- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2037 üzenetére
Végülis a hazai support is kizárólag a modaco-s aktivitástól függ. Ha ott nincs fw/rom/recovery/stb akkor nekünk sincs mit átalakítani.
Lényegében igen is meg nem is (a firmware, rom gyártói sztori, a custom recovery amivel valóban segítettek) még nem beszéltem tilal6991 modaco-s kollegával arról, hogy felhasználom a Skate konfigját romot fordítani forrásból.
A gyári romból pedig készítettem már custom romot, Zsolt_72 kollega már meg is kapta a tegnapi napon, de sajnos nem indult el nála, vakon nem lehet romot módosítani
Ettől függetlenül sincs elég időm a Skate-re, mellette még 13-14db Android-os eszköz (tabletek, telefonok, egyéb) eszközre csinálok supportot.
-
kelzsoca
félisten
Én csak egy TMO-Át látok, és az a felhasználói útmutató-t takarja, a másik ami Skate-el kapcsolatos, az maga a T-flash csomag.
(#2029) Zsolt_72
Várható volt, hogy a Skate már kevesebb moddert érdekel mint a Blade, nyilván ha történt volt SoC szinten komolyabb előrelépés (ARMv6 helyett ARMv7) az mindjárt más lett volna (akkor még a MIUI ág is esélyes lehetett volna)
A Cyanogenmod Team sem vette fel a support listára a Skate-et, a Blade-et viszont nagyon gyorsan a kezdeti időkben.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2027 üzenetére
Az a helyzet, hogy össze-vissza beszél, én a "munkáit" erős fenntartásokkal kezelem, már Blade-nél is bebizonyította, hogy össze vissza beszél, és csinál dolgokat, pár példa:
És akkor az ilyen dolgokról még nem is beszéltem: link
Tehát az, ha esetleg eladja a Skate-et, inkább megváltás lesz, mint hiány
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2024 üzenetére
Aututun=Antutu
Ha jól veszem ki, azt akarja vele mondani, hogy a swap bizonyos helyzetekben jól jöhet (bár azt meg nem hinném hogy tudja, hogy amíg van szabad RAM ,hozzá sem nyúl a swap-hoz)(ez az eset egyébként hasonló a compcache-es sztorihoz, az is csak akkor lenne jó, ha 256mb RAM-mal lenne szerelve a készülék)
-
kelzsoca
félisten
válasz
csupa csaki #2015 üzenetére
Itt kaptad a választ: (#2007)
-
kelzsoca
félisten
válasz
csupa csaki #2006 üzenetére
Függetlenítésről tud vki vmit?
Persze, olvasd el a topic címét!!!
-
kelzsoca
félisten
Mert annak semmi köze a fastboot driverhez, azt nem találja az a szerencsétlen...
(#1990) rizso
Használjatok handcent sms-t, vagy asszem a go sms is normálisabban kezeli mint az alap gyári, vagy ne írjon ékezetet.
(#1991) frozzyZTE
Működő net alól nézz már egy online driver keresést, nekem mindenféle trükközés nélkül azonnal letöltötte, és feldobta elsőre.
(#1987) Indiant
Az a Sony font valóban kicsi, de nem hinném hogy lehetne rajta gyárilag növelni..
-
-
kelzsoca
félisten
Szakmai topicban tilos a hirdetés, vagy az arra utaló magatartás, ha ezt egy moderátor meglátja jobb esetben töröl, ha éppen olyan kedve van meg kiosztja a ban-t.
Persze előfordul olyan is, hogy valaki vamzerkodik a topicban, és fut a modkerbe, tehát ezekre azért figyeljetek
-
kelzsoca
félisten
válasz
DessertFox #1942 üzenetére
Üdv!
Átpartícionált rom nincs
Az aktuális romról custom recoveryben a backup fül alatt tudnál mentést készíteni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #1935 üzenetére
Szerintem is kizárt, de hát látod, állítólag nem történt fw csere....
Ami azért is furcsa, mert egy bizonyos okosság felrakásakor száll el az a MAC cím, ugye a Modaco-n lehet erről olvasgatni
A BB1-es romban ugye azok a hibák vannak, amit az aktuális repoban található tartalom hordozott, (amikor a rom forrásból fordítva lett) talán csak pár nightly kiadás van a két rom forrása közt.
Szerintem a BB1-et le is veszem....A CM romokra sajnos igaz, hogy van amikor előrelépés történik, van amikor visszalépés
(#1937) Zsolt_72
BB1 törölve.
-
kelzsoca
félisten
Nyilván a firmware cserét kihagytad a felsorolásból, különben nem szállt volna el az a MAC cím, így Modaco-n kérheted is a segítséget.
(#1926) hunaqua
Én úgy tudom, ez a bluemonte egyrészt fel sem fér csak az eredeti system partícióra, másrészt a cache sincs átküldve a RAM-ra, tehát nem kell csodálkozni azon, ha nem működik megfelelően.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1892 üzenetére
Azt írja, hogy a swap-tól nő a teljesítmény meg a RAM. Ez mondjuk elég hülyeségnek tűnik így elsőre.
Jól is gondolod, a swap csak akkor jöhetne jól, ha mondjuk 256MB RAM-mal lenne szerelve a Skate, akkor talán néha hozzá is nyúlna, na de 512MB RAM mellett hülyeség az egész.
-
kelzsoca
félisten
Lényegtelen, mert külön partíción van, átirányítani is akkor van értelme, ha át van partícionálva a telefon, különben ott marad a cache partíció kihasználatlanul (~57mb)
(#1875) Acsifun
EASEUS-t használd, és töröld az összes partíciót az SD-ről, majd hozz létre egy elsődleges FAT32-es partíciót és formázd meg.
-
kelzsoca
félisten
Nem, egyik rom sem, ha nem teszel fel image.bin csomagot, vagy PC-ről indítható exe csomagos telepítőt, a garancia biztonságban van
(#1861) domerator
Igen, olvastam, de ennek nincs meg az a varázsa, újdonsága, mint a Blade-nek volt, azóta fejlődtek a telefonok, aki olcsón akart jót, az beszerezte a Blade-et (1 éve volt rá) amit azóta is vagy használ, vagy túladott rajta és egy komolyabb készüléket szerzett be, Blade/OSF/Libráról pedig kevesebben váltanak Skate-re, és azért a ~80.000 eladott példányt nehéz lesz megugorni a Skate-nek
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
krisztian112 #1841 üzenetére
Ode nem
-
kelzsoca
félisten
válasz
krisztian112 #1838 üzenetére
Ha a redőnyt lehúzod?
Alap kérdés, de SD ugye van benne, ha van, akkor látja is a készülék? (beállítások-tárhely-SD kártya)
-
kelzsoca
félisten
válasz
krisztian112 #1788 üzenetére
Keresőszavak: flash, flash player, ARMv6, 10.3
-
kelzsoca
félisten
válasz
Narancskoma #1696 üzenetére
Akár egy esés is lehet végezetes a touch panelre nézve, nem véletlenül szerez be hozzá a többség valamiféle tokot, bár ezek sem 100%, de lehet hogy megmentheti a töréstől, ha földre kerül.
(#1699) Acsifun
Játék mentések elvileg mehetnek, próba után ki fog derülni.
Az átpartícionálást a gyári firmware módosításával lehet csak elérni, és az TPT művelet. (alternatív megoldás: root-link2sd-sd kártya kétfelé partícionálva fat32+ext)
A gyári rom takarításához kell root, amihez meg kell custom recovery (mivel vhogy a root csomagot is fel kell tenni) -
kelzsoca
félisten
Ha lehet ilyet kérni, ne privátban írjatok véleményt a készülékről, hiszen az ide beeső érdeklődők, akkor nem tudnak mi alapján dönteni, és az esetleges vélemények-tapasztalatok nyilván fontosak lennének, természetesen jöhet a negatív-pozitív vélemény.
(#1690) LK
Olvass vissza a topicban, páran már részletesen is véleményt mondtak.
(#1692) frozzyZTE
Köszi, ma biztos viszik, csak ne menj el otthonról
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1597 üzenetére
Dobok egy privit.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #1576 üzenetére
Ez a TPT-s megoldás még a jobbik eset, az EXE megoldás az igazi gyilkos, sajnos mindkét esetre igaz, hogy ellenőrzés nélkül berámolja a cuccokat a helyére, aztán ha valami hibás vagy nem jön össze, többet nem kell bekapcsolni a készüléket.
Most a napokban olvastam, hogy valaki bevitte szoftverfrissítésre a Samsung-hoz a telefonját, aztán letéglázták neki (a szervizben) helyre se tudták hozni, most várja a csere darabot...
Itt az SSD-m állapota, ami nem is olyan régi, talán nemrég múlt el 1 éves: link
-
kelzsoca
félisten
válasz
Depression #1572 üzenetére
A vicc az volt, hogy éppen a gyári módosítatlan kiosztást küldtem fel rá, végig is futott, a végén update sucess, majd innentől a készülék többet nem adott életjelet.
ui: a telefonom megy vissza kínába, itthon nem tudják éleszteni...
A TPT és annak veszélyeiről, működéséről anglergab kollega írt egy kis összefoglalót, remélem nem bánja ha ide is belinkelem:
Igaz ez még Blade-hez készült, de lényegében ugyanarról van szó, ez a két fejezet ami érdekes ez esetben:
Mi az a TPT?
TPT vs ROM-csere -
kelzsoca
félisten
válasz
hunaqua #1568 üzenetére
Mivel tegnap a telefon megadta magát, így friss rom nem lesz, az első BB-t tedd fel, a másodikkal vannak problémák.
(#1567) atillaahun
Pedig érdemes elgondolkozni valami védelmen, mert ha leesik és darabokra törik a kijelző, akkor a garanciának annyi, cserélni nyilván nem tudják (csak az egész készüléket, így mint Blade-nél is 40k-s árat fognak mondani)
Ráadásul még külön touch panelt sem láttam, de még ha lenne is az is ~10k+posta, és akkor még be is kell szerelni, ami otthoni körülmények között lehet nem is sikerül, továbbá kérdéses a vásárolt darab együttműködése is a készülékkel, és akkor a kalibrációról még nem is beszéltünk...(#1570) frozzyZTE
Teljes tégla, talán JTAG-el újra tudják éleszteni, bár ha a NAND chip feküdt meg, akkor mehet a levesbe alkatrésznek...hogy mi lesz azt nem tudom.
-
kelzsoca
félisten
Lehet valami tesztpéldány volt (nem kereskedelmi forgalomba szánt, nem végleges verzió) volt kirakva, azért gondolom nem kár, ha szétbarmolják a userek...
Ilyen durva hibák miatt ez a fórum már harsogna, valljuk be jogosan is
A szaggató gyári launcher egyébként cserélhető, a csúszós és gagyi hátlappal mellélőttek, kár, hogy nem azzal a hátlappal került forgalomba, amivel bemutatták (lásd 1. hsz)
Nyilván mentek a divat után (sgs és társai) csak hát ez nem igazán jött be, nem elég hogy fényes és csillog, gyűjti a szennyeződést, ráadásul még csúszós is
-
kelzsoca
félisten
A szoftvert még mindig kevered a firmware-el
Ha CSAK szoftvert cseréltél a készüléken, akkor a szlovák rom felrakása után elvileg rendben vagy, illetve ugye még a recovery-t is vissza kell lőni.
Igen, elnéztem, még nincs fent a Monte Carlo, az viszont nem túl jó, mert így nincs gyári állapot.
(#1499) rizso
Hát...mkv és Skate, nem biztos hogy menni fog.
-
kelzsoca
félisten
Még hányszor írjuk le?
A szoftver=Android, ennek semmi köze nincs a firmware-hez, ami olyan mint a PC alaplapján a BIOS.
A garancia érvényesítéséhez a gyári firmware és a gyári Androidnak kell lennie a készüléken (illetve mindennek gyárinak kell lennie, még a recoverynek is) ha ez nem valósul meg, azonnal elvesztetted a garanciát.
Itt megtalálod a Szlovák csomagot, ami kell Neked: link
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1465 üzenetére
Semmi sem jár, ez egy tesztkészülék, majd holnap többet tudok, a frissítés egyébként sikeresen lefutott, majd az update sucess után, több életjelet nem adott, ez Blade-nél is előfordult sok usernél TPT alatt, valószínűleg olyan helyre írta be a dolgokat a NAND-ba, ami eleve hibás volt (bad eraseblock) és kifeküdt a cucc.
Ha éppen egy partícióhatárra kerül bad block, akkor téglásodás következhet be, és be is következett.
Tehát a TPT-s partícionáló csomagokat erősen csak saját felelősségre használja bárki is.
-
kelzsoca
félisten
Nos urak, mi sem bizonyítja jobban, hogy a TPT-s beavatkozás milyen veszélyes, mint az, hogy egy ilyen művelet után letégláztam a készüléket, de ezúttal full brick, tehát teljesen halott és semmire nem reagál...it's a nice day.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Mindent azért nem tudsz átrakni, és nem lehet maradéktalanul átpakolni az appokat, tehát be fog telni az a belső hely, ~20-20mb-nál már figyelmeztet a rendszer, hogy fogyóban a hely, ha átpartícionálod, akkor mostani állapotban még lenne vagy 160mb hely a data-n.
Természetesen ez csak egy lehetőség, és nem kötelező történet
(#1402) COPA
Rendben van.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #1365 üzenetére
A 2mb-os cache, ha nem kerül átirányításra a RAM-ra, alap rom esetében, okozhat kellemetlen meglepetéseket, ezért összedobtam a gyári romhoz egy kis update csomagot, ha esetleg valaki átpartícionál:
Recoveryből telepíthető verzió!
Egyéb, nem gyári rom (custom) esetén a cache át van irányítva vagy a RAM-ra vagy a DATA-ra.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
#40993792 #1366 üzenetére
hogyan lehet a gyári partíciót visszaállítani?
Simán felrakod a gyári, és módosítatlan firmware csomagot, és ott a gyári állapot.
(#1367) vrsptr
Más készülék, más firmware, én nem tenném fel a Monte Carlo-ra.
Vagy ha felteszed, akkor erősen saját felelősségre, mert ha letéglázod a készüléked, mi itt már nem tudunk segíteni, és a garanciád elveszett.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #1340 üzenetére
1. Kapcsold ki a készüléket, és dugd rá töltőre, ha nem indul el automatikusan a készülék a töltő csatlakoztatásakor, csak a visszajelző nyíl mutatja pirosan a töltést akkor rendben van.
2. Töltő nélkül kapcsold ki a készüléket, majd ismételten be, ha indul, akkor rendben van.
3. a második pontot játszd el töltőre dugva is, ha a készülék nem indul el automatikusan akkor rendben van.Illetve nézd meg, hogy van -e töltési animáció kikapcsolt állapotban való töltéskor.
Minden egyéb hiba esetén egyszerűen nem is indult volna el a készülék.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1330 üzenetére
csak engem az zavar mikor valaki kérdez valami konkrét dolgot és kitérő vagy lekezelő választ adsz neki.
Ez csak akkor fordul elő, ha hülyének akarnak nézni, mondok pár példát így pár hsz-ből, van közte Tiéd is, meg másé is:
Nyilván segítő a szándék, de talán jobban értek hozzá, mint itt bárki, ezért az ilyen mondatok nem éppen helyénvalóak, tudatában annak, hogy mindent megpróbálok, hogy sikerüljönA splash partíciót is módosítottad?
És nem akarsz ITT segítséget kérni?
Egyébként mi baja a UK-s kiosztásnak? Próbáltad?
Bár a zavaró még nem is ez, hanem hogy nem lehet eldönteni, azért mert te sem tudod, unod már a noob-okat, vagy csak éppen szar kedved van.
Ha valamit nem tudok, akkor arra majd beírom, hogy sorry, de ezt én sem tudom, általában türelmes vagyok, ha durran az agyam, vagy nincs hozzá kedvem, inkább nem is írok.
ui: Aztán nem megsértődni ám senkinek
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1328 üzenetére
Egyébként jó lenne ha néha magad is kifejtenéd a dolgokat és nem úgy kellene hat hozzászóláson keresztül kihúzni belőled a lényeget.
Ezen mélyebb dolgok szerintem nem mindig fórumra valók, az ide érkező userek 98%-a még az Androidot felhasználói szinten sem ismerik, ezen dolgok meg teljesen összezavarják őket.
Mert még ha ZTE alkalmazott lennél megérteném, hogy vannak dolgok amiről nem szívesen beszélsz, de ha jól tudom egyelőre még nem ez a helyzet
Így van ,erről nincs szó, egy független rom modder vagyok, de nem adok ki olyan módosításokat, amivel esetlegesen kárt okozhatok a felhasználók készülékében.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1326 üzenetére
A szerviz megkap minden gyártói támogatást (gyári flasher program stb..) továbbá: JTAG
Az, hogy mi otthoni körülmények között esetlegesen helyreállíthatatlanul letéglázzuk, még nem jelenti azt hogy a készülékből a megfelelő eszközökkel nem lehet kiolvasni semmit
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1324 üzenetére
Félreérted, én azért nem szeretném ezt, mert egy nem hazai firmware használata esetén, egy esetleges meghibásodáskor nincs lehetőség felírni a T-Mobile-os firmware-t, és a szervizben azonnal visszadobják, a garancia elveszik.
Az hogy a Monte Carlo-s firmware hogyan viselkedik a Skate-en mindjárt megnézem, de ez akkor sem megoldás.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1321 üzenetére
Elmondom nagyon egyszerűen mi a helyzet:
BÁRMILYEN partíciós változtatás esetén a telefon miután kikapcsolod nem kapcsol be többet, áramot nem veszi fel, mindaddig, amíg egy akksi ki-be művelet nem történik.
Az Orange-os FW-t önmagában még nem néztem meg, de NEKÜNK nem is ér semmit, ugyanis ha BÁRMI probléma lesz a készülékkel, és firmware cserét NEM lehet végezni, azonnali garanciavesztést okoz, amikor a szervizben ránéznek a telefonra.
Remélem így már mindenkinek érthető a történet.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #1318 üzenetére
A művelet nem veszélytelen, hiszen firmware (BIOS) felírás is történik, mivel hivatalos csomag a garancia biztos nem veszik el, ha esetleg elszállna a készülék, nem tudom mennyire befolyásolná ez a szervizt a döntésben.
(#1317) atillaahun
Már teleírtátok a fórumot, minek írjak én is...
Továbbá az az elméletileg hibátlan partíciós kiosztás sem jó
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1313 üzenetére
A módosítás után nem működik megfelelően, a ZTE-s csomag hibátlan.
(#1314) Emuka
Kalibráld a szenzort, ott van a beállításokban.......
(#1312) SPucu
Fel kellene rá dobni a ZTE által hivatalosan kiadott szoftvert, lehetséges hogy megoldja.
A következő oldalon találod: link
Skate T card upgrading...
Letöltöd a csomagot, kibontod, majd az image mappát, benne az image.bin csomaggal felmásolod az SD kártya gyökerébe.
Kikapcsolod a készüléket, majd a következő módon indítod el a készüléket:MENU gomb+hangerő FEL lenyomva és nyomvatartása mellett, rányomsz a power gombra is, akkor jó, ha egy kis folyamatjelző csík jelenik meg, itt elengedhetőek a gombok, amint végzett, újraindul a készülék, és már a friss rendszer fogad.
Természetesen, mint minden ilyen jellegű beavatkozást is csak saját felelősségre végezzen el bárki. A telefonban keletkező károkért, esetleges adatvesztésért felelősséget nem vállalok.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #1307 üzenetére
Ebédelek és leszek.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #1305 üzenetére
Amikor először elindítottad bootloader módba a készüléket, akkor nem ugrott fel semmi ablak vagy telepített eszközt?
xp vagy win7?
Másik gép nincs a közelben?
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #1299 üzenetére
Futó Android alól csináld, FTM-el mit szeretnél?
mod: ha újraindul bootloader módba, és megáll, az driver hiánya lesz.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1297 üzenetére
Nem véletlenszerű, hanem folyamatos, mint írtam is, egy akksi kivétel és visszarakás után már rendben van, de csak a következő kikapcsolásig.
Sajnos ez nem egyedi jelenség, a Blade-re frissen kiadott firmware-ek is ezzel a problémával vannak, vélhetően ez már gen3-as verzió.
Alap esetben (módosítás nélkül) kikapcsolt állapotban, mikor a töltőn van a telefon, egy töltési animáció jelenik meg a készüléken, valószínűleg ez sérül meg, és vagy hiányzik, ez miatt lehet, hogy a telefon miután kikapcsol, többet semmire sem reagál.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #1293 üzenetére
Üdv!
Próbáld ezzel: link
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1280 üzenetére
Ha kikapcsolom a készüléket, többet bekapcsolni már nem lehet, illetve a töltést sem veszi fel mindaddig, amíg nincs akksi ki-be eljátszva....
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1276 üzenetére
Még korai az öröm, vannak problémák a buherált partíciók miatt, nem tudom ennek lesz -e megoldása.
Kijelzőnél eddig még nem futottam bele az érzéketlenségbe...
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1274 üzenetére
Nincs értelme olyan firmware-el dolgozni, ami nem a saját készülékünkre való, természetesen a hazai T-s firmware csomagot módosítottam, és tettem fel.
-
kelzsoca
félisten
Megvolt az első sikeres átpartícionálásom a Skate-en:
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1268 üzenetére
A CM az DATA-ra irányítja át a cache-et, más romoknál meg át lehet küldeni RAM-ra.
A partíciós kiosztás változtatása nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják
(#1267) Regiee
A navin kívül, itt mindent megtalálsz: link
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1264 üzenetére
A partíciós kiosztást majd beépítem, illetve összedolgozom a T-s firmware-el, illetve tesztelem, addig nagyon senki ne próbálgassa, ha egy mód van rá.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1254 üzenetére
Ha a Te fizetésedből vonnák le a készülék árát, szerintem alaposan átnéznéd, mielőtt rányomod a pecsétet a visszavételre
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1242 üzenetére
Gyanítom egyébként, hogy ők szoftveresen nem nézik át a telefont, mint esetleg a szervizbe
Minden olyan dolgot végignéznek, amivel esetlegesen vissza lehet utasítani a visszavásárlást
(#1245) kristof_
Bleépsz a menü-be, megkeresed a Beállítások-at, azon belül Alkalmazások-Alkalmazások kezelése-Letöltött, ezen belül találod meg a feltelepített alkalmazásaidat, ha valamelyikre 1x ráböksz, bejön egy új ablak, ott megtalálod az Eltávolítás, illetve Áthelyezés az SD kártyára opciót is.
(#1243) sanyi15
Persze, vinnie kell, mobo player
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brave
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged