- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
ne_nezze #14716 üzenetére
Wazz én senkit nem húztam le!
Max annyit írtam minek erőltetik az alapból bugokkal teli cm tudását a "gyári" romba..A build.prop átírasa sem nagy dolog, max egy lehetőség amivel jobbá tűnik a rom használhatósága...
Elhiheted irásaim alapját sok-sok google kutakodás előzte meg és a gyakorlati tapasztalat! -
xSide
őstag
válasz
ne_nezze #14713 üzenetére
Na most erre szépen fogalmazva nem írom le mégsem mit írnék, egyszerüen nem értem támadásod okát
Ki vagy Te, ugyanolyan senki mint én, max használod amit más összerak, annyi kivétellel hogy ami eddig müködött kiegészitem valamivel, nem vagyok rom főző mint ahogy az ia készitői sem, ők is max modderek!Az, hogy nem tudsz értelmezni és olvasni nem az én hibám
Nem most kezdtem, sőt a build.prop átírással még kalibrálni sem kell, akkor most mi van? -
-
TRob1
veterán
válasz
ne_nezze #14652 üzenetére
Pont azért írtam úgy, hogy: "szemmel láthatóan" Vagyis ezzel arra céloztam, hogy már most olyat "mutat", amit CM-nél nem tapasztaltam soha szintén friss felrakáskor. Battery statot meg soha nem törlök, mégis 2-3-4 napig el van a telefon használattól függően (De pl IA2 rommal meg akármit is csináltam, fél napig ha elvolt, pedig hagytam neki vagy 4 le és feltöltési ciklust is, csak azok kedvéért, akik hisznek benne. És semmi! nem változott utána se
Miközben előtte az IA1 meg első felrakásra 2,5 nap múlva merült le úgy hogy használtam is, illetve a következő, IA2R is megint ugyanolyan jól bírta elsőre is, mint a többi)
-
TRob1
veterán
válasz
ne_nezze #14647 üzenetére
Kell a xart kell feltöltési ciklus, az csak duma. Az kb. ahhoz kell, hogy a telefon be tudja lőni az akksi határait. Volt már vagy 40 rom a telefonomon, és csak az alap IA2 és ez merítette gyorsabban, szemmál láthatóan (illetve volt anno 1-2 CM n is, amit megoldott a következő napi n).
Volt benne 70% mikor leszedtem, volt 50. Na nekem kb. egész nap eszik ennyit cm-mel... ezen nem vitázok, van már ilyen téren tapasztalatom, tudom miről beszélek.
Ennek a mostaninak megint nem kell akkor a pár feltöltési ciklus? Mert esett vagy 2%ot azóta, nem 20at -
kelzsoca
félisten
válasz
ne_nezze #14569 üzenetére
Az a helyzet, hogy a forrásból módosított, és fordított rom, nem igazán a gányolás kategória, persze.. valahol az összes custom rom gányolt, ha valaki ezzel a szóval szeret játszani.
Ami viszont biztos hogy adott gyártó termékét senki nem ismeri jobban mint maga a gyártó, és a saját szoftverfejlesztő részlege is rendelkezik minden szükséges forrással/tapasztalattal stb.. ahhoz, hogy a készülékre egy stabil szoftvert készítsenek.
Ezért van az, amit korábban is mondtam már, lehet jó és kibővített funkciókkal rendelkező custom romokat készíteni (pl: CyanogenMod Team) de az soha nem lesz olyan megbízható mint egy gyári rom.
A legjobb az lenne, ha a ZTE az általuk használt forrást elérhetővé tenné, és abból tovább lehetne fejleszteni, ez lenne az a szint, amivel már mindenki jól járna.
A forrást próbáltam kérni a ZTE-től, természetesen nem adják ki
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ne_nezze #10782 üzenetére
Majd ha a gen3-róla vissza is megy gen1-re, úgy hogy megy is a készülék, akkor tedd fel magadnak a kérdést: tudod mi a hexa editor? Tudod mi az usdl? Melyik fájlok miből épülnek fel? Ha valamire "nem" a válasz, akkor kerüld el a FW fájlok környékét is és olvass, olvass, olvass. Most bunkóságnak tűnik, de hidd el: 10 mp után egy 3,5 órás élesztőt lenyomni sem jobb...
-
kelzsoca
félisten
válasz
ne_nezze #10786 üzenetére
megjártam az utam GEN1-től GEN3-ig és vissza adbzek fastbootolok tptzek stb.
Ezt egy kezdő is megoldja, ha szájbarágósan minden le van írva.
de mintha volna olyan akinek ez nem tetszene. aki mintha nem akarná h mégtöbb szaki legyen. aki ellene van a friss tapasztalatoknak és a tanulásnak.
Remélem nem rám célozgatsz, én ide már csak ritkán járok be, aki akar az tud fejlődni, senki és semmi nem áll az útjába, és ha nagyon kísérletezni van kedved a figyelmeztetések ellenére is, hát küldök 1 azaz 1db privátot, hogy tovább tudj haladni, de választ ugye aláírásomból adodóan nem kérek.
-
kelzsoca
félisten
válasz
ne_nezze #10782 üzenetére
Több hozzáértő is téglára vágta már a telefonját, nekik nem volt gond, hogy mivel-hogyan bontsák szét a dolgokat, sőt pontosan ismerték a firmware fájlokat is, meg azt hogy mi-mire való, mégis tégla lett a telefonjukból, még egyszer megkérdezem (a jóindulat vezérel) mindenféle komolyabb hozzáértés nélkül, biztosan neki akarsz állni ilyen dolognak?
Illetve ezt nem árt átolvasni: link
-
Lasy
veterán
-
kelzsoca
félisten
válasz
ne_nezze #10775 üzenetére
Akkor ellátogatsz a fórumomba, és a ZTE Blade résznél, Api részlegében ezt keresd:
Gen1/Gen2/Gen 3 váltás, PARTÍCIONÁLÁS és TPT
Itt megtalálod a gyári és nem gyári csomagokat, mindhárom szolgáltatóét.
Egyébként ilyen jellegű hiba eddig tudtommal nem jelentkezett, mármint ami Nálad előjött.
(#10774) Aggregátor
Amiben Ice szó van, az a rendszerhez tartozik, illetve a SpareParts is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
ne_nezze #10767 üzenetére
Ajánlott játszani a firmware fájlokkal, ha azt szeretnéd, hogy tégla legyen a készülékedből, tehát ezt inkább nem kellene erőltetni.
Továbbá említésképpen nincs Blade-re készült 2.3-as hivatalos frissítés, a Moldovai rom az ZTE Libra készülékhez készült, a Blade és a LIbra nem azonos.
Illetve még van olyan variáció is, hogy a Moldovai csomag "gen3" viszont a vodás tpt-ben "gen2"-es firmware lakozik, amit tudni illik, hogy a szoftver általában együtt jön a firmware-el, tehát az olyan mixek mint gen2 firmware+moldovai 2.3.5-ös Android nem biztos, hogy barátok lesznek, látszatra persze lehet, de futási időben belenézve (logcat, ddms és társai) már nem olyan szép a helyzet, inkább szép piros
-
ux1
addikt
válasz
ne_nezze #10744 üzenetére
Nem probléma
Ugye azért látod a smiley-kat és értelmezed is?
Ennek ellenére én ROM hibának tartom, de lehet fw hiba is.Ugyanis akkor az USB debug is "eltűnik".
Én sose használta a 160-as kiosztást. A 136-os az nálam ok.
@Trob1
Légyszi vedd fel értelmiségi mivoltod...
Érzékeny lelkű, munkahelyet nem látott értelmiségi palánták is járnak ám ide. Még nem tudják milyen az élet, mert vagy politikusok lesznek, vagy egyből főnökök
( Szigorúan OFF
)
-
ux1
addikt
válasz
ne_nezze #10727 üzenetére
Ne haragudj... a te kedvedért se fogok se a moldáv, se a maláj rommal foglalkozni.
A MoDaCo-n megtalálod a topicjukat. Esetleg ott választ találsz, vagy még Api29 foglalkozik ezzel az ággal és a TPT-vel a 'hudroidon...
Egyébként én nem igazán tapasztaltam ilyen hibát. Ha volt is, hogy USB-n nem látszódott, akkor egy reboot (a telón ) mindig megoldotta. ( LiNUX ) A Win van hogy "beragad". Ekkor jön jól az usbdeview.
Onclick és egyéb ilyen új-keletű alkalmazásokat se használok, csak az ortodox módszert követem... ( adb, fastboot....)
(#10734) EarL 007
Ha nem jó a PC, akkor úgyse fog normálisan semmit helyrerakni...
Én csak úgy kezdek a dolgoknak, ha a PC- a DFU-tól kezdve az összes mód látszódik, és működik...
LiNUX alatt is és Win alatt is...
-
ux1
addikt
válasz
ne_nezze #7074 üzenetére
Az nem árt ha usbdeview-vel lepucolod, de ettől függetlenül nem mindig látszódnak a kiszivárgott és úgymond hivatalos ROM-ok... Valóban gyorsnak, jónak tűnik az első pillanatban, aztán jönnek a hülyeségek. Megjegyzem nem mindenkinél. Egy telcsi reboot se árt esetleg.
Én az ilyen hülye hibák miatt, ami igazából nem mindenkit érint de természetesen engem igen, hagytam abba a maláj és a moldova ROM buherát.
(#7075) xSide
Ha neked bejön, használd. Se rá se lebeszélni nem akarlak róla. Nálam fordított a helyzet. Nem mondhatnám, hogy nem vagyok poweruser... Nekem fele annyit bír mint a saját CM7, és még ráadásul full fapad..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest