- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Üdv. Melyik rom tudja azt, hogy ha hívnak és lefordítom akkor elnémul?
-
Joshi
titán
válasz
Razor_alpha #12520 üzenetére
Nekem még meg van.
Hoppá megelőztek.
-
Joshi
titán
válasz
maggi1886076 #11730 üzenetére
Na persze user error.
Eddig 4 Blade-re és 1 Skate-re raktam custom romot ugyan azt a leírást követve. Volt olyan rom ami a mai napig hibátlan és volt ami nem. Hogy mi ebben a user error azt csak te tudhatod.
-
Joshi
titán
válasz
hetfield1 #11721 üzenetére
Szerintem is valami nem stimmel a rommal habár ezt csak halkan jegyzem meg
, mert a frissen feltett Ice Armor II-nél egyszerűen nem lehetett bekapcsolni a Bluetooth-t. Teló kikapcs akksi kivesz majd visszatesz és újraindulás után jó.
Na pont ezekért nem ajánlottam ezt a romot az imént.
(#11722) apeelme: a godfather is CM7-es rom de annál soha nem voltak ilyen anomáliák pedig azt még én is használtam jó ideig.
-
Joshi
titán
válasz
biowizards #11716 üzenetére
Már két kollégámnak én frissítettem romot (az egyik T-mobilos a másik Telenoros volt), az egyiknél a CM7 The godfather a másikon az Ice Armor II van. Szerintem mindkettő használható de ha az én véleményemet kérdezed akkor inkább keresztapu.
-
Joshi
titán
Üdv. A minap raktam fel az Ice Armor II romot és az Akkumulátor kalibráció menüpont nem található az Extra beállítás=>Ice Armor menüpont alatt. Igazság szerint sehol se találom. Ez hogy lehetséges?
-
Joshi
titán
Köszi.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Van egy zsír új Telenoros Blade amire fel szeretném tenni az egyik CM7 romot de ugye előtte a recoveryt is fel kell rakni. A gond az hogy nincs Telenoros sim kártyám, kártya nélkül is lehet recoveryt és romot cserélni? Vagy mindenképpen kell a sim kártya?
Rom kérdés, melyik romot érdemes feltenni? The Godfather, Ice Armor, Ice Armor II?
-
Joshi
titán
T-mobilos Bladem volt és a kelzsoca CM7 The Godfather volt rajta viszont nemsokára egy Telenoros készülékre szeretném rátenni ugyan ezt a romot. Kérdésem az lenne hogy recovery+rom felrakásának a menete megegyezik-e a két telónak? THX!
-
Joshi
titán
A Marketről letöltött progikat megtalálom a telefonon APK kiterjesztésben valamelyik mappában?
-
Joshi
titán
A cm7 keresztapura rátelepíthetem ugyan ezt a romot?
-
Joshi
titán
válasz
apeelme #6363 üzenetére
Én nem emlékszem hogy levettem volna mégis nullán volt, oké lehet hogy véletlenül levettem de akkor miért úgy van megcsinálva az ébresztő hogy továbbra is aktív marad hiszen hang nélkül ki fog felébredni?
(#6362) embe: olyan appot mondhatnál ahol figyelmeztet hogy ha 0%-on van az ébresztés hangerő.
Egyébként most is külön lehet beállítani.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Ma reggel volt egy problémám az ébresztővel, röviden elkéstem a melóból mert az a szemét ébresztő hangerő teljesen le volt tekerve. Azt nem tudom mikor vettem le nem is emlékszem rá de igazából ez már történelem. A kérdésem az lenne hogy ezt hogy lehetne kiküszöbölni a jövőben? Miért nem úgy működik ez a dolog mint a csengőhangerőnél hogy ha teljesen leveszem a hangerőt akkor aktiválódik a némítás funkció (ikonok). Ha nincs ébresztőhang akkor miért marad aktív ez a funkció? Az a röhej hogy a rezgés se volt beállítva.
-
Joshi
titán
Akkor tényleg már csak a Gyári adatok visszaállítása segíthet, ha ezzel se oldódik meg a probléma akkor mindenképpen add be szervizbe. Az adatok visszaállításakor minden adatod törlődni fog még a névjegyzék is erre figyelj. A visszaállítás után kapcsold ki a telót és vedd ki az akksit pár sec-re.
-
Joshi
titán
válasz
mgTerminator #6136 üzenetére
TV vagy asztali lejátszó távirányítására gondolok mondjuk a gyártó Marketes szoftverével.
(#6137) Fóti: lehet hogy a memóriakártya szarakodik, ha van másik kártya próbáld meg azzal. Ha nincs másik akkor vedd ki és formázd le újra FAT32-re.
-
Joshi
titán
A Blade tud vezérelni DLNA készülékeket?
-
Joshi
titán
Sziasztok. A Blade-en CM7-es rom van FAT32-re formázott sd kártyával EXT nélkül. A telepített programokat kézzel kell átrakni az SD kártyára? A képek alapján nincsenek az SD-n csak ha rákattintok az átrakás gombra. Miért?
-
Joshi
titán
Bocs az offért, de csak ez a topik pörög kellőképpen ill. itt találhatók meg azok az emberek akik érdemben tudnak válaszolni a kérdésemre. Mennyi esélye van a Kindle Fire rom módosításának? Érdemes lehet a tableteken romot cserélni? Válaszokat előre is köszi.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Valamiért nem működik a MyPhoneExplorerben a kép mentése, az 1.8.2-es verzió van a PC-én amiben az Extrák-> telefon irányítása név alatt van ez az opció. USB bedugva, telefonon az USB hibakeresés aktív és a MyPhoneExplorer Clientben is minden rendben van de még is azt írja ki a PC-én hogy No device attached to USB. Mi lehet a baj?
-
Joshi
titán
válasz
ticzi01 #3661 üzenetére
Dobd ki a kukába a telefonodat és akkor garantálom hogy biztosan nem fogsz tudomást szerezni semmiről.
Viccet félretéve, itt érdeklődj.
-
Joshi
titán
válasz
doktordrog #3632 üzenetére
Én is EXT partícióval raktam fel a godfathert de sajnos egy idő után nem látta a teló, azt nem mondom hogy a rom miatt de inkább újraformáztam a kártyát és reinstall. Azóta hibátlan minden.
-
Joshi
titán
válasz
#19617792 #3568 üzenetére
Igen közben rájöttem.
Végül is a 4.0.1.5-öt tettem fel ami korábban is fent volt, TPT is sikeres volt és a the godfather is működik. A memóriakártyára már nem tettem ext partíciót mert nem működött megfelelően, lehet hogy a kártya nem szereti vagy a kártya és a teló egymást ezt nem tudom.
Most hogy csak fat32-es a kártya a telepített programok hova kerülnek? Mert ugye ext-nél automatikusan használta. -
Joshi
titán
válasz
#19617792 #3565 üzenetére
"3-as recoveryvel is mehet, de érdemes a recoveryt újra tenni recoveryből."
Na ilyet még nem csináltam, elárulnád a módját?
ui.: A recovery image file meg van (v5.0.2.0)
"ahogyan ROM-ot teszel fel, úgy flashelsz fel recoveryt is."
Éreztem hogy ez lesz a megoldás de inkább kérdezek mint hülyeséget csináljak.
THX!
-
Joshi
titán
Bocs a sok kérdésért de megcsináltam a TPT-t és minden rendben ment de ugye egy 3-as recovery került fel, ezzel telepíthetem mondjuk az sw4-et?
-
Joshi
titán
válasz
#19617792 #3552 üzenetére
Értem köszi a gyors választ. Most feltettem az SW4-et hogy a TPT-t megcsináljam viszont nekem tetszett a CM7 keresztapu ami nálam nem volt olyan meggyőző főleg a görgetéseknél akadozott néhol igaz nem annyira mint a gyári 2.2-nél. Akkor te a 160/2/278-at ajánlod a godfatherhez?
-
Joshi
titán
A TPT firmware frissítésnél melyik megoldás a legjobb? Sok mindenről olvastam de azt senki nem írja hogy melyik a jó és miben nyilvánul az meg.
Gyorsabb lesz a teló mondjuk a nagyobb cache miatt? A vastagon kiemeltet írták többen mint alkalmazott verzió.
128mb system_2mb cache_310mb data kiosztás
136mb system_2mb cache_302mb data kiosztás
136mb system_37mb cache_267mb data kiosztás
160mb system_2mb cache_278mb data kiosztás -
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Sziasztok. Akadt egy kis gondom a Blade-el, mégpedig az hogy nem akar működni a PC USB-vel való összeköttetés. Ha usb-vel csatlakoztatom a telefont a pc-vel és rányomok a csatlakozásra akkor egy kis idő elteltével az android felirat jelenik meg és gyakorlatilag újraindul a telefon. Töröltem a ZTE drivert de egy összetevőt nem telepít Mi lehet a gond? Ja és próbáltam notebookon is de ott is ez a helyzet holott tegnap még minden működött rendesen. Szerintem a telefon a ludas.
-
Joshi
titán
Üdv. Ismét frissítenék egy Blade-et a Godfather-ra, de a telón egy ClockWorkMod 5.0.2.0 recovery van. Ezzel is feltehető a CM7 keresztapu?
-
Joshi
titán
Ismét remekeltem egy Blade-el, Gen1-ből Gen2 + CM7 Godfather.
Munkatársam azt fogja hinni hogy egy teljesen más telót adtam vissza neki.
Egy gyors kérdés, a CM7 The godfather rom esetében Android verzióra azt írja hogy 2.3.7. Ez a verzió létezik egyáltalán vagy csak a készítők elnevezték annak? Azért kérdezem mert még sehol se láttam egyetlen készüléken sem ekkora verziószámot.
Talán 2.3.5 a legnagyobb amivel találkoztam hivatalosan.
-
Joshi
titán
Az mitől lenne rizikós? Anno az enyémet is megcsináltam gond nélkül igaz hogy azóta gariztattam hangszóró hibával és a csere készülék már Android 2.2 Gen2 volt. Szerintem nekiugrok.
Ja létezik olyan Gen2-es rom amelyikben nem lehet emelni a CPU órajelet? Egyáltalán nem kellene bele semmilyen mókerolásra lehetőség mert a kollégám elég gyakran belenyúl tudatlanul.
-
Joshi
titán
Üdv ismét. Tegnap sikeresen lecseréltem a romot a kelzsoca CM7 The Godfather-re és nagyon tetszik. Az egyik kollégám odaadta a Blade-jét hogy kezdjek vele valamit mert lassúnak találja. Az övé Android 2.1-es és Gen1-es készülék(T-mobilos), erre mit ajánlotok? Úgy olvastam hogy a Gen1 Gen2-re való módosítása elég rizikós. A Gen1-es készülékre fel lehet tenni a ClockWork Recovery 4.0.1.5-öt?
Ha van valami jó rom Gen1-re akkor inkább azt választanám mert nincs kedvem tönkretenni más telóját. Segítségeteket előre is köszi. -
Joshi
titán
Fent van a körösztapu.
Azt milyen progival tudom leellenőrizni hogy az Ext2 partíciót használja?
-
Joshi
titán
válasz
apeelme #2854 üzenetére
Persze a Fat32 van elől ez nem kérdés, egyébként is Api29 leírása alapján csináltam.
(#2855) zszabika: igen azt tettem fel.
Akkor nekiállhatok a rom frissítésnek?
-
Joshi
titán
Már szedem a körösztfatert mindjárt jövök a sz@rságaimmal vagy inkább a telefon sz@rságaival.
Ja majdnem elfelejtettem, ma vettem egy Samsung 16Gb Class10-es MicroSD kártyát és a MiniTools Wizard-al Api29 leírása alapján megformáztam Ext2 ~420Mb + a többi Fat32-re.
Ugye semmit nem kell tennem csak kikapcsolt állapotba be kell tenni a telóba úgy hogy már rajta legyen a Rom. -
Joshi
titán
Na azért összehoztam a fene egye meg.
Igazából nem értem mindent úgy csináltam többszöri alkalomra is de csak nem akart futni a Recovery Manager. Aztán egyszer csak hajlandó volt futni és láss csodát működik. Remélem a rom felrakás már könnyebb lesz.
-
Joshi
titán
válasz
apeelme #2848 üzenetére
Igen megvártam sőt többször is eljátszottam a műveletet úgy hogy közben kikapcsoltam a készüléket hogy tiszta lappal indulhassak. Sajnos semmi eredmény egyszerűen a Recovery Manager nem hajlandó futni. Most akkor nekem nem lehet ClockWork Recoveryt feltenni?
(#2846) zszabika: olyat hogy Oneclick recovery-t nem találtam.
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Mi lehet a gond Recovery telepítésnél? Ez alapján szeretnék feltenni egy ClockWork recoveryt de a Recovery Manager indításánál hibaüzenettel leáll.
A z4root fut tehát elvileg ideiglenesen rootolva van a teló. Nem értem.
-
Joshi
titán
Üdv. Pár kérdésem lenne.
A kelzsoca CM7: The Godfather romhoz melyik recovery verziót kell feltenni?
MicroSD kártyából melyik gyártókat NEM érdemes használni különféle problémák miatt?
Mennyire fontos a kártyák írás/olvasási sebessége, vagyis kell-e nekem a Class10-es kártya vagy elég a Class6 is? Válaszokat előre is köszi. -
Joshi
titán
válasz
Razor_alpha #2455 üzenetére
Ha minden igaz akkor a MiniTool Partition Wizard-ot használtam legalább is ennek a felülete ismerős. Na mind1 gondolom az általad említett progi is jó. THX.
-
Joshi
titán
válasz
Psychonaut #2452 üzenetére
Egy-két játékot progit stb telepítek aztán már heló is a teló memóriájának, akkor ezek szerint nekem kell az EXT.
Köszi a kitartásodat.
Tényleg melyik particionáló progi lehetett az amit én használtam? Arra emlékszem hogy ezt a progit ajánlották itt a fórumban mint a legmegbízhatóbbat ami be is vált.
ui.: annyit még elárulhatnál hogy mennyi lehet a MAX Ext partíció?
-
Joshi
titán
válasz
Psychonaut #2439 üzenetére
Na szóval amikor particionáltam az SD kártyát (február? március?) akkor még szó nem volt TPT-ről, én egy PC-és progival csináltam de persze már tököm tudja mi volt a neve. Ezután raktam fel kelzsoca all-in romját és tökéletesen működött. Időközben beszart a teló(hangszóró) és visszaraktam a gyári cuccokat majd gariztattam. Cserekészülék már egy gyári 2.2-es froyo lett amibe beraktam a jelenlegi kártyát de persze előtte nem készítettem semmilyen mentést. Az első pár app telepítése után már ugatott a rendszer hogy kevés a hely a telón töröljek valamit. Na ekkor telepítettem az APP2SD-t ami orvosolta a problémát de mindig manuálisan kell áthelyezni a progikat.
Az ext partíció elvileg arra jó hogy a 2.2 Froyo-tól fölfelé automatikusan használatba veszi ha észlel ilyet, tehát ezzel kibővíti a teló memóriáját. Vagy nem? Vagy miost mi van? -
Joshi
titán
válasz
Psychonaut #2433 üzenetére
Az előbbi hsz-em kiegészítettem talán fontos lehet az ext-el kapcsolatban.
-
Joshi
titán
válasz
Psychonaut #2427 üzenetére
Itt elég részletesen le van írva, meg mondom őszintén még nem olvastam végig mert nem igazán érdekel a dolog ilyen részletességig.
Ami engem érdekel hogy a CM7 Godfatherhez kell vagy nem.
ui.: amikor kelzsoca romom volt ott nem kérdezett semmit egy app telepítését követően, de most hogy gyári romom van és telepítve van az App2SD mindig ugat hogy tegyem át az SD-re a frissen telepített progit. Na én nem akarom pakolgatni manuálisan a frissen telepített programokat.
-
Joshi
titán
válasz
Psychonaut #2424 üzenetére
Köszi. Kelzsoca romja biztosan nem fog csalódást okozni
. Az ext partíció mennyire fontos? Jelenleg is használok ext-et, nem tudom hogy még mindig él a ~512Mb felső határ vagy már lehet több is?
-
Joshi
titán
Köszi már meg is néztem és Gen2-es.
Melyik romot ajánlanátok egy átlagos felhasználásra, inkább a stabilitás és a röccenés mentes működés lenne a lényeg. Nem tudom mennyire fontos az Ext partíció ugyanis a jelenlegi SD kártyát le akarom cserélni egy nagyobbra ha ez számít rom választás előtt. -
Joshi
titán
Már nem emlékszem, melyik az a progi amivel megnézhetem hogy Gen1 vagy Gen2 a telóm?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest