-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
pecacucc #16561 üzenetére
tesó, feltöltöd ide a fórumra a hsz írásnál ott a képek feltöltése, de ha nem megy akkor pl kepfeltoltes stb és a linkjét másolod
Nha ilyen a fülesem, csak kékbe és miki nélkül.
De régóta meg van, azóta se találok ilyet
http://mobilarena.hu/teszt/jay_s_headsetek_bemutatoja/fulhallgatok_a-jays_one_es_t-jays_one.html -
batai15
félisten
válasz
roli636 #16556 üzenetére
Ha ennyire nem bízol az agyba dugós cuccban, bemégy a tescoba (rem nem gond ha kiírom a nevét) ott olyat veszel 2k ért hogy megszólal.. Én 1000 magyar forintért, tehcnika v mien márka vettem az igaz agyba dugós.Kérlek szépen alázza a 6 ezres füleseket és nem én mondom hanem haverjaim.. nekik ilyen akg meg stb vannak. minjá linkelem mire hasonlít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest