Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
lezso6 #64166 üzenetére
A telefonon nincs beállítva mélykiemelés, és a gépen sem. Amúgy.. ha tehetem én kicsit közép, magaskiemelés felé tolom el az eq-t pl. a kocsiban is. Épp az, hogy a 2.0ás alapbeállítás vágja le nagyon... Ha a realtek gyári szoftverében állítom be 5.1-re (és nem a win11 gyári hang setup-ban), majd kiveszem centert meg a hátsókat, tehát 2.1-ként kezeltetem vele, sokkal jobb a szitu.
miresz: igen odadugtam, a kábel jó szerintem, és jó helyre dugtam be (zöld). A driverben van sztereó, kvadrofon, 5.1, 7.1. A surround nincs kiválasztva.
VIPowER: gondolkodtam rajta, de lezso azt írja hülyeség..
Lehet, hogy kicsit hozzászoktam a Z623 túltolt mélyéhez. Mert igen, tudom hogy Ő abban volt "erős". A fene tudja... mindenesetre egyértelműen hallom a különbséget, sokkal szebben szól mint a Logitech... csak olyan mintha a gép valahogy visszafogná az alacsony freki tartományt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest