- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
előre bocsi, hogy ide irok ilyen kérdést, de az alacetel OT990 -esére (amiben ugye ugyanaz a vas van mint balde-ben) lehetne valahogy esetleg portolni az IA2 Reborn-t ? Fogalmam sincs az egészről, hogy mekkora meló lenne, mert a kijelző persze más (felbontásilag, és vezérlésileg is tuti) meg nem tudom még mik tének el....de azon olyan villám lenne a Reborn (a kisebb pixelmennyiség miatt is), hogy öröm volna kézbevenni, de ehelyett sajna elég gyatra... most frissül 2.3.4 -re, ...vegyesek még a benyomások. (eddig 2.2.2 ment rajta csak).
Balde-es tapasztalattal azt kell mondjam gyalázat azt a hardvert úgy parlagon hagyni...és hát olyan egyformának tűnik az alapja... -
agabe
addikt
Megvan valakinek offline a sotfMedia player trial valtozata? Eddig mindig ezt hasznaktam.
marketrol mar nem elerheto, pedig sokkal jobb dlna kliens mint a gyari. -
agabe
addikt
válasz
Mr.Csizmás #13658 üzenetére
biztos elintézhető, mert több telón is van ilyen, de ez (ha nem is rom) minimum tárcsázó függő. Ha valamelyikbe beteszik, akkor semmi akadálya, hogy működjön.
-
agabe
addikt
válasz
creedszl #13607 üzenetére
valoszinuleg mas is egyetert azzal amit irt.
ha nem eleg az o valasza, akkor.megkoszonve a javaslatat lehet erdeklodni mas meg mit mondana, de ha nem.reagalsz a valaszara, akkor ugy tunik mintha el sem olvastad volnaszerk:
az elozo(13609) beirasod alapjan fontos lenne atolvasni, es meg is erteni az elso hozzaszolast...par orat szanj ra, mert anelkul nem erdemes belevagni. -
agabe
addikt
lejárt az 5 perc
A where is my water háttrében futása az akkuhasználatnál önmagában nem látszik. A futás jele az, hogy az Android OS rendszer aránytalanul sokat megy.
Ami a problémát pont az IA2 Rebornnál hozta elő...az a kedves ismerősöm, mert mielőtt odaadtam neki a telót, azelőtt fél nappal telepítettem a Reborn-t, ő pedig feltette rá a where is my water-t...aztán meg sipákolt, hogy merül a teló, én meg baromira nem értettem
(#13361) Zsolt_72:
bizony így van, és eddig a korábbi progijaikkal sem volt gondom, ezért próbáltam viszonylag részletes lenni, mert utálom ha valamit én szúrok el, és végig tudtam amikor csak bambultam a fogyó akksira, hogy itt valami nem okés...de erre a játékra nem tippelt senki, és inkább a szokásos facebook-skype progikra gondoltak, pedig nem azok a legrosszabbak -
agabe
addikt
És akkor a saját tapasztalat (kelzsoca, és appeelme tanácsait megfogadva a teljesen szűz rendszerről indulva) aminek a végén az is kiderült, hogy mi az ami szívta az akksit (legyen esetleg tanulság azoknak akik hasonlóan nem tudják mitől merül a teló amikor hozzá sem nyúlnak)
A jelenlegi állapot 29 órányi bekapcsolt állapot a töltőről levétel után:
Ami össze sem vethető az általam itt és itt írt hozzászólásokban szereplő fele ennyi futásidő alatt hasonló mennyiségű ( két és fél óra volt akkor, de az akksi 0 -ára lefogyasztva a végén) kijelző használat mellett tapasztaltakkal.
A jelenlegi állapotban 29 óra után az akksi 30% -on áll, mindez úgy, hogy volt benne 2 óra 13 perc kijelzőhasználat.
Az első 6-8 órában tényleg semmi nem ment rajta, aztán felbátorodtam, mert láttam, hogy amikor nincs bekapcsolva a kielző, akkor az akkuhasználat szép lapos, így bekapcsoltam a wifit ami mint látható szintén nem ment végig, csak kb azon időszakok (kb 9 alkalom különböző időtartamokkal) közben (és utána még egy darabig) amikor a kijelző aktív volt.
Látható , hogy a cella készenlét 19% -ot evett, azaz ha éjszakára valaki repcsi módba teszi azzal is sokat nyerhet, emelett a tétlenség is elvisz 10%-ot...de ezt is lehet csökkenteni, ha a wifit, és a következő pár dolgot nem használja valaki (bár szerintem annyira már fölösleges spórólni az akksival, mert akkor inkább 3210 -es nokiát vegyen valaki)Reggel tovább bátorodtam, és bekapcsoltam az elő háttérképet ami sokat végülis nem tudott futni, mert nem a főképernyőt nézegettem általában, és feltettem a marketről pár progit.
Ezek között volt a facebook is, ami simán feletelepítve (és nem belépve...meg persze widget-et sem használva) nem fogyaszt háttérben, csak amikor aktív a teló és belép az ember a közösségi site-ra (ekkor volt némi gps használat is...alig látszik az első képen).
Feltettem vmikor délelőtt egy időjárás-óra widgetet is, de mint látható (kb 12-14 óra alatt) ez sem fogyasztott sokat...igaz a telefon alvó állapotában (mivel nem volt wifi jel sem) nem is frissült, de frissül ha aktív a teló.
Délután próbából a facebook-ot widgetbe is kiraktam, és belépve is hagytam...ekkor kicsit többet ment a wifi mint előtte (de alig valamivel), bár láthatóan többször is volt aktív mint a képernyő, és a képernyő aktivitás előtt is... ezért ezt kiiktattam, de asszem egy sima nap folyamán (reggeltől estig) nem jelentene problémát a futása (ahogy korábban sem volt vele gondom, mert használtam így). Feltettem még a skype-t is, de miután nem léptem be, ezért az egy milliampert sem evett.Az Android OS , és az Andorid rendszer a 29 óra alatt nem evett sokat, az OS is csak azért ennyit, mert ment az időjárás , meg picit a facebook widget...és kicsit még valami.
A még valami a lényeg!
Ez pedig a where is my water nevű (különben nagyon klassz) játék. No... ha az fel van telepítve (és a kedves ismerősömnek ez szívügye volt), és nem lép ki belőle az ember rendesen (amit csak külön a futó programok közül manuális bezárással lehet, vagy ha beállítjuk, és használjuk a vissza gomb hosszú nyomva tartására történő programbezárást), akkor többet fut háttérben mint bármi más, és megeszi az akksit.
Ez más jétéknál is előfordulhat (pl let's golf 3 ), és biztos van még pár hasonló...nomeg nem csak játékoknál, de úgy tűnik, hogy igazából ez, meg a hasonlóan ki nem kapcsolódó progik okozzák a problémát (ha minden más rendben...azaz jól van telepítve a rom, nincs backup korábbi mentésből) akkor nincs gond az akkuval.Próbából még reggelig kiteszem widgetbe a facebook-ot (be is lépek), meg a skpye-t is elindítom, mert kíváncsi vagyok, hogy azok önmaguk mennyit esznek ha be vannak kapcsolva...de miután a teló a bekapcsoló gombon kívül másra nem éled fel, ezért előre azt feltételezem, hogy a maradék akksit nem eszik meg.
Reggel majd jelzem mi a helyzet.És mégegyszer:
Az IA2 Reborn nem hibás ha mégis gyorsan merül a teló...mindenkinek meg kell találnia a merülés forrását, mert akinél gond van (a felhasználók kissebsége) 98%-ban user error van...a maradék 2% hardverhiba is lehet. -
agabe
addikt
válasz
lpburny #13299 üzenetére
No ez egy tökéletes akkuhasználat... 7 óra altt 1,5 óra kijelző, és az akksiban van még 64%.
Itt is látszik, de Itt méginkább , hogy nálad az akkuhasználat totál rendben.
A két linkelt képen látszik, hogy szinte csak akkor merült az akksi amikor ment a kijelző, és a grafikonok alapján azt mondtam volna, hogy több mint egy órát ment már a kijelző a 67%-os akkuszintig...viszont tök tuti akkor lett az egész, amikor ezt az utolsó képet belinkelted amely szerint fél órával a 67%-os akkuszint után (amikor 64%-ra csökkent az akku) kb másfél órát ment a kijelző
Nos ez alapból a minimum 1 óra kijelzőhasználatot jelenti fél órával előbb, de még többet is, hiszen fél óra alatt nagyságrendileg 15% körül eszik az aktív LCD, így mivel csak 3%-ot esett az akksid, ezért az max 5percet jelent, és ha ezeket kiszámoljuk, akkor kiderül, hogy a délelőtt 11:10 -kor készült kép készítéskekor kb 1óra 23percet ment már a kijlező.Vegyél stoppert
Alternatíva: nem te nyomogattad ennyit a telót, hanem napközben valaki más, de az legalább egy órán keresztül (és reggel is valaki ...nem egy-két percet), mert a grafikonról (nagyjából) a következők látszanak
6:30 -kor töltőről le lett csatlakoztatva, és 7:10-ig kb 20-25 percen keresztül használva volt a kijelző
9:50 -től 10:05 -ig ment egyfolytában
10:25-től 11:05-ig is ment (szinte megszakítás nélkül)A fentiek csak közelítő értékek, és időpontok, de nagyságrendileg ez látszik.
Ha más romnál a kijelzőhasználat alul volt, akkor két eset lehetséges :
1) rossz volt a romban az akkuhasználat kijelzés
2) valami szívta az akkut, és kb fél órás kijelzőhasználat mellett 12-15 óra alatt is lemerült az akksi (nálam pl. ez volt, de úgy tűnik a user error végre megszűnt)
Mindenkinek olyan akksihasználat a vágya ami nálad látszik, mert amikor nem ment a kijelző, akkor a teló szépen aludt, és órák alatt sem igazán csökkent az energiaszint (valami picit futhat a háttérben néha...pl időjárás widget, vagy mail szinkron...vagy egyéb progi...esetleg wifi.. mert többször volt ébren a teló miközben a képernyő nem volt aktív, és anélkül még kevesebb lenne a fogyasztás használaton kívül), és ez is jelzi, hogy a rom okés, nálad sincs telepítve nagyon olyan ami fölöslegesen sokat menne a háttérben, csak az időérzéked pocsék...vagy tényleg más tapizta a telódat napközben.
-
agabe
addikt
válasz
kelzsoca #13237 üzenetére
Ok vágom már
Node ezek (meg még mások) mindig fenn voltak (és futottak is.. nem úgy mint most) nekem, és no problem...este töltőn volt a teló, nap közben meg harmadennyit se fogyott ha nem piszkáltam ( a folyamatos szinkronizációkkal együtt)
Most akkor ne használjam ezeket ?
Továbbra is azt gondolom nem a rommal van a bibi...csak nem jövök rá, hogy mi az ami bekavar, miközben hónapok óta nemigen változtattam a felhasznált programokbeli szokásaimon.
Most felteszem szűzre (de tényleg), estig feltöltöm, és reggelre megnézem mijapálya
format boot, cahche, system, data (nincs sd-ext) megvolt, most települ a rendszer.
-
agabe
addikt
válasz
apeelme #13231 üzenetére
mi ne legyen rajta ?... igaz rosszul fogalmaztam...de a feltelepített (nem backup-ból) appok egyike sem volt még elindítva, ezért van nálam a képzavar.
Ha mondjuk ezek nincsenek telepítve, akkor szűz...de esetleg azok zavarnak be, és nem tehetem fel őket, mert akkor merül a teló ? azért az fura lenne#13233) Sulthekk :
egyik sem volt elindítva a rendszeren még. csak fel van telepítve.
amúgy mindig úgy használtam a telóimat, hogy ezek futottak 8vagy mind, vagy részben) szinte állandóan...nem okozott gondot, és nem merült óránként 3-4% -nál többet az akku soha... semelyik telón (pár típuson végigmentem már) -
agabe
addikt
az én telomban tapasztaltakra ötlet ?
Szűz rendszer..még gmail account sincs beállítva (nemhogy bármi backup)
Telepítve van az sd kártyáról párr app (skype, facebook...bpmenetrend...meg a where is my water nevű játék), de ezek sem voltak sem elindítva, sem belépve egyik fiókba sem...csak feltettem, hogy ne legyen üres a képernyő.
lényegében ahogy nézem az Android OS szivolázza az akksit... kb amennyit megy (miközben a telefon nincs használva) aközben legalább annyit eszik mintha menne a kijelző.
Minek megy 12-13 órából (telefon nem piszkálása közben) 2 órát a cpu-t használva ? -
agabe
addikt
No sikerült fullra lemeríteni (1%-on áll az akku)
A 15 és fél óra alatt az android OS ugyanannyit evett (2 óra 13 perc cpu idővel
... 3 órával ezelőtt 1:59 cpu időt használt el a 12 és fél óra tétlenség alatt )
min a kijelző kicst több mint két és fél óra alatt
különben miért van android rendszer, és android OS is ? az normális ? (már mindenre gondolok, hogy valahogy ott marad valami nem oda való...bár nem tudom azt hogy csinálta akkor)
-
agabe
addikt
abban reménykedem, hogy a hozzáértők tudnak valamit mondani mivel próbálkozak...vagy vigyem vissza gariba a készüléket (még a tartozékok is garisak)...persze akkor kell előtte egy gyári állapotra visszaállítás (szerencsére alapból gen2 -es volt).
most merítem erőteljesen, hogy tudjak a végénél is csinálni egy képet...de már 2óra 11 perc felett tart a kijelzőhasználat wifivel, youtube-al, élő háttérképpel... de még mindig 9% az akksi... a terhelést jól bírja...csak amikor tétlen akkor valami beleharap (pedig délig direkt nem ment semmi rajta...csak be volt kapcsolva és nyugiban volt) -
agabe
addikt
Visszajött ismerőstől a készülék.
IA2 reborn van telepítve (a biztonság kedvéért tegnap este újra húztam a szükséges fomatokkal). Este feltöltöttem a telót 100%-ra, azután estétől délelőttig a telefont standby állapotban hagytam (2-3 perc nyomkorászás volt rajta asszem)Akkuhasználat:
A többi képről csak linket teszek be, hogy ne legyen túl nagy a hozzászólás :
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
kép10Ezután direkt próbálgattam kicsit, hogy ha kijelző altív, akkor az mennyit fogyaszt az android rendszerhez képest (mert úgy tűnik az szívja folyamatosan az akksit)
Nagyjából 1 óra kijelző használattal az alábbi jött ki :Azaz a rendszer 13 óra alatt stanby-ban több mint két órányi kijelzőhasználatnak megfelelő energiát csapolt le az akksiból.
Az akksi sem lehet rossz, mert akkor a kijelzőt sem bírná ....IA2 reborn előtt ilyen nem volt.
Valami ötlet ? -
agabe
addikt
legtöbb embernél jól működik, ezért is csodálkozom, hogy az én készülékemen nem akar, de ma visszakapom, és újra telepítem.
arra tudok még gondolni, hogy esetleg egy apk be van akadva...nem sok lett rá telepítve, és nem olyanok amik korábbi verziókon nem voltak...talán csak egy, mégpedig a where is my water című játék. Lehet, hogy az szivolázza háttérből az akkut ha nem megy akkor is -
agabe
addikt
Gen2-es keszulekem kolcson volt a hetvegen egy ismerosnel. IA2 Reborn van rajta.
Szombat este toltore rakta, fel.is toltodott reggelre, de nem azt hasznalta, ezert ki is kapcsolta.
most este be akarta kapcsolni es csutkara le volt merulve.
Reborn elott gyari rom volt rajta, soha semmi hasonlo jellegu problema nem.fordult elo, ezert gyanakszom valami user errorra a rom feltevesenel...de megvoltak a szujseges formatok.....mast meg nemigen tudok mit lehetne elrontani.
Valami otlet esetleg? probaljam meg ujrahuzni, vagy mast is erdemes meg probalni (persze formatok alap, hogy meglesznek) ? -
agabe
addikt
válasz
pista59 #12559 üzenetére
lehet valami user error nálam.. de két különböző helyen különböző routerekkel is tapasztaltam, és nem mindig, de amikor volt, az ébredéskor történt. (és mondom...más telóval ilyet nemigen, vagy csak nagyon ritkán tapasztaltam)
Ahogy látom a kijelzésen hosszabb idő után felébresztve a telefont a wifi kapcsolat mindig újra épül...azt lekapcsolja a rom ha alszik a telefon ? Szinronizációk futnak elvileg (időnként gmail, más mail, facebook)...de volt olyan, hogy amikor felélesztettem, akkor jöttek meg pár óra kihagyással a mail-ek tömegével...mintha wifi nem lett volna, pedig ki nem kapcsoltam én magam. -
agabe
addikt
válasz
pista59 #12556 üzenetére
másik öt korábbi telónak semmi baja nem volt
volt balde is közöttük, meg defy, sgs, nexus-s, sgs2.
nem dobálták a hálózatot (ami most van a blade-en kívül az sem teszi), ezért inkább a blade-re gyanakszom, és azért nem hardverhibára, mert korábban ez nem volt, meg ráadásul folyamatos működés közben ez nem jellemző igazán...inkább csak amikor újra fel akarja venni a kontaktot. -
agabe
addikt
olyan mintha valami beragadt volna, és a procit kicsit pörgette miközben le is fagyott, majd a végén sikerült visszaállnia a normál állapotba, és lehet, hogy a hosszas nyomkodásos tapasztalat pont egy ugyanilyen időszakot csípett el.
Talán a feszkó beállítások nem jók valóban...a 122 lehet, hogy túl kevés valaminek ami futni szeretne...legalábbis IA2 -ön, ha csak itt jön elő.(#12554) pista59 : IA2 Reborn
-
agabe
addikt
válasz
apeelme #12517 üzenetére
Témaváltás (ugyanarra a témára) megoldotta a dolgot
Más részélet:
Tapasztalt más olyat, hogy a wifi-t néha mintha eldobná...vagyis ha nincs használatban a teló, akkor utána nehezen csatlakozik újra, és előfordul, hogy nem sikerül neki percekig, ilyenkor törlöm a wifi beállítást, és újra megadom neki az adatokat a kapcsolathoz.
Hasonlót tapasztaltam már más telón is ugyan, de itt mintha gyakrabban/rendszeresebben történne meg a dolog.
Másnál ilyen nincs ? -
agabe
addikt
Nekem a legordulo ertesitsavval/ fuggonnyel akad gondom...legordil, de nem tudok rajta semmit aktivlani, vagy kikapcsolni, a bejovo ertesitesekre bokest nem erzekeli a szoftver...torolni sem lehet a bejovo ertesiteseket.
Sorry ha volt mar rola szo, mert csak kicsit olvastam vissza....vagy ez egyedi hiba?Kulonben meg szuper a rom...sokkal tobbet kihoz a telobol mint regebben remelni mertem.
-
agabe
addikt
válasz
MoRiCKaXXL #11672 üzenetére
lehet...kár, hogy a prociról többet nem írnak, csak hogy 800Mhz, és a gpu-ról meg semmit, de ez így egy sgs szintű teló lehet könnyedén ha kicsit tunningolva lesz.
-
agabe
addikt
sziasztok!
ma délután (valószínűleg) ismét lesz egy balde-em
régebben apeelme first strike-ja jött be a legjobban. Nagy örömmel láttam, hogy kelzsoca-val közösen készítettek egy újabb romot. IA2 jelent előrelépést a first stike-hoz képest ? Persze meg tudok győződni majd róla, de már nem vagyok olyan mániákus romcsereberélő, és inkább azt tenném fel amire többen mondják, hogy nekik bejött. -
agabe
addikt
válasz
stefi68 #7122 üzenetére
Itt a fórumon nincs is értelme nem őszintének lenni.
Ha meg valaki esetleg haveri körben nagyon odavan a saját kétmagos csúcsgépétől, akkor egyrészt keveseket érdekel, vagy csak a szintén kütyümániásakat, másrészt orra alá tolod szerényen a balde-t, hogy nézze meg hogy működik általában (csak a leggigább játékokat nem érdemes erőltetni), és simán el fog hallgatni amikor felismeri, hogy a maradék 100-120ezer Ft-ját még mire költhette volna (sokaknak van baromi dárga telefonja aki nem szórhatja amúgy a pénzt, de mondjuk ez a hobbija), meg ráadásul az ő telójának sem kettő, hanem kb egy év múlva már szintén elavulttá válik az akkori csúcsokhoz képest, és a te telefonod árának többszörösét veszíti értékben.
Az ár/érték arány a balde-nél nagyon magas bármi máshoz képest. -
agabe
addikt
válasz
domerator #7104 üzenetére
Valóban jobb az általános minősége a motorolának (nincs akkora szórás), és tényleg zökkenőmentesebb a navi, meg a 3D-s játékok, ez tény, de blade-en is használható sebességűek, és aki nem navizik meg nem játszik sokat 3D játékokkal (bár pont a játékoknál nem akkora a látható különbség szerintem) annak alig észrevehető a mindennapi használat során a különbség.
Mivel sokan gondolkoznak defy, vagy def+ (semmivel nem éri meg jobban a többlet árat a def+, mert csak az akksija jobb picit talán) cserén, ezért érdemes tudni ezekről...meg amit te is írtál az sem mond ellent ennek.
Defy előnye nálam igazán az ICS, mert kedvelem a még csak nightly verziókat is már. Szeretek szöszmötölni vele -
agabe
addikt
válasz
mark5138888 #7085 üzenetére
na megelőztél.
nekem First Strike nagyon bejött ... de más lehetőségek is hasonlóan jók. Ez már ízlés kérdése. -
agabe
addikt
Blade után most egy defy-t használok.
Azt kell mondjam, hogy a blade-re fejlesztett romok baromi jók...nincs olyan érzésem, hogy a defy a felhasználói élményben ugrást jelntene (persze bizonyos helyzetekben mint pl. 3d-s játékok futtatásakor, vagy élő háttérkép esetén az asztal áttűnés animációk sebességénél felfedezhető az erősebb hardver....de korántsem tűnik rossznak a balde visszagondolva)
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a balde 600Mhz-en játsza el régebbi procin ezt, míg a defy alapból 800-on fut, de 1000-re húzva megy szinte mindegyik, és 1100 -on használják szerintem a legtöbben akik foglalkoznak ezzel (1200-re is lehet húzni őket, mert bírják, így egész sokan használják azon is)A defy számlájára lehet írni a strapabírósabbságot (szép szó lett
), a talán kicsit jobb kijelzőt, meg a jobb kamerát talán...és nekem nagyon bejön, hogy van már rá használható! ICS főzött rom (kamera még nem megy, meg pin kódot kérő sim-et nem szereti, és még pár bug van, de nagyon jól használható, nem fagy...stb.)
A lényeg, hogy a blade egyszerűen best buy!! ár/értékben magasan a legjobb!! (köszönhetően a főzött romoknak is)
Ha azt nézzük, hogy használtan (de garival, és szép állapotban) fele annyiért lehet kapni balde-et mint defy-t ...hát azt kell mondjam, hogy nem kérdés melyik éri meg.Ha nincs szükség az extra strapabírásra... meg talán a jobb kamera még egyértelmű különbség, de bakker nem ér 20ezer Ft-ot
... akkor mindenkinek balde-t javasolnék (és fogok is ismerősöknek).
Már a 2.3.7-es rom is hatalmas balde-en, de ha kijön rá az ICS (sztem megoldják), akkor mindenkinek javaslom kipróbálni, mert azután alázni fogja a tripla árú készülékeket is.
Nem mondom, hogy a defy rossz, de szerintem (ha kisebb lenne az árkülönbség akkor is így lenne) a balde egyszerűen király!!
Ha gondolkozik valaki cserén, akkor (saját vélemény!) inkább még várjon, gyűjtsön és nagyobbat ugorjon (bár nem sírok a defy-vel sem és nem is szólom le). -
agabe
addikt
válasz
joestone #6667 üzenetére
A korlatozott gari axt jelenti, hogy akkor mar csak a keszulekre lesz jotallas, a tartozekokra nem, azaz tolto, fules...talan memkari, de pl az akksit nem tudom hova soroljak.
A lenyeg, ha a telon belul hibasodik meg valami alkatresz, akkor azt javitaniuk (vagy a telot cserelniuk) kell. -
agabe
addikt
válasz
Psychonaut #6479 üzenetére
Erre (marmint az accountoddal valo visszaeles elkerulesere) van ketszintes biztonsagi lehetoseg.
Ha olyan geprol akarnal bejelentkezni amirol meg nem voltak, akkor ker egy plusz kodot is amit vagy sms-ben (ez esetben termeszetesen ne qzt a szamot add meg ami az account adataidat tartalmazo telon van), vagy kulon token alkalmazassal, vagy olyannal amit a rendszer ad meg mint biztonsagi kod (asszem9 db..na ezt se tedd bele a teloba).Megcsinaltak ezt mar jora, csak hasznalni kell.
Persze ez a marketen valo garazdalkodast a telorol nem teszi lehetetlenne, de azt max tinedzserek tartjak poennak. Aki a penzedet akarja, az nem a marketen fogja elkolteni.
-
agabe
addikt
Ha már főzött rom volt a telón amit vettem használtan, akkor hogy lehet megtudni, hogy csak romcsere volt, vagy volt partíció módosítás, vagy .exe-s változtatás rajta ?
Lehet, hogy vissza kell állítanom a gyári állapotot ami simán menne, ha tudnám melyik verziót csináljam -
agabe
addikt
appeelme First Strike-jában a market-hez (hogy látszódjon egyáltalán) aktív netkapcsolat kell az világos.
Wifi van, és nem állítottam be még direkt semmi google azonosítót, mivel eladom a telót.
Kell neki a mobilnet, hogy aktív legyen a market, vagy elég egy google accountot beállítani, és wifi, vagy 3G esetén máris látszani fog a market ? -
agabe
addikt
válasz
dragon1993 #6311 üzenetére
Fura emberek vannak.
Nem is érdemes energiát pazarolni rájuk. Gondolják amit akarnak, és ha nincs reagálás a véleményükre akkor úgyis elhallgatnak.
Mostani kedvenc romom a First Strike, bár a másik kettő is nagyon jó. -
agabe
addikt
válasz
kelzsoca #6301 üzenetére
kelzsoca: The Godfather
Api29 : LibrApi_Ginger_G2
apeelme: First StrikeMindegyik kiváló!!
Sok fölösleges (a rom készítőjének ízlése szerint) gyári progi ki van szedve belőlük, de azt simán berakhatod ami neked kell, vagy marketről feltelepíted pl.Upsz: pmatyinak válaszoltam természetesen, csak egyel lejjebbi gombot nyomtam
-
agabe
addikt
Nos sajnos jó megoldás nincs a két kérdésemre...pontosabban én nem tudok tenni érte.
A naptárból próbáltam beletenni valami mást is, meg a facebook klienst is frissítettem (1.6akármieől 1.7.akármire) olyanra ami a 2.3.5 -ös androidos tabon van, de a facebook naptár csak nem szinkronizál...a kontaktokat behozza, de a naptáradataikat nem... ez van.A wifi hotspot meg töltőre dugva megy ugyan folyamatosan kikapcsolt képernyő mellett is, de töltő nélkül csak addig amíg a képernyő él. Azt persze nem akarom, hogy 15-20-30 percig aktív legyen a képernyő miközben használom a hotspotot, mert az akksi úgy rögvest le is merülne gondolom.
Lenne rá ötletem, csak én nem tudom megoldani (meg nem is biztos, hogy menne), hogy a proximit szenzor bekapcsolható legyen akkor is (valami külön progival) amikor nem telefonálás funkció van használva, és így 30percre állított képernyőkikapcsolással a proximit elsőtétítené, de a jeladást nem szakítaná meg (talán). Node ezt asszem nem fogom megtudni sosemLehet, hogy nekem is eladó lesz, mert így a fele funkciót nem tudom használni amire szerettem volna..viszont a romolók előtt le a kalappal. Nagyon jók a főzetek, és össze sem hasonlítható az alap gyári rendszerrel...kb egy kategóriával magasabb szintre helyezik a telót
-
agabe
addikt
válasz
balpeter04 #6152 üzenetére
Ha nem rendszeralkalmazásról van szó (én is törölgettem már pár dolgot ami nem kellett, meg betettem mást ami igen), akkor nem lesz probléma, csak tuti tudd mit törölsz... ahogy ezt előbb apeelme is sugallta.
-
agabe
addikt
2 napja folyamatosan olvasom a fórumot,az xda-t, a hungandroid.com-ot, és köszönet minden hasznos tanácsért, a kiváló romok-ért a befektetett munkárét
Jelenleg a godfather-t használom.
Persze beletettem a számomra szükségesnek vélt appokat. Remekül fut, a proci bírná a 729MHz-et is (de minek), és mivel szinte csak telefonálásra kívánom használni ezért elég a 480MHz is maxnak, mert így is jó a rendszer sebessége.
Két dologról nem sikerült eddig infót szereznem csupán olvasás által.Az egyik, hogy a naptár a facebookkal nem szinkronizál...legalábbis nem tudom benne felvenni a facebook accountot csak a gmail van benne, és nem kínál fel több lehetőséget, pedig más készüléken ez működik (mondjuk azon 2.3.5 -ös rom van nem tudom talán az lenne az oka
), és igen hasznos, hogy láthatóak az ismerősők szülinapjai pl.
A másik a wifi hotspot. Működik jól alapjáraton, de amikor a képernyő lekapcsol, akkor (bár a wifi szórás megmarad) adat nem jön már rajta másik készülékre (egy kis tablet amin a 2.3.5-ös android fut), azaz valószínűleg a 3G lekapcsol. Nem találtam még meg, hogy ezt hol tudom életben tartani , pedig feltételezem nem kell a képernyőnek is folyamatosan mennie ha hotspotként üzemel épp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali médialejátszót?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Futás, futópályák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest