- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
A térerő miatt vissza kellett volna vinned. Az Angry Birds meg nekem is laggol de csak a Rio. Az alapban nem animált a háttér és az akadályok sem. Az megy normálisan, de a Rio is ha felveszem a sebességét.
De az tény hogy én nem játékra vettem.
Mindenkinek érdemes szerintem megcsinálni a rom cserét. Persze csak megfelelő romra. Ajánlom a SkaTet!! -
Jano_023
őstag
Aki játszani szeretne rajta annak ajánlom hogy emelje meg a proci sebességét az szokott segíteni.
-
Jano_023
őstag
Hali, érdekelne ki milyen BT headsetet használ. Engem olyan érdekelne ami vezeték nélküli, zenehallgatáshoz kellene, futáshoz, és kondiba. Ki mit használ ?
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #5901 üzenetére
Ez igaz, hogy nem használják sokan a keresőt, de tudom hogy az 1.hsz nekem sokat segített anno Bladenel és ott a Romokat, gyakori kérdéseket, és a kereső használatát is ki lehetne emelni. Hasznos lenne mindenféleképpen. Ha időd nincsen Zsoca mert hát nálad ez érthető lenne, akkor én szívesen összeszedem a dolgokat, végül is csak össze kell ollózni. Csak legyen aki beteszi előre.
-
Jano_023
őstag
válasz
balazs.fefe #5866 üzenetére
Szia, lehet hülyeség amit írok, hogy csatolj képet a számhoz szinkronizáld Googleel és ott állíts be képet és szinkronizáld újra.
-
Jano_023
őstag
Hali, nekem is lenne egy kérdésem a backuppal kapcsolatban. Van olyan mentésre lehetőség, hogy egy adott rom belakása után csak az appokról készít mentést? Azért lenne jó mert akkor nem kellene mindent egyesével visszatenni és a játékokat sem kellene elölről kezdeni. Köszi
-
Jano_023
őstag
Kelzsoca: Feltettem a V1-et és nem működik rajta a EXT partíció. Az eredeti SkaTe ROMmal ment. Most csak simán feltettem a V1-et és kész. Az alap Romnál sem kellet csinálni semmit, most miért nem megy (FAT32 és az EXT partíció is megvan) ? köszi
-
Jano_023
őstag
Én ajánlom neked ezt az appot, ezzel le lehet tölteni sőt még váltja is neked bizonyos időközönként.
-
Jano_023
őstag
Hali, a kérdésem Kelzsocához intezném: ha kijön az új ROMod (amit már mindenki nagyon vár) lesz benne annyi újdonság hogy az alap SkaTe Romot érdemes legyen lecserélni?
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #4997 üzenetére
Nem biztos, hogy tudom mit akarsz csinálni,de a ROM-ot és az updateket tutira nem kell kicsomagolni. Recoveryből kell telepíteni őket! Úgy mint a ROMot is!
-
Jano_023
őstag
Zsoca hozzád lenne egy kérdésem. Rom vagy app függő hogy a képernyő feloldásnál megjelenjen az mp3 lejátszó navigáló gombok? A Blades Romodban volt ilyen, ha Romos dolog akkor beletennéd a következő verzióba ?!
Nagyon jó lenne ha nem kéne mindig a képernyőt feloldani zeneváltáshoz. Köszönöm szépen! -
Jano_023
őstag
Hali bocsánat az off-ért! Szeretnék a forumban már dicsért Nillkin tokot rendelni. De ahhoz hogy kedvezményesen rendelhessem meg kellene még 4 ember vagy több. Akit érdekel kérem írjon PÜ-be. köszönöm és bocs akit zavartam.
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #4917 üzenetére
Szia, nekem is Zsoca romja van fent, de én 4gb kártyát használok és nekem Zsoca az ext3 at javasolta. Hogy miért passz. Nálam így van és megy minden.
-
Jano_023
őstag
Hali, segítsetek, nem forog el a kép se írás se menüben se sehol. Már újra indítottam a telo de nem jó. Mit tegyek?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok! Zsoca romját használom, el lehet azt érni, hogy a képernyő zár feloldásánál ha zenét hallgatok megjelenjenek az irányító gombok. Zsoca egyik Blade-s romjában volt ilyen. (Mixing playert használok.)köszi
-
Jano_023
őstag
Zsoca: Szerinted az Atomic rom milyen? Ha tényleg jobb mint a T-s alapból főzött, tervezed hogy csinálsz abból te valamit. Én ragaszkodnek az általad főzött romokhoz.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, van olyan program amivel a CPU profilokat tudok készíteni és widget formájában tudok váltani köztük? Még egy kérdés az I/O ütemező mire jó?
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
Hali, kérdésem az lenne hogy a CPU piszkálásnál az I/O ütemező mire jó és a különböző változatok miben különböznek? Köszönöm
-
-
Jano_023
őstag
Ha két launcher van fent és az egyiket már beraktam alapértelmezettnek hogy tudom megváltoztatni ?
-
Jano_023
őstag
Zsoca: Segíts, nem megy ez az ext2 partíció. Követtem a leírást de nem találja a készülék. Mi lehet a baj ? Nem lehet hogy az hogy csak a 2.1-es verzióhoz van ez?
-
Jano_023
őstag
válasz
#40993792 #3448 üzenetére
Sima XPből létrehozhatók ? Gondolom akkor az ext legyen 512 és a többi a FAT.
Ezt most találtam:
Step by Step GuideBackup your SD card data to PC before start partitioning.
Power on your phone and don’t let go power button.
DFT MAGLDR Bootloader will be loaded.
Press call button to load 1. Boot AD SD.
ClockworkMod Recovery will be loaded then.
Use volume down button to go down to ‘advanced’.
Then press call button.
Select ‘Partition SD Card’.
Select the ext size that you want (128M, 256M, 512M, 1024M, 2048M or 4096M).
Select 0M as the Swap Size.
Copy back your data to SD card.
That’s all.Note – only ext3 partition will be created. And 38.76MB used up for 512 MB ext3 partition.
Ez így helyes?
-
Jano_023
őstag
Hali, segítsetek a link2SD hez hogyan hozom létre a kívánt partíciókat? És pontosan hány partíció kell ? FAT vagy NTFS ?
-
Jano_023
őstag
Zsoca: felraktam a Romodat és egy olyan fura hibát csinál a telefon hogy a játékokat nem indítja el. Én a link2sd használom, alap gyári partíció mellet és úgy állítottam be hogy alapból mindent sdre rakjon. Na ilyenkor nem mennek, előbb a telora kell feltenni és utána áttenni sdre. A sima gyári ts Romnál nem csinálta ezt. Gondoltam jelzem.
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #3329 üzenetére
Szia nekem is volt gondom amikor telepítettem a recoveryt. Amikor csatlakoztattam a telot akkor le is dobott, de bementem az eszköz kezelőbe és ott megnéztem és akkor már ismeretlennek volt feltüntetve. Utána már tudtam frissíteni. Remélem segített.
-
Jano_023
őstag
Csináltam Backupot a MyBack uppla a DATAról és mindenről. Akkor most ha feltettem Kelzsoca ROM ját és nyomok neki egy restort akkor vissza teszi az appokat meg mindent mint a másik gyári romban ?
-
Jano_023
őstag
Érdekes, rákerestem az awd luncher ex-re a találatok között 22ft írt ki ha rámegyek akkor már 681ft. Otthon notirol is megnézem majd, de ez miért van?
-
Jano_023
őstag
Újabb akkumulátor teszt.
Ma reggel vettel le a töltőről a telefont 100%on (9:00). Egész nap rajta hagytam a 2G-t és a szinkronizációt is. Napközben volt egy kis netezés telefonálás kb. 1 órányi összesen, sms, itthon elolvastam a fórumokat. A végén 19.06kor 50% maradt még az aksiból.
Szóval szerintem nagyon szépen teljesített. A két kapcsolódó képet itt és itt láthatjátok. -
Jano_023
őstag
Voodoo CarrierIQ detektor:
https://market.android.com/details?id=org.projectvoodoo.simplecarrieriqdetectorÉrdemes megnézni.
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz
Narancskoma #2897 üzenetére
A megoldás: neoprém tok. A bladem is abban volt és nagyon megfelelt.
(#2899) tboldi: Én speciál Bladről váltottam és szerintem jó vásár volt, igaz csak 2000ftot kellet ráfizetnem és igy megérte. Szerintem gyorsabb a Bladnél és a képe nagyobb, élesebb és szebb.
-
Jano_023
őstag
Az N-es wifinek semmi köze szerintem hozzá ha csak nem n-es a routerből kijövő jel is. Simán csak gyengébb a Skate antennája, vagy itt már ha annyira peremén vagy a hatósugárnak akkor a hullám terjedéssel kapcsolatos dolgok (merre néz az antenna, hol állsz, stb.) már számítanak.
-
Jano_023
őstag
válasz
Harapos #2870 üzenetére
Akkumlátor témához én is hozzászólnék, az én készülékem is szombati. Miután megkaptam otthon kikapcsolt állapotban teljesen maxra töltöttem, majd aznap még a wifivel és az egyébb dolgokkal lemeritettem nullára. Ezt összesen 3x terveztem eljátszani.Utánna már be fog állni az aksi.
Amit tapasztaltam ma: 6:30 levettem a töltőről napközben folyamatos 2Gs kapcsolat és szinkronizálás, 15:00 óta itthon fent van wifin és forumot és leveleket olvastam és most van 18:40 az aku meg 68%-on. Nagyon meg vagyok az akuval elégedve eddig. Ja és sima gyári rom van rajta pár widget,naptár, RSS. Remélem kicserélik vagy megmondják mi okozza nagyfok aksi merülést. -
Jano_023
őstag
Segítsetek, hogyan tudom megváltoztatni az aku töltöttségének jelzését százalékosra?
-
Jano_023
őstag
válasz
ouzohuto #2768 üzenetére
Szia, én tegnap vettem az Arénába és azt mondták van még jópár darab. Hívd fel őket.
Zsoca: A fentebb emlitett romban meg tudod mondani milyen billentyűzet volt és hogy miért nem ugyan olyan a luncher mikor én is adw lunchert szedtem le mégsem tudom elérni azokat a dolgokat.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, ma én is megvettem a telefont és már sikerült is rootolni és a lunchert lecseréltem.
A kérdésem a következő lenne:
A Blademen Zsoca Big_Daddy_II_lite romja volt fent és abból a romból kellene nekem a luncher és hogy ugyan úgy mindent be lehessen állítani. Most is feltettem az ADW lunchert de nincsen olyan ikonja és semmije ahol be lehetne állítani pl. a tálcán elhelyezkedő ikonok számot, az animációkat stb.
Másik hogy abban a romban használt billentyűzetet szeretném használni itt is, ez megoldható valahogy ?
Köszi a segítséget. -
Jano_023
őstag
Sziasztok, látott már valaki valahol ehhez hasonló tokot? És ha igen hol és mennyiért ? köszi
-
Jano_023
őstag
Lehet hülyeséget kérdezek, de egy fözött rom amit ti lészitetek is lehet olyan jó mint egy gyári nem? Vagy azért várja mindenoi a hiatalosat mert annak az alapja stabilabb? Mikor felhasználtok egy romot pl. te Zsoca akkor mennyit változtatsz rajta? Miért jobb egy hivatalos rombol főzni?
-
Jano_023
őstag
válasz
atillaahun #2238 üzenetére
Tasker biztos tudja, a kérdés rá tudod e venni hogy megcsinálja.
-
Jano_023
őstag
válasz
hodostamas #2109 üzenetére
Köszönöm!
-
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #2103 üzenetére
Köszönöm, már több handbookot töltöttm le Androiddal kapcsolatban csak az érdekelt hogy jó helyen kezdjem. Még egy kérdés a Romokat és az irt appokat csak élesben telon tudjátok tesztelni vagy van valamilyen emulator virtuális környezet ahol tesztelhető hogy mondjuk ne a készüléket végd haza. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged