-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Norbeee01 #12720 üzenetére
Egyetértek gyári ROM vissza, nézd meg, azzal mi van. A kérdésem még az, hogy melyik IA-t tetted fel? Mert az egyessel voltak SIM gondok, ha jól emlékszem (nekem egyből a III-as ment fel, azért nem tudom biztosra). Ha a gyárival jó, mindenképp a III-assal próbáld újra.
-
scyllarus
veterán
Na, mivel a gapps többször fc-zett, visszament a SkaTe_V2. És nem is fogom cserélgetni, hacsak nem lesz teljesen működőképes CM9
-
scyllarus
veterán
válasz
okoska74 #12698 üzenetére
Igen, eltérnek, ez ismert ennél a gyártónál. Nekem pl. egyik ROMnál se volt proximity szenzor gondom, másnál meg minden CM-osnál. Az IA III-nál az volt a tapasztalatom, hogy ha nem vagy alig használtam, szinte semmit sem fogyasztott, de ha elkezdtem izzasztani, akkor rohamosan apadt a töltés. A SkaTe_v2 egyenletesebb volt nálam, 2-3 napot elment az én szokásaim mellett. (Délelőtt sok telefon, délután-este wifi)
-
scyllarus
veterán
válasz
okoska74 #12682 üzenetére
Nem, nem, direkt azt próbáltam ki, amit írtál, cserélgettem a fehéregyensúlyt, de semmi gond nem volt vele.
A Techic meg a LiGuxon alapszik, arról meg olvastam valami nem jót korábban, ha nem keverem valamivel
Nálam az IA3-nak volt pár apróbb hibája, az akkuidő miatt térek vissza a V2-re, sokkal jobb volt, mint az IA. -
scyllarus
veterán
Feldobtam a Splashmod ROMot, első tapasztalatok:
gyors
wifi villámgyors
a bootanimációtól ledobtam a hajam -
scyllarus
veterán
válasz
Takilandbau #12638 üzenetére
Lehet, hogy kap egy esélyt. De nagyon úgy néz ki, vissza fogok térni a SkaTe_V2-re.
-
scyllarus
veterán
A zipes addonokat hogyan kell telepíteni?
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #12111 üzenetére
Pontosan. Windows 7-ed van, ugye? És sok elveszett/töredékes fájlod volt a kártyán, ha 600 mega lett.
-
scyllarus
veterán
válasz
Indiant #11961 üzenetére
Ha jól emlékszem, alapból nem működik, kellett hozzá a [Bluetooth File Transfer] nevű program.
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #11944 üzenetére
Széééép!
Amúgy úgy vettem észre, az IA3 tényleg alig fogyaszt, ha nem vagy kicsit használom a telefont. Ha reggel 6-kor bekapcsolom, délelőtt lebonyolítok pl. 8-10 rövidebb hívást, akkor délután 2-kor még 100%-on van. De ha hazamegyek, és megy a wifi, nyomkodás stb, akkor azonnal megindul és 40%-ot is esik egy délután. -
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #11942 üzenetére
Hol van?
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #11940 üzenetére
Csak 3 hete van IA, előtte V2-V1 volt. Teljesen elégedett voltam velük, csak hát a fránya kísérletező kedv
-
scyllarus
veterán
válasz
pusihusi #11932 üzenetére
Az appsaver miben is segítene? Ránéztem a marketen, de nem találtam olyan funkcióját, ami megoldaná a gondom.
Mindig az egyszerű megoldás a jó
Egy uninstall-reinstall segített a launcher gondon. Most már csak reménykedem, hogy a többi megoldódok, vagy SD kártya csere lesz.
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #11918 üzenetére
Idegeneket nem engednek be?
Amúgy vacakol a telefonom. Pénteken eltűnt belőle néhány fénykép, amiket aznap csináltam.
Hétvégén reklamált, hogy kevés a hely a telefonban, ami igaz is, csakhogy 374 MB szabad helyem van ext3-on. Az utóbbi időben úgy is tűnt, mintha nem használná.
Ma meg összeomlott a Go Launcher, újraindítás után működik minden, kivéve a dockon a menü gomb, ott a Go Launcher embléma is jelenik meg a szokásos ikon helyett. A gyári launcher működik, de a menübe belépve ott is előfordul, hogy nem tudom a főmenüt görgetni. Valami tipp? -
scyllarus
veterán
Novemberi, tok nélkül, zsebben hordva (eddig) semmi porosodás
-
scyllarus
veterán
Nekem speciel semmi gondom az IA3-mal, hónapokig tartó v2 használat után tértem át. SŐT, ma ott is fogott stabil wifit, ahol a v2 korábban nem! (Az is látta, de gyenge volt a jel a csatlakozáshoz.) Egy próba nem próba, de mindenesetre érdekes volt.
A chromium az első mindig, amit egy új Ubuntura felrakokJó-jó a FF, de azért az az igazi!
-
scyllarus
veterán
Aggódom picit... Tegnapig minden oké volt, a ma készített fényképeimnek kb harmada van meg. A többi nem látszik sem a számítógépen, sem a telefonon. A filekezelő volt, hogy látta, de megnyitni nem tudta "a file nem található" üzenettel. Most már az sem látja. Haldoklik a kártyám?
-
scyllarus
veterán
Valakinek van tapasztalata róla, IA3 alatt megy a BT fájlküldés alapból? SkaTe_v2 alatt kellett hozzá a Bluetooth Transfer progi, itt is szükségem lesz rá?
-
-
-
scyllarus
veterán
Egyszer nekem is csinálta reggeli bekapcsoláskor a zöld robotnál megállást. Egyszer fordult csak elő, nem gond, csak jelzem, hogy másnál is megesett.
-
scyllarus
veterán
válasz
kelzsoca #10766 üzenetére
Nekem is az volt
Szerény a gyerek, büszkén kijelenti, hogy a világon először neki sikerült(?) ARMv6-ra MIUI-t tenni...
Jut eszembe, használom az IA3-at és nem merült fel kérdés. Minden működik, szép, jó, megérte várnom a SkaTe_v2 cseréjével, amíg ez is tökéletes lett. -
scyllarus
veterán
tilal megvadult... Egyszerre "megcsinálta" az ICS-t és a MIUI-t is Skate-re. A kis ügyes
-
scyllarus
veterán
Egy kérdésem lenne: az IA3-ban hogy alakul a wifi érzékenysége a SkaTe_V2-höz képest? Engem nem a letöltés sebessége izgat igazán, hanem a hálózatok láthatósága és jelerőssége.
-
scyllarus
veterán
Az Ace is 800MHz-es, úgyhogy ez nem lehet szempont. A Skate esetén sem a MHz a fő gond, hanem az ARMv6-os architektúra, ami máris elavult.
Viszont, ahogy már egy korábban szóló megjegyezte: telót úgy veszünk, hogy tudjuk, mire akarjuk használni. Ha segítséget kérsz a döntésben, akkor oszd meg a szempontjaidat is. Alapvetően:
Pro: Óóóóóóriási kijelző
Olcsó ár
Nagyon jó custom ROMok
Segítőkész, pörgő fórum, ha elakadnál valamiben
Nagyon jó üzemidőKontra: gyenge 3D-s teljesítmény
Nem lesz hivatalos ICSTovábbiakat a hiányzó infók után tudunk mondani.
-
scyllarus
veterán
válasz
mikiking1991 #9861 üzenetére
A ROM csere kell az OC-hoz, nincs mese. Minden "kimegy" belőle. Amikor újratelepíted a Windowst, akkor a játékaid megmaradnak? Az alap böngésző nálam nem lassú, de ha másikat akarsz, töltsd le a Marketből, amelyik megtetszik, próbáld ki, aztán ha tetszik marad, ha nem, törlöd és kipróbálsz egy másikat. Nincs legjobb, mindenkinek más a fontos, másik tetszik. Kis adatforgalomhoz Opera Mini, flashhez Dolphin stb.
-
-
scyllarus
veterán
válasz
Indiant #9806 üzenetére
Nem akarok cserélni. Egy pillanatig eljátszadoztam a gondolattal, de egy jó darabig megfelel nekem a Skate.
Mivel nagyon keveset játszom, akkor is egyszerű játékokkal, igazából nem kell nekem a Snapdragon. Kinézetre a Skate jobban tetszik, felhasználói felületük meg ugyanaz, nekem is az SPB Shell van fent.
-
scyllarus
veterán
Erős riválisa érkezett szeretett telefonunknak:
[link] -
scyllarus
veterán
válasz
apeelme #9490 üzenetére
Mrskatejoe fórumtárs jól látja, az én hozzászólásom nem az IA készítői felé (így feléd is) volt kritika
Erre reagáltam:
"minek fejleszteni a skaTe vonalat? tudom, hogy eretedi t-s rom forrás van amiben picit jobb. de szvsz az icearmor eléggé ütősebb vonal mint az eredeti t-s romból fabrikált rendszer. dehát te tudod "
Tisztában vagyok vele, hogy az IA hiányosságai a forrás hiányából és az egyedi hardveres eltérésekből fakadnak. Tisztellek benneteket azért, hogy ezek ismeretében is belevágtok a ROM főzésébe csak azért, hogy itt jó páran használhassanak egy olyat, ami az ő igényeiknek megfelel. (És látom, hogy nem restek megosztani minden kis apró vágyukat, Ti meg ugrotok megcsinálni)
Nekem mások a preferenciáim, nekem fontosabbak más featureök, mint a vizuális megjelenés végletekig testreszabhatósága. Csak azért írtam, hogy tudjátok, vagyunk olyanok, akik a SkaTe vonalba fektetett munkátokért hálásak. Lehet, hogy mi nem írogatunk óránként új kérést, hogy "lehessen már az új ROMban a névjegyzék minden második betűjét magentára állítani" meg hasonlókat, de örömmel használjuk a SkaTe-t, és tisztában vagyunk vele, hogy nélkületek közel sem lennénk ennyire elégedettek ezzel a telóval.
Nekem ez az első droidos telefonom, és nekem tökéletesen megfelel, hogy egyszerűen tudom használni ezt a ROMot, holott nyilván előfordul nálam is user errorÉn nem mondom, hogy hagyjátok az IA-t a fenébe, mert a fent említett okokból sosem lesz tökéletes, elfogadom, hogy mások igényeinek így felel meg. Különbözőek vagyunk, mint a telefonjaink
Bocs a hosszért, de nem szerettem volna, ha félreértések maradnak köztünk. További jó munkát! -
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #9487 üzenetére
Mindenki írta, aki ért hozzá (nem én), hogy ez általános CM betegség. Innentől nekem az IA sajnos használhatatlan, pedig én is kipróbáltam volna. És akkor még nem is beszéltem az "egyik telón működik ez vagy az a dolog, a másikon mókolással, a harmadikon úgy sem" hibáról. A SkaTe mindkét verzióját feltettem, egyből működött minden, nem kellett segédprogram/kalibrálás/fórumozás/sámánszertartás valamelyik program/szenzor beüzemeléséhez
-
scyllarus
veterán
válasz
callvote #9181 üzenetére
"rajtad kívül mindenki tudja hogy - finoman fogalmazva - hülyeség amit régen olvastál..."
Nem azt mondták, hogy hülyeséget beszélsz, hanem hogy hülyeség volt leírva. Szóltak egy páran, hogy ez nem igaz, erre Te húztad fel az orrod, hogy ez hivatalos ZTE álláspont.
Az Apple szerint sincs Death Grip, csak rosszul fogják a telefont... Nem tűnt még fel, hogy a cégeknek érdekük, hogy hmm.. csúsztassanak? Ne higyj el mindent, amit olvasol.
Részemről kiszálltam ebből a vitából. -
scyllarus
veterán
válasz
callvote #9174 üzenetére
"és mellékesen teljesitményben a skate armv6-ja tudja hozni a 7es teljesítményét,"
Ez nem azt jelenti, hogy egyenértékű?
"de anyagi és besorolási okokbol armv6os lett,"
Ez meg natúr marhaság.
Az én Nissan Note-om is úgy megy, mint a GTR, de anyagi és besorolási okokból családi autó lett
Ne csodálkozz a hozzászólásokon, marhaságokat írsz, megszeged a fórumszabályokat és te vagy felháborodva.
Tobika1 :Gondohatott erre, igen. De attól még nem kellene elhinni, mert ez tipikus marketingduma. -
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
laci1999 #8941 üzenetére
Egy kicsit, ha pontosítanád, miről is kérdezel?
"Van-e rajta youtube" - mármint kliens a telefonon? Amíg a Google a youtube tulajdonosa, addig minden droidos telón lesz.
"ajánljátok e" - mármint a telefont? Ebbe a topicba elsősorban a Skate tulajdonosok írogatnak. Szerinted ajánlani fogjuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest