Új hozzászólás Aktív témák
-
airwawes
tag
válasz
dombila #24313 üzenetére
Köszönöm!
1 hónap után lecseréltem a CyanMobilet az új JBre.
Videolejátszás tökéletes
Kamera megy
Youtubet nem teszteltem
Aksiidő elfogadható, de tuti kevesebb.
Viszont valami nagyonsok RAMot zabál Ja és csomó appot töröltem a systemből, ami számomra felesleges. Így egész használható. Semmi gondom nincsen vele, egyenlőre. További tapasztalatokat holnap fogok írni. -
RtgLaci
tag
válasz
dombila #22634 üzenetére
Öööö, igen, vagyis jobban bírja azonos nem-használat mellett. Ezt úgy értsd, hogy - mivel a Blade a tartalék készülék - az íróasztalomon fekszik feltöltve stand-by üzemmódban. Minden nap ránézek, hogyan áll a töltöttség, ha kell, akkor 20 % alatt feltöltöm. Az ICS-nél (ColdFuxionX) 1-1,5 nap alatt ment le a töltöttség 20% alá, a KonstaKANG JB-nél 4-5 nap is eltelik. De a lényeg a sokkal simább működés.
-
apeelme
addikt
válasz
dombila #16551 üzenetére
terveztem hogy megcsinálom...de idő hiányában feledésbe merült a dolog
(#16548) OrLiX: G^zC^mp€r kérdése jó...tényleg miért
? és nehogy azt mond hogy véletlenül...egyébként nem baj, de nem fogom minden esetben leírni az összes lehetséges variációt...amúgy meg minek úgysem tartják be nem?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dombila #16551 üzenetére
"Létezik olyan magyar T9 szótár az IA2R-hoz, amiben az ékezetek nincsenek megfordítva, és működik a saját billentyűzettel? (Smart Keyboard-al megoldható, de nem szeretnék másik billentyűzetet.)"
Nekem olyan kéne, amiben mindkét fajta betű benne van. Van ilyen, mert más telókon működik.
-
xSide
őstag
válasz
dombila #14878 üzenetére
Kössz a hosszú leírást az ext használók nevében, számomra akkor is első perctől nélkülözhető ez az egész!
Semmivel sem ad több helyet a használata, a tévesen használt app2sd alkalnazásokat ki kell szűrni, mert mig az egyik csak "szebbé" teszi az android áthelyezhetőséget, addig a másikkal (DroidSail) a nem áthelyezhetőként megirt appokat is lehet mozgatni sd-re... -
apeelme
addikt
válasz
dombila #14878 üzenetére
az A2SD+ sosem volt alapból bekapcsolva az általunk kiadott verziókban, az általad is leírt problémák miatt...
és hozzáfűzendő a leírásodhoz - ami tökéletesen igaz - hogy ne felejtsük el az átcimkézett "ez jó minőségű/gyors de sokkal olcsóbb pl. vaterán" típusú kártyákat megemlíteni...
-
TRob1
veterán
válasz
dombila #14856 üzenetére
Főleg ugye egy egyszeri, átlag júzernek, akikből azért mindig több van...
ha lehetne, törvénybe iktatnám az ext világszintű megszűntetését memkarikon (és a frászbukk kiiktatását persze szintén világszinten, jah és a tv2+retekklub betiltását - ezt csak Mo-nÉs mindezt csak tiszta jóindulatból, az emberek érdekében. Imádok jót cselekedni.)
(#14858) szezso15:
Nem CM-es 2.3 alatt nem lehet áttenni appokat ext nélkül?Ezt nem tudtam
(Vagy CM alatt minden egyes bíte-ot át lehet tenni? Ezt se tudtam. De komolyan.)
-
TRob1
veterán
válasz
dombila #14852 üzenetére
+Szezso(fi):
Csak a szokásos poénnak szántam, nem vagyok biztos benne hogy tényleg több ext-es kártya hal meg mint anélküli (de valahogy úgy jön 1ébként le az emlékeimből
)
dombila:
Ha kevés a hely, akkor is felesleges az Ext, mivel anélkül is át tudsz pakolni sd-re. Nekem is vanna rajta appok, mégsincs ext-em (nincs is ilyesmi gondom mint sokaknak, és olyan gondjaim se ha formázni kell vagy új/nagyobb kártya kerül bele, hogy pakoljam át. Oké, van rá megoldás, de a júzerek többsége nem tudja. Mennyivel egyszerűbb csak átmásolni ami kell...) -
barnam_
nagyúr
válasz
dombila #14734 üzenetére
Addig jó, hogy fastboot-al felteszed az FTM recovery-t. Viszont a gyári frissítő a GEN2-es telefont lehet nem fogja megenni. Olyan exe vagy tpt visszaállító kell neked, ami nem nézi milyen szoftver van a telefonon. Hungariandroidon találsz. Linket nem tudok adni, mert nekem is keresni kellene
-
dombila
őstag
-
Box3r
csendes tag
válasz
dombila #13501 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Hát, ez akkor nem sok jóval kecsegtet
Legalább akkor tüntették volna fel az oldalon, hogy -nem elérhető a termék, ne rendeld meg hülye gyerek- akkor nem rendeltem volna meg, 15 dollárt leperkáltam érte
Nem egy nagy összeg, viszont, ha kivonjuk a havi 47 ezerből, akkor igencsak fel kell kötnöm a gatyát ebben a hónapban
Várok vele jövő hét hétfőig, ha nem lesz semmi változás, akkor lemondom és visszakérem a pénzem, mondjuk az még egy szép procedúra lesz
Mindenesetre, már előre érdeklődöm: Nem tudtok esetleg olcsón lcd kijelzőt a pengémhez?
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
dombila #13349 üzenetére
De a /etc/init.d a /system-en van, onnan rom frissítésnél eltűnik... CM7-ek között ugyebár csak cache és dalvik cache pucolása elég, tehát a /data alatti dolgok megmaradnak.
Aggregátor:
Akkor lehet hogy bootolás után akkor is lefut a beépített oc, amikor nincs bepipálva... Lehet meg kéne nézni a forrást, hátha találunk benne valamit.Ha lefutott, akkor nem kell winph0snom. Pedig már kezdtem megijedni...
-
-
-
joestone
addikt
válasz
dombila #4587 üzenetére
dehogynem lehet kiadni .
Nem használtam cm -et a blade-n soha (most a pulse mini esetében a 2.3 elcsábított , de nem is tetszik ) így azt nem tudom megmondani , hogy a cmparts mikor indul.
Ha később indul , mint ami az init.d -ben be van állítva akkor felülírja .
Igazándiból csak egy példa akart lenni a cpu kezelésre . -
kelzsoca
félisten
válasz
dombila #4157 üzenetére
Esetleg ha valamelyik ROM guru-t érdekelné a probléma, készíthetne olyan ROM-ot, amiben kernel szintem meg van cserélve a system ill. data terület, így eredeti partíció kiosztással is el lehetne érni hogy a system 160 MB a data 220 MB körüli legyen.
Más telefonokra van ilyen ROM - igazából csak a kernelen múlik - használtam már ilyet.Ha ilyen jól informált vagy, akkor azt is tudhatnád hogy nem ajánlják ezt a megoldást, olvasgass csak modaco-t, tehát semmiféle csere-bere nem lesz.
Ha gondolod rákérdezek a ZTE-től, hogy az a készülék, ami állítólag független és gyártói garanciás, azon milyen fw fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest