- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22296 üzenetére
Felraktam a MokeeOS Evolution nem rossz de nekem nagyon lassan telepíti az appokat így ment vissza a Paranoid Jelly ami nekem nagyon gyorsan bootol be gyorsan kapcsol ki gyorsan feláll a rendszer egyenlőre ez a kedvenc nálam.
-
angelius
aktív tag
Pár napja visszatértem a Ceco által készített Paranoid Jelly romra mert a Kit Kat indokolatlanul újra indult többször is, újra raktam a romot és utána is. Féltem hogy megint lesz a sim kártyával valami ezért döntöttem a Pa Jelly mellett ebben csak a vakú nem megy.
-
angelius
aktív tag
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22244 üzenetére
Itt van az új build Kit Kat Kíváncsi leszek rá hogy sikerült.
Röviden:
- Exchange támogatás
- Kernel frissítések
- MMS fix
- Szinkronizálva a legfrissebb forrás
- Néhány tisztítás a jobb teljesítmény miatt.
- Eltávolított OC
- Megváltozott Sió a BFQ sheduler és frissíteni a kernel a legújabb verzióra.
- Gapps frissül az új GMS, youtube, palystore
- Rom méret 193 MB rendszer partíció a rendszer indítás után.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22242 üzenetére
Elvileg ha minden igaz a napokba lesz frissítése Fagyi romjának.
Ma reggel úgy jártam (Fagyi romja volt fent) bekapcsoltam a telóm beírtam a pin kódot és újra indult a mobil.
Próbáltam többször de újra indult, kivettem a simet megtörölgettem de semmi változás nem volt. Vissza raktam a gyári romot azzal is úgy jártam hogy pin kód beírása után újra indult. Azt hittem a teló kínlódik, beraktam másik sim kártyát azzal meg ment. Ma délután besétáltam a T-hez elmondtam mi a bajom azt mondta a kedves hölgy semmi baj kicseréli a kártyát akkor nézte hogy 2005-ös a sim erre azt mondta megérett a cserére. Így most kaptam egy új kártyát. -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22233 üzenetére
A build prop-ba át írtam a 200 dpi-it 240 dpi-re
# Graphics
debug.sf.hw=1
ro.max.fling_velocity=8000
ro.min.fling_velocity=4000
ro.sf.lcd_density=240
ro.sf.hwrotation=180
qemu.sf.lcd_density=240
debug.gr.numframebuffers=3
windowsmgr.max_events_per_sec=150
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1 -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22231 üzenetére
Én is vissza raktam a Fagyi romját mert Jenkins nekem csinált olyat hogyha bekapcsolta a billentyűzárat és lekapcsolta a háttérvilágítást akkor nem tudtam magához téríteni csak ha kivettem az aksit és vissza.
A Fagyi romjánál beállítottam a 200 dpi helyett a 240 dpi-t így nagyobbak a betűk és az ikonok. -
angelius
aktív tag
Újabb Jenkins Kitkat Rom délutáni feltöltés.
-
angelius
aktív tag
Kalibráld Proxi updatel (recoveryből kell felrakni) azzal menni fog persze ha 4.4 es rom van fent annál valamiért nem megy a kalibrálás.
-
angelius
aktív tag
Jenkins újabb CM 11 Kit Kat romot töltött fel. Nem kapkodták el mert utolsó feltöltés február 22-én volt. Kíváncsi leszek milyen javítások kerültek bele.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #22183 üzenetére
Én az Android Assistant használom, nagyon megvagyok elégedve.
-
angelius
aktív tag
válasz
bsanya #22159 üzenetére
Az Image mappát a tpt helper az sd kártyára rakja rá. Egyszerre kell nyomni a VOL (+) + Menu (középső) + Power gombokat. Elvileg néhány másodperc alatt megcsinálja a particionálást. De arra figyelj ha megcsinálta a particionálást akkor nem lesz rajta rom. Az sd-re rakd fel azt a romot amit szeretnél telepíteni.
-
angelius
aktív tag
Feltettem Fagyi új romját, INT2EXT-el annyira lassú volt a rom hogy alig tudtam a menübe lépkedni. De újra raktam és link2sd-vel szuperül megy. Köszi Fagyi.
-
angelius
aktív tag
-
angelius
aktív tag
válasz
Attesz #22043 üzenetére
Nem tudom hogy te hogy szoktad a romot felrakni, de én így szoktam:
Recorverybe való belépés.
1. wipe data / factory reset
2. advanced / wipe dalvik cache
3. mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)
Ezek után jöhet a telepítés: install zip from sdcard menüpont: choose zip from sdcard
Ha ez megvan akkor újra indítás, az első indulás mindig lassabban történik mert telepíti az appokat.
Én mindig így szoktam romot felrakni és még nem ért csalódás.
Egyébként nálam a proci nem pörög fullon és nekem is fel van véve a proci és újra indulás után is megtartja. -
angelius
aktív tag
Jenkins újabb 4.4.2 Kit Kat romot töltöt fel.
-
angelius
aktív tag
Hálásak lehetünk Fagyinak hogy foglalkozik ezzel a típusú mobillal. Köszi Fagyi hogy mi Skatesek is használhatjuk a Kit Kat romot.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21969 üzenetére
Elvileg olyan sokban nem hiszem hogy különbözhetne a Jenkins a Fagyi romjától de talán Fagyi jobban oda figyel az apró hibákra. Én telepítés előtt kikaptam belőle a LockClock-ot így nem is hiányzik. Én időjárásra a Android Weather & Clock Widget-ot használom. De LockClockon kívül még egy pár dolgot kiszedtem a romból amit nem használok. A Gappsot is megnyirbáltam. Nekem szépen dolgozik jól fút, az aksit is jól kezeli én nekem nagyon bejött a rom és még a Bluetooth is működik.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21949 üzenetére
Megéri ki próbálni mert szerintem jól sikerült. Én nekem nem tetszik a Kit Kat téma ezért kerestem egy másikat, KitKat extreme téma bejött.
-
angelius
aktív tag
Fagyi frissítette a Kit Kat romot. Már az előző is nagyon jól ment.
-
angelius
aktív tag
Feltettem a legutóbbi jenkins féle 4.4 es romot. Szerintem jobban pörög mint a Fagyi által kiadott verzió. Amikor ébreszteni akarom ébred a fagyié gondolkodott. És én Link2sdét használok, végre ezzel működik. Gyorsan bootol gyorsan reagál minden érintésre.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21908 üzenetére
Én a system control pro-t használom. Vagy kiszeded a nightlyból a Perfomance controlt.
-
angelius
aktív tag
Ma Jenkins újabb Kit Kat 4.4.1 -es romot töltött fel.
-
angelius
aktív tag
Fagyi megcsinálta a javításokat a Kit Kat romon kíváncsi leszek mennyire lett sikeres.
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21880 üzenetére
Nem próbáltam ki mert ma akartam, de láttam más is írta hogy olyan lassú. Várok Fagyinak a javítására. Pár napja a Slim Bean-t használom kiszedtem belőle amit kilehetett szedni, kicseréltem a Bootanimációt nagyobb Slim Bean kiírásra. Frissítettem a Holo Launchert és a Slim file managert. Nem volt lassulás nem volt újra indulás sem, és nem ütköztem FC-kbe sem.
-
angelius
aktív tag
Ma Jenkinsék újabb Kit Kat-ot töltöttek fel.
-
angelius
aktív tag
Ma reggel a Jenkins töltött fel Kit Kat 4.4 es romot. A Modacon olvastam hogy Fagyi azt ígéri hogy hétvégén felfog tölteni egy újabb verziót kipróbálásra.
-
angelius
aktív tag
Nem feltétlen mert a ParanoidJelly - ParanoidAndroid is nagyon stabil és majdnem minden müködik benne. Akkor ott van a beton stabil Rootbox (ezt használom jó ideje én is) De ott van a már most egész tűrhetően működő Android 4.4.2 - KitKat
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21848 üzenetére
Letöltöttem Jenkins test 4.4.2 es tegnapi feltöltésű romját Gallery fc-vel nem találkoztam de még mindig nagyon fura Superuser.
-
angelius
aktív tag
Jenkins féle Kit Katot. Kíváncsiságból feltettem, gondoltam megnézem mire jutott a jenkins. De nekem már a ott elbukott hogy az sd kártyát nem látta. Így ebből is várni kell még használható verzióra.
-
angelius
aktív tag
Jenkinséknek sikerült feltölteni működő képes 4.4 Kitkat romot.
-
angelius
aktív tag
Ma ahogy látom Jenkinsék próbálkoztak a 4.4-es rommal kétszer is próbálták feltölteni.
-
angelius
aktív tag
Ma megcsináltam a Paranoid Jelly rom light változatát. Egész jó lett, gyorsabb mint amilyen volt egyenlőre marad fent.
Ma Jenkinsék töltöttek újabb KitKatot de sikertelenül, azt hittem hogy most már van egy tűrhető belőle hogy ők is csinálnak használhatót de még eddig nem. -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21823 üzenetére
Nem lesz ez rossz. De mivel ez az első kiadás van mit csiszolni rajta. Nekem a gallery fc-vel bezárult elég sokszor. A Lucky Patchernél meg kiírja hogy nincs root jogosultság frissítse a Busyboxot vagy a SuperSu-t. A Busyboxot nem tudtam frissiteni mert valami hibát írt ki, a SuperSu-t meg feltelepítettem nem indult el a rom. Így ment vissza rootbox amit egyenlőre nem adok oda semmilyen romért.
-
angelius
aktív tag
Fagy mester megcsinálta Cm 11 Kit kat 4.4 kíváncsi leszek rá.
-
angelius
aktív tag
Ma újabb 4.3.1-es feltöltés történt.
-
angelius
aktív tag
Felraktam kíváncsiságból a Slim Beant régen volt már fent. Hű meg Há nagyon gyors hihetetlenül. Egy bajom volt vele hogyha kiléptem valamelyik appból akkor olyan volt mintha killerezte volna az appokat pedig nem volt beállítva.
Így ment vissza a Rootbox. -
angelius
aktív tag
Nem tudom mi történt a rootboxommal
hívás kezdeményezéskor újra indult, illetve ha gondolt egyet megfagyott és akkor is újra indult de újra indulásnál nem kért pin kódot. Ledurtam felraktam újra a Pure perfomancel, ha közvetlen a rom felrakása után van installálva akkor nem kapcsolja ki az animációt.
-
angelius
aktív tag
Ma ismét új 4.3.1 es romot töltött fel Jenkins mester.
-
angelius
aktív tag
válasz
bluobluo75 #21746 üzenetére
Kalibrálni kell a proxit ez megtalálható a romokban de ha véletlenül nem megy akkor a recoveryből kell telepíteni a kalibrálót .
-
angelius
aktív tag
válasz
bluobluo75 #21739 üzenetére
Meg kellene próbálni leformázni a memória kártyát. Nekem egyszer volt ilyen bár akkor az rom hiba volt.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21732 üzenetére
1. Vakú nem megy (De ez minden 4 feletti romnál hiba), 2. Bluetooth-al vannak problémák (Nekem volt hogy működött de ez ritkán ment), 3. A biztonásági hangerőt ki kell kapcsolni mert újra indul, 4. Az első indításnál nem jön be a launcher A home gombot kell lenyomni és bejön. Ezektől eltekintve az egyik legjobb legstabilabb rendszer.
-
angelius
aktív tag
Jenkins mester ma is feltöltött egy újabb 4.3.1 es romot.
-
angelius
aktív tag
Még mindig a Jenkins 4.3.1 december 7-ei kiadás a legstabilabb eddig.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb rom Skate_Jelly-Blur_V6 4.1.2 es romra épül.
-
angelius
aktív tag
Ma Újabb Jenkins 4.3-as rom érkezett. Fel is tettem egyenlőre szépen muzsikál ha jó lesz akkor az azt fogja jelenteni hogy minden második rom lesz stabil.
-
angelius
aktív tag
Na nem sokáig volt fent az Jenkins 4.3.1 es rom. Sokszor nem akart felébredni amikor csatlakoztattam számítógéphez megfagyott így törlés áldozata lett. Ment vissza a December 7 es 4.3.1. Én nem tudom Jenkins csapat mit csinál hogy nem mindig jók az újabb kiadások. De látom hogy a 4.4 es romból is már vagy a negyedik feltöltés is sikertelen. Vajon lesz valamikor sikeres feltöltés.
-
angelius
aktív tag
Jenkins 4.3.1 es romot tesztelem az újabbat, előzővel nem voltak problémák, ezzel sem vettem észre hogy lennének. A rádió továbbra sem működik de újra indulás vagy fc-k nem voltak.
-
angelius
aktív tag
-
angelius
aktív tag
Jenkins mester mai 4.3.1 -es feltöltése kíváncsi leszek lesz e olyan stabil mint az előző.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21675 üzenetére
Egyik ismerősöm monitort vett azt hiszem az apródról. Amikor kibontotta a dobozt azt vette észre hogy megvan nyomódva a a kijelző erre gyorsan hívta azt akitől vette az azt mondta hogy nem volt vele gond. Erre ismerősöm postához fordult azok kivizsgálták megállapították hogy nem a posta hibázott. Már ismerősöm a rendőrséggel fenyegetőzött amikor hirtelen a feladó vissza küldte a pénzt. Szóval nem biztos hogy jó az ami olcsó én ezért szoktam megbízható helyről vásárolni.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21673 üzenetére
Fel is lehetne jelenteni én feljelenteném. Nem azt adta amit hirdetett. Te meg jobban jársz ha beviszed telefont szerelőhöz az megtudja csinálni.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21666 üzenetére
Feltettem az új 4.3.1 Jenkinst a rádió továbbra sem müködik de nagyon gyors. Kiváncsi leszek hogy mennyire lesz stabil.
-
angelius
aktív tag
Mai Jenkins 4.3 as feltöltés remélem javitották a hibákat.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21663 üzenetére
Én a 4.2.2 Jenkins 1.6os kiadását raktam fel. Ez jól müködik ezzel még nem gond. Már lassan belefáradok a rom cserélgetésbe. Miuival megmvoltam elégedve de sajna nem teljesen magyar, a 4.0.4es Miui rom szuper lenne de nem megy a mikrofonja és az azért elég gáz. Talátam Tilalnak egy régebbi romját 4.0.4
még lehet hogy ennél fogok kikötni ebben a vakú meg az FM nem megy. Már raktam fel és jól megy nagyon is.
De a Lezo rom is egész jól nézki. -
angelius
aktív tag
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21643 üzenetére
Az a helyzet hogy a Miui romban egyrésze a forditásnak a fremworkben van benne.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21640 üzenetére
Az a baj hogy a Miui romban nincs Latinme így azt nem lehet belerakni.
-
angelius
aktív tag
Ezt a Miui romot egy orosz fórumon találtam Magyar nyelv is van benne szépen megbízhatóan stabilan működik. És persze Skate-re való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- iPhone 12 Kék 128GB
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged