amin hallgattam.
Lehet h sokaknak szebb hangja van valaminek, hogyha hangos, de én inkább XFI Platinum és az ezüstözött kábelekben hiszek. Kinek mi.. -
BLOODSHOT
senior tag
UH
.
Azthittem evidens, hogy az ember miért vesz laptopot. De igazad van, majd a hátamon viszem a z5500at :.
Viccet félretéve, felesleges momentán, a 2.1 is csak arra lesz jo h néha rádugom hogyha otthon vagyok.
Novemberbe megint veszek majd egyet, de azt már TV-re kötöm. Addigra talán 250körül lesznek jófajta FULL HD TV-k. -
BLOODSHOT
senior tag
-
BLOODSHOT
senior tag
Alex, 5 éve keverek drum&bass-t, szóval akár lehetnék basszus buzi is. Inkább ugy írnám le h nem veszek szart semmiből.
A lényeg h még mindig keresem azt a 2.1 rendeszert ami a lehető legtisztább hangzást és torzításmentes basszust tudja produkálni. Ha ez nem fér bele 30-40 be, akkor marad az IceMat Cyberia füles -
BLOODSHOT
senior tag
-
BLOODSHOT
senior tag
Szia!
Köszi, visszaolvasok. 30.000 FT lenne a teteje a témának, kivéve a SoundStick II-t, ha arra esik a választás. És igen elírtam sorry
tehát olyat keresek amin van optikai bemenet. Mivel MacBook Pro-hoz használnám, ezért a design akár jo is lehetne a H/K től.
Mindenesetre úgyis csak akkor tudok dönteni, ha meghallgattam őket, itt csak szeretném megkérdezni h ti mit javasoltok.
320-as mp3-hoz meg tömörítetlen audióhoz egy erősítő + két hangdoboz kombót ajánlanám, egy Z-2300 árból már kijön egy jobb rendszer.Ha úgy szólna mint a Z5500 csak 2.1-ben, én avval nagyon meglennék elégedve.
Egyébként azt hallottam (nemtudom mennyire igaz), hogy a közepet nem túl szépen nyomja a Z 2300!?
THX minősítéseket csak úgy nem dobálják, szóval nem értem.Ez a Klipsch ProMedia Ultra 2.0 nem lenne rossz, de nyilván nincs akkora mélye mint egy Z 2300-nak.
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
Nekemegy Z5500-asom van, már lassan 1,5 éve. Tökéletesen jó, de most sajnos el kell adnom, mert MacBook Pro-t veszek és egy ideig nem fogom tudni kihasználni.
Apróba fentvan a cucc!Kérdésem az lenne, h mivel elég fontos számomra a minőségi hangzás, túlnyomórészt 320KBS mp3-mat, vagy direktbe CD ről hallgatok, mit ajánlanátok ilyen/vagy ehhez hasonló minőségben 2.1-ben?
Néztem a Logitech Z-2300-at, THX minősítés 2.1. Youtube-on rákerestem és nekem nagyon úgy tűnt h betorzít a mély (ez engem baromira idegesítene). Még néztem a Logitech Z-4 et, de kicsit gagyinak tűnik.
Ezen kívűl néztem a Harman/Kardon Soundstick II-t. Erről mit kell tudni?Fontos lenne, hogy legyen optikai kábel kimenet a cuccon (MacBook Pro-n van input), mert talán ez menne a legkevésbé a hangminőség rovására.
Esetleg valakinek valami ötlete?
Esetleg Klipsh vagy JBL ilyen kategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest