- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek!
(#9024) badmad
Szia sikerült meg oldanod a gondodat? Próbáld meg így én nekem sikerült, én is voltam úgy ahogy te, meg próbáltam azt, hogy bekapcsoltam amikor bejött a zöld robot rádugtam a gépre, és meg próbáltam vissza rakni, a gyári recoveryt.Sikerült is. Ezután a telefon kikapcsoltam, SIM SD kártyát kiveszed , valamint az akkumulátort és a hangerő+ gomb nyomása közben rádugod a gépre amíg meg nem jelenik az FTM felírat. majd a letöltött programban START és meg várod még végez utána van egy gyári Romod T-Mobile honlapján lévő frissítést vissza tettem leírás alapján. Utána ment vissza a CWM és mehetett a kiválasztott rom. A leírás alapján csináld meg.
Itt a Link: SKATE T-Mobile
Innen letöltöd a Skate recovery pakkot és kicsomagolod a leírés alapján a az Original recoveryt felrakod (Gyári)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest