- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az 5G-s páncélnak ára van
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy ha otthon vagyok és wi-firől megy a net, közben a mobilnetem is használatban van, legalábbis a forgalomszámláló szerint.
Azt hittem, ha van wi-fi kapcsolat, akkor azon keresztül megy a net. -
dlaj
őstag
Sziasztok! Tud valaki segíteni?
Sikeresen használhatatlanná tettem a telefonomat. A Go Launcher EX és a Holo Locker összehangolása közben történt a probléma. Valamit nem jól állíthattam be, mert most bekapcsolás után csak a fényképezőgép (balra húzva) és a keresés (felfelé) indul el.
Jobbra húzva a telefon feloldásakor csak egy nagy feketeség látható, és nem csinál semmit.Többször kikapcsoltam és az aksit is kivettem már.
Úgy tudom van arra lehetőség, hogy a külső gombokkal újra lehet indítani a telefont a gyári beállításokkal. Csak azt nem tudom, hogyan kell csinálni!
Talán már más is találkozott ilyen problémával és tudja a megoldást. -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Tud valaki Blade-ra olyan programot, vagy beállítást, amivel a lezárt képernyőn a alsó gombok valamelyikének megnyomásával aktívvá lehet tenni a képernyőt?Csak azért kellene, mert elég kényelmetlen mindig a felső bekapcsoló gombbal aktiválni a képernyőt.
Az én telefonom teljesen gyári, ehhez kellene valami megoldás!
Köszönettel, Lajos -
dlaj
őstag
Köszi a választ.
Tudom, hogy ha működik Androidoson, akkor mindegy a típus, de azért tettem fel itt a kérdést, mert egy használt Blede-t szeretnék venni, és még nem volt okostelefonom.
Egyébként németből szeretném az átutalásaimat intézni mobilneten vagy wifin. Nem tudom melyikkel lenne jobb. -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: Lehet Blade-el netbankolni biztonságosan? Aki tudja a választ, vagy vagy már használta, kérem ossza meg velem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest