- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RaZroX
addikt
Köszönöm a válaszokat
(#6397) M4L@y: Kiváncsian várom -
kungzi
veterán
- nekem folyamatos használat mellett wifi + mobilnet + játék + zene úgy 1,5 nap, de legtöbbször minden este töltőn van
- játékok nekem simán mentek
- nem ismerek hibákat
- könnyen és gyorsan. root 2 perc(app letöltéssel mindennel együtt) + recovery felrakás szintén 2 perc + rom 5-10 perc
- cm7 nightly romok (2.3.7) stabilak, gyorsak, sok extra kényelmi funkció
- cyanogenmod csapattól majd lesz rá 4.0, gyári 4.0 nem lesz
- más nincs -
RaZroX
addikt
Üdv!
Lehetséges, hogy veszek egy ZTE Blade-et karácsonykor, és pár dolog érdekelne ezzel kapcsolatban..
Mennyire bírja az aksi ?
Játékokat hogy viszi ? (Angry Birds Season és egyéb 3D-s játékok)
Milyen tipikus hibái vannak a készüléknek ?
Mennyire bonyolult rootolni és felrakni egy új romot ?
2.3-as romok mennyire működnek jól ? (stabilak és gyorsak ?)
4.0 várható a telefonra ?
Van valami egyéb fontos tudnivaló ?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #6393 üzenetére
sőt, én inkább Blade ICS ROM-nak látok nagyobb esélyt, mert jóval elterjedtebb.
-
!attis!
tag
válasz
haaaaam #6386 üzenetére
fastboot módban adb driverer, recovery flash. Bár ez gen 2 lehet h nem működik.
vagy a másik lehetőség rámásolod a sd-re egy számdra megfelelő TPT-s csomagot. bekapcs+hangerő + és a menü.
Így kapsz egy 3. valahányas recoveryt. Ráflashelsz egy frissebbet majd mehet rá fel a rom.
[OFF
szerk:]vagy végső esetben ráengeded újra az exet-s módszert.De van itt nálam okosabb is
. Majd ők leírják a tutit, hátha valamit nem jól tudok..
szerk: remélem nem mondtam hülyeséget és rendbe jött.
-
Echelon
csendes tag
A Skate vagy a Blade esélyesebb ICS romra? Azon gondolkodom, hogy lecserélem a Bladet a nagyobb kijelző miatt.
-
haaaaam
csendes tag
Sziasztok! Sikerült ma a gen2-sítés, minden jól ment, csak amikor recovery módban volt a teló , és sajnos usb-n, kivettem az akksit,mert az sd kártyát formattoltam a recoveryből, és a romot is letörölte, amit feltettem volna, szóval mikor észrevettem, hogy a teló az usb-n maradt, lehúztam róla, és azóta csak a zöld droid jelenik meg..., hiába próbálom a recoveryt előhívni. Kérlek segítsetek! S.O.S Van channel1-em, és ha bekapcsolom, akkor a zöld droidon kívül a piros gomb is világít. Ha usb-re teszem, akkor pityag a gép, hogy valamit felismert..
köszi még egyszer
haaaaam -
kungzi
veterán
cm rommal a teló ugye független lesz?
-
törölt tag
Sziasztok!
A Vanilla Suprise III. Sense Edition by szezso15 ROM-ot használom
, elégedett is vagyok vele,csak egy dolgot nem sikerül úgy beállítanom, hogy a gyári ROM-hoz hasonlóan működjön. A beépített email klienssel van gondom. Az elsődleges email címem az indamail csoporthoz tartozik, csak pop3-at tudok beállítani, SMTP-re a gmail szerverét használom(nem akarok áttérni csak a gmailes címre, csak a droid miatt készítettem azt). A gyári ROM-nál a gmailes SMTP szerver használata esetén is az indamailes címemet jelenítette meg feladóként, amit most nem sikerül elérnem, akárhogyan próbálom beállítani a levelező app-et.
Mi lehet annak az oka, hogy most nem jön össze ez, pedig a gyárival működött? Ugyanide tartozik még, hogy a telefonon az app által megjelenített, majd a telefonról törölt, de a szerveren maradó emaileket később néha újra letölti a levelező app, pedig a gyári app nem tette ezt (és úgy volt nekem jó,elég, ha régi, megtartani kívánt levelek csak a szerveren vannak meg).Köszi!
-
-
apeelme
addikt
tudtam hogy ráharaptok...
a megoldáshoz segítség: bluetooth bekapcsolva...
na jó ez nehéz...megmondom....bluetooth GPS-sel van pozícióm...
ez elég sz@r volt poénnak...
(#6373) hjanos1:
igen...bár a csatornák száma is több...egy Rikaline 6036-al..beüzemeltem Cuong Bui patcheit (CM7)...és működik...igazából szerintem ez tableteseknek ahol nincs GPS beépítve...mert szerintem jóval többet fogyaszt...
-
apeelme
addikt
mi a furcsaság a képen? aki megmondja kap egy...
egyébként az én telómról készült... -
Joshi
titán
válasz
apeelme #6363 üzenetére
Én nem emlékszem hogy levettem volna mégis nullán volt, oké lehet hogy véletlenül levettem de akkor miért úgy van megcsinálva az ébresztő hogy továbbra is aktív marad hiszen hang nélkül ki fog felébredni?
(#6362) embe: olyan appot mondhatnál ahol figyelmeztet hogy ha 0%-on van az ébresztés hangerő.
Egyébként most is külön lehet beállítani.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Ma reggel volt egy problémám az ébresztővel, röviden elkéstem a melóból mert az a szemét ébresztő hangerő teljesen le volt tekerve. Azt nem tudom mikor vettem le nem is emlékszem rá de igazából ez már történelem. A kérdésem az lenne hogy ezt hogy lehetne kiküszöbölni a jövőben? Miért nem úgy működik ez a dolog mint a csengőhangerőnél hogy ha teljesen leveszem a hangerőt akkor aktiválódik a némítás funkció (ikonok). Ha nincs ébresztőhang akkor miért marad aktív ez a funkció? Az a röhej hogy a rezgés se volt beállítva.
-
SilverToM
tag
válasz
dragon1993 #6323 üzenetére
Ha nem zavarná őket a rom főzés ők lehetnének a császárok....
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
a blade-emnek valami általan ismeretlen okból megrepedt a burkolata a kijelző bal alsó sarkánál. a kérdésem az lenne, hogy ezt vajon javítják/cserélik-e gariban (voda garanciás), vagy ha nem, akkor tudok-e hozzá venni csere burkolatot. az érdekes a dologban, hogy nem dobáltam, vigyáztam rá, amióta megvan csak tokban hordtam...
-
kungzi
veterán
válasz
Psychonaut #6354 üzenetére
most cm7 rom van fent, de a vevőnek ez kell majd, azt mondta. ugye cm rommal független a teló?
-
agabe
addikt
appeelme First Strike-jában a market-hez (hogy látszódjon egyáltalán) aktív netkapcsolat kell az világos.
Wifi van, és nem állítottam be még direkt semmi google azonosítót, mivel eladom a telót.
Kell neki a mobilnet, hogy aktív legyen a market, vagy elég egy google accountot beállítani, és wifi, vagy 3G esetén máris látszani fog a market ? -
Svega
csendes tag
válasz
kelzsoca #6339 üzenetére
Pár hete még azt mondták, hogy pár nap lenne a bevizsgálás. Ehhez képest ma kb. egy órája voltam a T-mobile Budafoki úti szervizében (töltő és készülék hiba), az ügyintéző 5 percre hátrament a készülékkel, majd kérdés nélkül cserélte (nem én kértem), és persze külön a töltőt is. (A készülék előtte gyárira lett visszaállítva (gen1), majd felraktam rá a T-mobile-os 2.2-es frissítést a honlapról.)
Mindez egyébként érdekes, mert valószínűleg nem is volt hibás (persze a papíron az szerepel, hogy a jelzett hibát tapasztalta az ügyintéző). Ugyanis a probléma ami miatt beadtam:
az utóbbi pár hónapban gyakran zúgó hang kíséretében megszakadt a vonal, vagy a zúgás egy idő után megszűnt és visszajött a vonal. Ez azonban az új készülékkel is jelentkezik. Időközben leesett, hogy ez inkább hálózati probléma lesz (előfordult, hogy szakadás helyett pár másodpercre tárcsázási hang hallatszott mintha hívásvárakoztatás lenne, majd visszajött a vonal, stb.) és hogy kb. pár hónapja amikor ezek a problémák elkezdtek mutatkozni a Vodafone felhúzott egy bázisállomást a ház tetejére, és valószínűleg az zavar be.. Tapasztaltatok már ilyesmit?
-
xSide
őstag
válasz
stefi68 #6336 üzenetére
Gyanakodtam, utánajártam és ez lett belőle:
build.propÉn is Moldovan főzetet használok.
vaczya:
Ezt használom (librás romon) és sokat javult összességében, root explorer-rel system/build.prop a helye, de ments először a régiről biztonsági mentést (copy/paste ugyanoda a system mappába).
Szerintem ez is függ a készülék adottságaitól, hogy beválik-e, mint ahogyan a romok is másképp működnek!
A #-el ellátott tag-ek nem futnak le, ezt a gyors átállítási lehetőség miatt hagytam benne és készült több változat más-más eredmény miatt...A speedtest alkalmazással ellenőrizd a sebességet, nézd meg opera minivel nem-e szaggat a böngészés, csinálj pár képet-videót, görgess a menüben...
Kiváncsian várom a tapasztalataidat!
ui.: én 3600 másodpercre állítottam a wifi újra keresést, nálam ez opcionális
-
kelzsoca
félisten
Ez azt jelenti, hogy most már minden garanciálisan leadott készüléket be fognak vizsgálni, nyilván megszűnt az azonnali csere lehetősége a T-nél is.
-
Mr.C
őstag
Hát nem sikerült kicseréltetni a telefont
... mondjuk meg is értem mert ugyebár "meg van törve a microUSB bemenet", csakhogy ki az aki azt a részét eltöri? szerintem még szándékosan se lehetne, na de mind1... így nem tudom tölteni a telefont, viszont a gép felismeri
és simán tudok küldeni mindent oda-vissza... szombaton volt egy exe futtatás is...
Valaki tud ajánlani a Blade-hez valami külső töltőt? Abban is gondolkodom h csinálok magamnak egyet
-
stefi68
addikt
Hopsz, mi van ezzel a hálózati jelerősséggel?
Nálam is a Moldovan... Rls6 van fenn.
Minden ok is vele kivéve a hálózati jelerősség!
Itthon 1 v. 0 'pálcikám' van, korábban 2-3 volt.Ezen lehet változtatni?
Eddig arra tippeltem, hogy csak a kijelzés nem jó, mert igazából gondom még nem volt a gyenge térerő miatt....
-
xSide
őstag
válasz
Glatius #6324 üzenetére
Ha mindenképp zavar, mikor bekapcsol tedd repülőmódba "kikapcsolt" állapotú töltéskor
Én meg vagyok vele elégedve, egyéb bug még nem jött elő pedig nyüstölöm egész nap.Más:
A build.prop-ot kiegészítve jobb lett a hálózati jelvétel, nem értem "gyárilag" miért adnak nem létező hálózati kategóriákat:- a Moldovan 7-esben ez volt benne (valótlan hsupa és gprs értékkel):
ro.ril.def.agps.mode=2
ro.ril.def.agps.feature=1
ro.ril.hsdpa.category=28
ro.ril.hsupa.category=9
ro.ril.hsxpa=2
ro.ril.gprsclass=34Itt volt is szaggatás nem gyengén, még opera mini-vel is!
- a korábbi SweetDreams4-ben ezek (valós értékekkel):
ro.ril.hsxpa=2
ro.ril.gprsclass=12
ro.ril.def.agps.mode=1
ro.ril.hsdpa.category=28
ro.ril.hsupa.category=7Tökéletesen ment minden, a térerővel voltak gondjaim!
Sokat kutakodtam a témában a fórumokon és rom leírásokban, aztán összeollózva magamnak egy újat végre az edge is 128 kbps-el "fut" megint (a Librásított rom-mal) az eddigi 36 kbps helyett és a térerő is javult.
Ahol lakom 2g-n 2-3 vonás szokott lenni, most maxon van!!Esetleg véletlen egybeesés és épp a T most javitotta lefedettségét?
-
ux1
addikt
válasz
dragon1993 #6331 üzenetére
Már jó régóta nyúzza... (a blad-et
)
-
vargalex
félisten
válasz
dragon1993 #6331 üzenetére
Mindkettőt már elég régen. Igaz, az OpenWrt régebbi ismerős.
Az 1043ND-t csak a közösség kedvéért, mert nekem egyébként egy D-Link DIR-825-öm van.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993 #6323 üzenetére
Valószínűleg ezzel véget is ért az eddigi T-Mobile-os azonnali csere lehetőség, mostantól minden készüléket be fognak vizsgálni, majd ez után kerül sor a javításra, mint azt már a Vodafone és Telenor felhasználók tapasztalták.
-
sch_a
addikt
Mennyire normális, hogy a 3g még jobban eszi az aksit mint a wifi?
-
dragon1993
őstag
Facebookon kaptam:
E-Care Solutions ▶ Zte Blade Portál
Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves
ZTE Blade tulajdonost, hogy ezentúl szervizünk
jogosulti a T-Mobilos készülékek garanciális és
garancián kívüli javítására. -
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Olyan probléma merült fel a telóval kapcsolatban: ha lehúzom a töltőről (akár PC, akár 220V) újraindul a teló. Librasítva van.
Ötlet?
-
mpierre
veterán
A T9-t hol lehet kikapcsolni, hogy sms írása közben ne a teló találja ki, hogy mit is akarok írni.
(wm6.5-ben egyszerű volt.)
-
gabe8719
senior tag
Sziasztok! Nincs véletlenül egy pécsi, eladósorba került blade valakinél?
KP-ra átvenném már a héten.
-
agabe
addikt
válasz
dragon1993 #6311 üzenetére
Fura emberek vannak.
Nem is érdemes energiát pazarolni rájuk. Gondolják amit akarnak, és ha nincs reagálás a véleményükre akkor úgyis elhallgatnak.
Mostani kedvenc romom a First Strike, bár a másik kettő is nagyon jó. -
apeelme
addikt
Innen is üdvözlöm Bubori Bencét, gratulálok az eddig megszerzett tudásáért, remélem tiszteletét teszi itt és elmondja "szemtől-szemben" mit is gondol az itteni romfőzők munkáiról!
jóccakát...
-
agabe
addikt
válasz
kelzsoca #6301 üzenetére
kelzsoca: The Godfather
Api29 : LibrApi_Ginger_G2
apeelme: First StrikeMindegyik kiváló!!
Sok fölösleges (a rom készítőjének ízlése szerint) gyári progi ki van szedve belőlük, de azt simán berakhatod ami neked kell, vagy marketről feltelepíted pl.Upsz: pmatyinak válaszoltam természetesen, csak egyel lejjebbi gombot nyomtam
-
pmatyi
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideig olvastam ezt a fórumot, de borzalmasan lemaradtam és nincs időm olvasással képbe kerülni sry. A telóm gen2-es t-s gyári 2.2 android van rajta. A kérdésem a következő lenne : melyik romot ajánlanátok amely stabil, de érezhető előnyökkel jár a jelenlegi verziómhoz képest? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Jelszókezelők
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vicces képek
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest