- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yézi
aktív tag
válasz
Deer76 #65571 üzenetére
eMAG-nál most több Edifier is elég jó áron van;
R1280DB 31k
MR4 35k
R2000DB 65k
S1000 MKII 90k
S360DB 116k
S2000 MKIII 123k -
Lajmund
őstag
válasz
Deer76 #64888 üzenetére
Ki kell ..szni a sok felesleges kacatot. 😆 Mit nèzel többet? A tévèt vagy a könyveket a polcon? Mikor olvastál utoljàra azokból a porfogokból? Amúgy nem tudom mit vàrsz. Mi mondjuk meg hol csinálj helyet a te lakásodban? 😄 Én egy 53 literes mélyet ajnálok ha lesz helyed meg 2 db 8" studio monitort. Nekem bevàlt. Minden más felélmegoldàs
Hajrá
-
Deer76
aktív tag
válasz
Deer76 #64843 üzenetére
Közben még teszteltem és arra jutottam, hogy a két hangfal közti kábel veheti fel a statikus zörejeket, mert a jobb oldali (ha kihúzom belőle a balt), nem produkálja. A bal oldali hangszóróba beépített kábel van, ami egy RCA kábellel csatlakozik be a jobbhoz. Milyen megoldást javasoltok? Esetleg egy RCA hosszabbító árnyékolt lehet a megoldás? Nem igazán tudom azt a kábelt kicserélni.
-
Deck
titán
válasz
Deer76 #64533 üzenetére
PC-hez könnyű persze bármire kötni, de sajnos a C3-on nincs Jack 3.5mm. Terveztem már úgyis venni jobb hangfalat és akkor most jött el az ideje. BT-s dolog működhet csak rosszabb ne legyen a hangminőség emiatt, mint a kábeles Genius 1250b-n. Azért, is írtam kiinduló pontnak, hogy ez a hangminőség legyen az alap amit én már jónak tartok. Film, játék, zene.
Néztem átalakítókat is de akkor már inkább veszek egy új hangfalat. Kiemeltel kezdtem, mint régen is hogy mit érdemes venni. Árban pár ezres a különbség max, de az vezetékes.
Én tipikusan az vagyok aki a kábeles dologra esküszik fejhallgatónál is, mert jobb a hang mint a vezetékmenteseknél...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Deer76 #63451 üzenetére
Jujj, most engem itt lehet "megköveznek" ezért, de ha alaplapiról akarod hajtani, annál csak jobb lehet egy jó ár/érték arányú USB-s DAC-ra kötni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest