- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
and1ao
őstag
Köszönöm a segítséget, akkor ezek nincs mese megkell nézni azt az S2000-et
-
and1ao
őstag
válasz
NvidiaRTX #62637 üzenetére
Akkor úgy fogalmazok hogy 100 körül van a lélektani határom annál többet nem szeretnék a dologra költeni, abból kellene a lehető legtöbbet kihozni
#62638 Az nem rossz nem rossz, de Mackie a kicsit "bulisabb" hangja bejön kicsit. és nem tudom hogy ér e +30-at, azért érdeklődöm.
-
and1ao
őstag
Sziasztok!
Megpróbálom megint bár az előzőre sem kaptam válasz
5"-5.5"ban esetleg valami ajánlás?
Mackie CR5-X
PreSonus Eris E5/XT
Eddig amin elmélkedtem.
Összegben mondjuk nem szeretnék elmenni egy Klipsch The Fives-ig.
Edifier S1000MKII talán még beleférhet (erre már kicsit húzom a fogam)Köszönöm.
-
and1ao
őstag
Sziasztok.
Keresem a 1250B utódját, ezért jöttem egy kis tanácsért.
1. Mennyit szeretnél költeni?
Mondjuk legyen olyan 60k körül a teteje.
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? TV mellett, íróasztalon, milyen messze leszel tőle, stb.
TV-re lenne kötve, nappaliban film zene hallgatás. 2-2,5m-re lennék tőle. Falon lesznek polcon. KB 25m2 a helység.
3. Milyen forrással rendelkezel? TV jack vagy optikai kimenete, DAC, hangkártya, telefon, stb.
Sajnos a TV beszűkít egy kicsit, de van 3,5 jack illetve optika BT5.0
4. Milyen extrák kellenek? Bluetooth, távirányító, optika, stb.
Optika talán jól jöhet amúgy semmi extra.Presonus E4.5, Edifier MR4 amiken én gondolkodom, esetleg más ötlet? Vagy pro kontra bármelyik mellett is.
Köszi.
-
and1ao
őstag
válasz
Sylver001 #11192 üzenetére
Igen úgy fa a legjobb választás esetlegesen fém-ből is meglehet oldani csak ott talpazat gumírozására illetve bármilyen úton módon történénő rezgéselnyerése minden képp nagyon kell figyelni fa ennyiból jobb és megmunkálni is egyszerűbb. nem igazán igényel szaktudást inkább kreativitást és türelmet,de ha nem csináltál még hasonlót akkor egy mezei asztalos megcsinálja neked csak tervet kell neki vinni.
-
and1ao
őstag
-
and1ao
őstag
-
and1ao
őstag
majd megdumáljuk tényleg elég azoff-ból meg most lépek is
jah és dudika a hangkártya nem az eq-t képviseli hanem a valamivel jobb minőséget és egyintegráltnál miden képpen jobb a minősége egy valamire való hangkártyának lehet hogy az áthallást és a gépzörejt kiszűrték az integráltakból de nem az volt velük azegyetlen gond......
-
and1ao
őstag
-
and1ao
őstag
-
and1ao
őstag
Esetleg próbáld meg elosztóval és kösd be mindkét hangfalat a logit is meg a genius-t is. a logi mélyével semmi kép ne használd a 1250-est mert meg fogja őket ölni nem ugyan az az ellenállás stb....... jah és azért tényleg egy értelmesebb hangkártya nem árt beszerezni......
dudika10:mondtam és egyszóval is hogy jók a setelitjei a 2300-nak
-
and1ao
őstag
Igen ezt cáfolni sem tudom de igazolni sem elég sok rétű vagyok zenei téren sok fajta zenét meghallgatok és pont most írtad le te is hogy van amibe jó van amibe nem pro és kontra.
Az hogy a frek tartománya jobb-e abba sem kell nekünk egyszerű felhasználóknak belebonyolódni szerintem a felhasználok többsége elhiszi azt amit a gyártó mond és az igazság az hogy ha ezt ki szeretnék deríteni akkor a logi és genius termékpaletta felét meg kellene venni és egyesével lemérni őket és én ezt akkor merném kijelenteni így ahogy te.Na jó elég volt az off-ból!!
-
and1ao
őstag
szerinted miért nincs bekapcsolva z 1 hónapja
és igazság szerint ha hangminőségről kezdünk el vitatkozni akkor az valahol itt kezdődik el nem 20-30-40k-s pc hangsetteken
ezzel egyrészt azt szertem volna mondani hogy a füles egyrészt egyteljesen más ketegória másrészt hogy ahogy te is mondtad több 100k-s hangcucckat döngöl földbe és ezzel az árak és minőség közti különbséget szeretem volna illusztrálni.
Remélem értitek mire gondolok. -
and1ao
őstag
Hát a többen nagyon jó véleménnyel vannak a Genius 2000A ill 3000A-ról nekem sajnos ezekkel kapcsolatban nem sok tapasztalatom van hallotam már őket szépen szólnak legalábbis anilyen körülmények között hallotam őket de ugye ezek 2.0-ás rendszerek tehát nem fogja a mély szétvetni a mellkasod de z-323 is egy jó kis cucc azért az árért azzal semmilyen különösebb gondom nemvolt míg hallgatgattam az árá-ért azt nyujtotta amit vártam.
-
and1ao
őstag
válasz
dudika10 #6448 üzenetére
én is nagyon várom az új geniusokat hátha végre megint kapunk tőlük valami szépet és az igazság az hogy a 2300-asom kb 1 hónapja nem volt bekapcsolva sem az oka pedig ez mióta sikerült beszreznek kb rávan ragsztózva a fejemre lese lehet vágni
és hát had nem minősítsem hogy milyen
jah és még valami egy 2.1-es és egy 2.0-ás rendeszert nem igazán lehet szerintem összehasonlítani mert ugye pro és kontra mindkettőnél vannak jó és rossz dolgok pl nekem zenei stílusomból adódóan jobban fekszik 1 2.1 de ha jazzt hallgatok akkor kifejezetten idegesít a sok mély.
-
and1ao
őstag
És egyébként az alumínium kivezető sapka teljesen más szerepet tölt be mint te azt hiszed semmi köze nincs a hangok frenkvenciáához csak az kizárólag a hangterelésben van semmi egyéb abból pedig teljesen egy ilyen rendszertől az a magas amit nyújt nekem is z-2300 van egyet értek azzal is hogy alaposan túlárazott redszerről van szó én is használtan szereztem 20k-ért megmondom őszintén és annyi pénzért viszont mondj valamit ami jobb nem igazán fogsz találni nemvagyok én sem vájtfülő a szüleim is azt mondtok hisz dokik hallotam én is szólni clarus rendszert is amihez semmi sem fogható és igenis a z-2300 egyjó 2.1-es rendszer pc-s téren jó mély egészen türhető magas a gyatra közepenmeg igazándiból egy jó hangkártyával és egy értelmes EQ-val lehet finomítani nem lesz tökéletes de nem is az hú de rossz ahogy itt sokan leírják és azon gondolkozz el szerintem te is hogy azért próbáld meg összehozni mondjuk 35k-ból egy épített 2.1-et az erősítő meg a mélynyomó nem jön ki annyiból kb.és elhiszem hogy jó 2000A mert hallotam azt is szólni és szép magasa van meg közepe de azért az sem csúcs termék az nem itt kezdődik de ezen kár is elkezdeni vitatkozni.
bocsánat ha valakit megbántottam.
dudika10 : a fejhallgatók meg teljesen más kategória azt ne keverjük ide
-
and1ao
őstag
válasz
parabob #6435 üzenetére
Hát nekem sajnos a Z-323-ról nem igazán van tapasztalotom csak teszteket olvastam illetve néztem róla de ha jól tudom és még képbe vagyok akkor valahol az x-230-al van közel egy szinten és az x-ről hát csak jókattudok nekem is volt nagyon nagyon sokáig és teljesen megvoltam vele elégedve ha azt a teljesítményt tudja mint az x-230 akkor nem rossz és nem kell félned attól hogy "kiadósabb rockzene" ahogy te fogalmaztál megfekteti
Meg ugye a 2.0-ás rendszerek inkább a zenehallgatókat és azért te elég széles skálán használnád ezért lehet hogy 2.1 talán jobbnak tűnik. de azért 2000A jobbnak tűnik ha találsz valahol emberi áron akkor érdemes belefektetni.szerintem.
-
and1ao
őstag
válasz
Roliiii #6419 üzenetére
annyira nagy szerepet itt számítástechnikai hangszórók körében nem számít az ellenállás mivel lapból nagyon kicsi az inkább az autó hifit érinti szerintem.Bár z-4 és e között nem fogsz túl nagy különbséget érezni bár az én vélemyém az az hogy z-4 satelitjei nem a legjobbak talán ott hallhatsz különbséget a z-523 javára. a mélyet meg tudod ugy helyezni z-4is hogy jólszóljon hiszen megoldásban ugyanaz mind 2 bass reflex-es.
-
and1ao
őstag
válasz
royalka #5789 üzenetére
Bocs hogy csak most írok de most olvastam vissza:S
És van z-2300 tulajdonos személyemben. Nos az a tollas dolog az hülyeség én nem úgy szettem le van rá kicsivel egyszerűbb megoldás is szerintem és nem károsítasz semmit sajnos képet nem tok felrakni mert nincs fényképezőm:S
Na szóval az a lényeg hogy a rács 4 ponton van rögzítve valamilyen ragasztó szerű anyaggal fogod a hajszárítót és szépen ezt a 4 pontot elkezded melenget majd fogsz csavarhúzót vagy tollat vagy bármit és szépen lepattintod.
A pontokat négyzet alakban keresd ha az elsőt megtalálod akkor meglesz a többi is.
Én így szedtem le nekem működött remélem tudtam segíteni.ui.:Üdv minden kedves fórumozónak jó újra itt.
Z-2300-al kapcsolatban várom kérdéseket észrevételeket. -
and1ao
őstag
válasz
ProEvoFan #5015 üzenetére
Hátha mindenképpen ezek közül veszed valamelyiket akkor Logitech x-230 a többtől élégé kiemelkedik teljesítményeben a x-240 visszalépész volt a logitól az x-210 jóval gyengébb és elég doboz hangja van a genius ebbe hibába szenved.De én egy geniust tudnék még ajánlani bár a hangját soha nem halottam és az sem tudom valamint hogy lehet e még kapni vagy gyártják e:Genius SW-Flat2.1_1250
De X-230 szerintem a legjobb választás!! -
and1ao
őstag
-
and1ao
őstag
Annak biztos nem az más kategória kicsit
-
-
-
and1ao
őstag
Nemrég vettem!
Bár vegyek mellé 1 másikat úgy atom durva lenne a kettő együtt? -
and1ao
őstag
Üdvözlök minden kedves fórumozót!!!!
Nos múlthéten megérkezett már a Logitech Z-2300-am immár majdhogy nem 1 hete nyúzom
és úgy gondoltam tartok egy élménybeszámolót illetve irok 1 keveset erről 2.1-es cuccról.
Nos hol is kezdjem?!
Az első dolog ami már akkor feltűnt amikor behoztam hiszen a súlya kellően nehéz volt ami arra enged következtetni hogy hogy valami nagy van a csomagban nos nem tévedtem nem csak sub-nak hanem a szatelitek is kellő súlyal vannak megáldva ami rendkívül impresszív
A mélynyomóból semmilyen búgást nem oda illő hangot nem vettem észre megszólalni
A szatelitek kellemesen szólnak bár itt van 1 dolog ami nem igázán tetszett az a közép tartomány nagyon picit lehettek volna jobbak de 1 kis EQ-val illetve az audigy2-mel ezen lehetett orvosolni.A magas tartományt nagyon eltalálták ezek a titán kúpos hangszórók kifejezetten jól szólnak magas tartományokban.
A mélynyomója több mint elég bár én még csak félhangerőig toltam fel de ott teljesen jól szól és nem torzított egyáltalán 1 picit sem.Bár azt hallottam hogy 1 idő után nem emeli a mély hangerejét csak a szatelitekét?Ez igaz mit tudtok róla?
De eddig a hangja gyönyörű szépen tisztán minden torzítás nélkül szól!!!!
Mindenkinek abszolút AJÁNLOM aki képes rászánni 35K és megveszi csalodni nem fog és teljes mértékig meg lesz vele elégedve
Nekem 27nm a szobám és még ide is sok!!!!!!!!!
LOGITECH Z-2300
Ha kérdésetek van állok rendelkezésetekre ne tartsátok magatokba!!!!! -
and1ao
őstag
nem nem mert járatni kell de most halgatom igaz mély nélkül vagy legálábbis nem sok mélyel de azt már látom hogy a satelitekkel nem nagyon lesz gond mert szépen tisztán szólnak a magasak csilingelnek ugy hogy eddig ugy néz ki hogy nem volt rosz választás.Ha érdekelnek az élményke szoljatok és leírom!!
-
and1ao
őstag
válasz
dudika10 #4709 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a közvetlen segítségedet valszeg meg is rendelem mert közben nézelődtem tesztek között itt nem nagyon tudtak belekötni és még ára is egész baráti a pixmani-án talál 38K ért és az nem sok érte ha tényleg olyan kis cucc de X-230-al téynleg naon meg vagyok elégedve
Még egyszer köszi!! -
and1ao
őstag
A z-2300 nak a 200 W-ja kecsegtetőnek hangzik tudnátok róla bővebb infót mondani de leginkább tapasztaltott esetleges hibákat.Ja és még 1 kérdés 1 Creative Audigy 2 Zs vel lenne hajtva az jó lesz neki vagy vegyek vmi más hangkarit.Ja és még vmi a szoba amibe átköltöztem az 27nm be foja szolni rendesen mert X-230-al nem igazán akarja az igazságot!!!!
előre is köszi!! -
and1ao
őstag
Hali boldog Logi X-230 tulajdonos vagyok de akadt egy kis problémám átköltöztem 1 kétszer akkora szobába és így már sajnos kevés és szeretnék vmi ütős cuccot venni ajánljatok vmit plz....
Köszi szépen!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest