- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
hunaqua #5259 üzenetére
"...felülete lesz,amin szinte semmi ujlenyomat nem látszódik."
..akkor a képernyőt is le kéne fújni és nem lennének rajta ujjlenyomatok
(#5278) Razorstar: ..ezek a jogvédők már hozzád is beférkőztek
(#5280) Lacko32: ..ha játszani akarsz, akkor 3x ennyit kellett volna valahol otthagynod.
Aber szerintem, játszani PC-n kell, a telón meg max. Angry Birds.... -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
hunaqua #3362 üzenetére
Hehe (#3362) hunaqua csak recovery szarakodott
a ROM nagyon hamar fent volt , még meg is lepődtem.
Szerintem bár ebben nem vagyok biztos, de ha csak az alap ROM-ot rakod fel akkor nem bántja az SD kártyádat ( tartalmát ) nekem sem tette.
erre konkrétan szerintem kelzsoca tud választ adni Ő varázsolta.jahh ami még nagyon tetszik, hogy a program menű 3D jellegű (nem nagyon
de szebb mint a gyári
-
kishoris
tag
válasz
hunaqua #2640 üzenetére
Én is írtam nemrég, hogy lehetséges a Vodás megjelenés. Most hívtam a páromat, hogy nézzen már utána. Visszahívott és közölte, hogy kikerült a rendelhetőségi listából, senki nem tudja, hogy miért.
Ezen nem is csodálkozom, mostanában elég nagy a káosz a Vodánál a színfalak mögött. -
atillaahun
veterán
válasz
hunaqua #1815 üzenetére
Nem még, de szándékomban áll.
Gondolom te se tudod, hogy az Elitemívil szerinti új kernel mitől és mihez képest új, és az honnan van neki.Nemszóltam. Úgy látom 17.-ei, ezek szerint Spanyolba akkor adhatták ki a Skate-t, és ha jól gondolom az UK-s 2.3.4-hez képest nekik is 2.3.5 van rajta ahogy nekünk?
-
agressor12
senior tag
válasz
hunaqua #1780 üzenetére
"Blue monte"-nél következő update lesz jó:
v 2.0 (will be releases when or if the following are successfully enabled)
480p video recording (800x480) (IN PROGRESS)
use LED flash as light when recording video / flashlight apps (IN PROGRESS)BB-nél nem mennek nekem "hd gameloft games & EA games" texturahibásak,több változat is.Blue Monte-nél azt irja támogatja őket...
-
kelzsoca
félisten
válasz
hunaqua #1568 üzenetére
Mivel tegnap a telefon megadta magát, így friss rom nem lesz, az első BB-t tedd fel, a másodikkal vannak problémák.
(#1567) atillaahun
Pedig érdemes elgondolkozni valami védelmen, mert ha leesik és darabokra törik a kijelző, akkor a garanciának annyi, cserélni nyilván nem tudják (csak az egész készüléket, így mint Blade-nél is 40k-s árat fognak mondani)
Ráadásul még külön touch panelt sem láttam, de még ha lenne is az is ~10k+posta, és akkor még be is kell szerelni, ami otthoni körülmények között lehet nem is sikerül, továbbá kérdéses a vásárolt darab együttműködése is a készülékkel, és akkor a kalibrációról még nem is beszéltünk...(#1570) frozzyZTE
Teljes tégla, talán JTAG-el újra tudják éleszteni, bár ha a NAND chip feküdt meg, akkor mehet a levesbe alkatrésznek...hogy mi lesz azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Milyen autót vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged