Hirdetés
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
poisonborz
üzenetére
még ha nem is minden okosság van benne a MoDaCo-s dolgokhoz képest.
Nem teljesen értem, itt mire gondolsz, vagy milyen romra.......
A Beállításokban a szövegbeállításoknál eltűnt a Beviteli mód változtatás. Ha valaki más billentyűzetre váltana, lehet hogy nehezebb dolga lesz - bár a billentyűzetet előhozva is fel lehet hozni a beviteli mód-váltót, lehet hogy sokan ezt nem találják meg...
Ezt sem értem, hiszen 1 bill. alkalmazás van a romban, de még így is előhozható könnyen és gyorsan a beviteli mód (nyomj hosszan bármilyen szövegmezőre)
Ha pedig másik tetszőleges bill. appot szeretnél feltenni, tedd meg nyugodtan, és az is kiválasztható lesz.Az akksi-kijelzés jó, de azért annyira nem olvasható jól a kis szám. Szerintem jobb lenne egy olyan hack mint a Circle Battery Mod, vagy valami hasonló (http://imageshack.us/photo/my-images/442/77085928.png/, http://tinyurl.com/cgse99g, vagy http://tinyurl.com/ck8o89n) ahol a szám mellett van színjelzés is, ezt könnyebb olvasni (bár ahogy látom kelzsoca a minimál-design híve, legalább mod-ként megjelenhetne)
Ilyen battery modok természetesen lesznek majd a jövőben.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
poisonborz
üzenetére
(#3972) poisonborz
Tesó ez a ROM így jó ahogy van. Ugyanis Te is tudsz vagy tudnál rajta változtatni
"Haladó felhasználóknak:
Létrehoztam a data/app mappát a romon belül!
Minden nem gyári alkalmazást, amit szeretnétek hogy a rommal együtt települjön ide tegyetek be!
Előnye hogy az ide bepakolt alkalmazások a futó rendszer alól is problémamentesen eltávolíthatóak egyszerűen az alkalmazáskezelőből, illetve a data/app alá bepakolt programok Marketből frissíthetőek maradnak!Ha alkalmazásokat tesztek be a mappába mindig figyeljetek hogy nem lehet szóköz az alkalmazásnévben, illetve bizonyos programokban megtalálható egy lib mappa is, az ebben lévő fájlt a system/lib mappába be kell másolni, különben a program indításakor FC-vel kilép az alkalmazás!!"
szerintem gumicsirke

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Formula-1
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest