- iPhone topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
scyllarus #9179 üzenetére
(#9179) scyllarus
"Tobika1 :Gondohatott erre, igen. De attól még nem kellene elhinni, mert ez tipikus marketingduma."
Nem is arról van szó hogy én mit hiszek és mit nem.Hanem érdekes módon megtalálta amire én gondoltam hogy olvastam..bár nem én írtam ennek ellenére én lettem mindenféle jelzővel illetve stbstb,mintha ez az én állításom lenne.
Jogosan háborodok fel vagy nem tetszik a nekem szóló okoskodások,kötöszködések és (egyeseknek) vicces GIFek.
Ha ekkora nagyágyú mindegyik,akkor ne nekem célozzák ezeket,hanem azt aki azt a blogot,cikket stbstb írta.
Én nem apeelme munkáját szidtam,csak az ö kommentjére ment a válasz amiben 3ik személyről szólt a dolog.(#9184) apeelme
Mivel egyből nekem estek egyesek,valóban nem álltam neki megkeresni,mert mire fel?kik ők nekem?kinek is kell elszámolnom?pár taknyossal vagymi?nem is értem...
amugy a hangnemváltás nálam onnantól kezdödött hogy oylan jellegű komment jött az irásomra ami valoban nem dijaztam(közeljövöben sem fogok)..egy szonak is száz a vége zsocának igaza van és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ASUS ROG Zephyrus M16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő