Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
Témát,hogy lehet választani az eco cm7 ben?
Letöltöttem egyet , de hogy alkalmazom ? -
Grzimek20
tag
válasz
sunahunter
üzenetére
Most akarom lecserélni a gyári 2.2-t SS-re, és majd használnék ext partíciót is, mert most nagyon kevés az alap memória. Vagy ha átparticionálom az SS-nek megfelelő systemre, akkor elegendő lesz a data, hogy ne csak 4-5 app férjen a telóra?
-
Pietrosz
addikt
Cm10-ben a teljesítmény/memória kezelésnél van 3 lehetőség is, melyiket érdemes használni? ksm, zram, memória ürítés. Az lenne a cél, hogy ne dobálja ki a ramból a progikat, nem használok olyan sokat, hogy elfogyna. Ha mindent appot elindítok gyorsan egymás után, amiket általában használni szoktam, akkor hihetetlenül folyamatos a rendszer, de csak egy ideig, mert szépen elkezdi kiszedni a gyorsítótárból a cuccokat, és visszalassul. Pedig még 100mb alá sem ment a szabad ram elvileg(alkalmazások/futó ablakon nézve).
-
theooracy
aktív tag
Üdv. Egy rövid kérdés: Blade 3 rádiója nem RDS-es ugye?
-
x1port
addikt
Ez nagyon jó .
Semmi sallang.
Régebben nem voltam kibékülve vele .
De most nagyon jól szuperál. -
KERYgsxr
tag
Sziasztok!
Én is az új 4.2.1-et használom,de sajnos nem megy a bluetooth.
Van esetleg megoldás?Köszönöm előre is.
-
ux1
addikt
-
x1port
addikt
Feltettem a legújabb cm7 eco-t.
A galéria egyáltalán nem megy benne.
Nem is baj mert a quickpic-et használom helyette.De ki tudom törölni valahogy a telepített rendszer alól a galéria alkalmazást?
-
Grzimek20
tag
Az ss 7 rls kezeli az ext partíciót?
-
x1port
addikt
Nem tudjátok,hogy az eco cm7 kezeli az ext2 particiót ?
-
Stirlitz
senior tag
válasz
sunahunter
üzenetére
Utòd keresés közben belebotlottam a ZTE Grand In fòrumban. A stìlusa a már itt megszokott. Legalàbb segìtett dönteni a pénztàrcámon kivül, hogy mire nem cserélem ezt a kis csodát.
@ux1 böfögj már be ide..
(Ha már bunkó vagyok.) Bízd rám hogy mi a vélemény ròla. Ahogy láttom sokaknál. 
-
Stirlitz
senior tag
válasz
x1port
üzenetére
@sunahunter @x1port
Persze, hogy szúrja. Nem valami kuckò meg tanya meg bázis a szülöhelye.
Meg gondolom elfelejtette a készìtö kikérni a fòrum legcsodàlatosabb szakértöjének véleményét is. (Keeper)
(csak, hogy tudjon szaladni a modkerbe, igy utoljàra, mert letelt a 2év hüség, szeretett pengém cserélem én is. De nem pengére, mert az utòdjai már inkább papìrvágó kések csak. Eladò, ha valaki korrekt darabot keres. Érd. priviben. )@Bubi92
Akkor még mindig jò, már féltem, hogy tényleg jó lesz. Bàr ez kizàrt, kicsi ez a proci oda. -
Torry
addikt
Aki tartott eddig a 4.2.1-től, dobja fel a legújabbat.
Iszonyat mire képes még mindig ez a készülék.
Minden azonnal nyílik, van már v-sync is, stb... -
cellpeti
nagyúr
üdv
Blade teló, de nem megy, nem tudom bekapcsolni. Nincs beázva semmi, csak egyszerűen nem kapcsol be. ötlet, hogy mi baja lehet?
-
sunahunter
senior tag
válasz
sunahunter
üzenetére
Megvan. A sim-en tároltakat jelezte. Hiába volt kivéve a megjelenítésnél a pipa....
-
sunahunter
senior tag
Letöröltem a névjegyeket, kikapcsoltam a szinkront.
De a tárcsázót megnyitva csak ott figyelnek. A névjegyek résznél nem, csak a tárcsázónál.
Onnan hogy lehet törölni??? -
sunahunter
senior tag
válasz
Thunderbolt
üzenetére
Én rég nem használok ext2-es partíciót, szerintem felesleges.
De egy a lényeg, ha működik, és nincs bajod vele, használd úgy.
Hogy mi szabályos meg mi nem, ne foglalkozz vele. -
x1port
addikt
Ez sem lesz rossz vétel.
-
ojojoj0213
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem hasonló vagy az enyémmel megegyező problémát de nem találtam (talán mert kuka vagyok az ilyesmihez) Úgy fest bekakált a telefonom:
Tegnap az istenért se akart csatlakozni a wifire, ami tőle maximum 150 cm-re volt, gondoltam újraindítom, hátha segít. Nos, nem tette. Megáll a tudomány az androidos zöld manó utáni android szövegnél. Reméltem, hogy az akksi ki-be majd segít. Nem segített. Megpróbáltam újból, ezúttal akkis, SIM, memóriakártya ki és negyed óra múlva be, eredménytelenül. Ha töltőre teszem arra reagál ("Vissza" gomb pirosan világít).
Valaki járt már így vagy ért annyira a készülékhez/androidhoz, hogy segítsen nekem?
Várom a hszkat.
Köszönettel: J -
Thunderbolt
tag
Sziasztok!
Kelzsoca Hungarian Fingerprint T1 /T-Mobile/ romja csücsül a pengémen. Ebben eredetileg vmi gingerbread launcher van. Időközben én feltettem mellé az ADW launcher EX-et. Mivel a Data/App átt van irányítva az SD kártya ext2 partíciójára, így a launcher is oda települt. Voltak SD kártya problémáim mostanában (azóta meg is halt a kártya), és gondolom (lehet rosszul) ilyenkor a launcher sem tudott betöltődni, és lefagyott a készülék. Érdekes volt a jelenség, mert nem volt kép, viszont ha felhívtam magam másik telefonról, akkor kicsöngött. Csak az akksi kivétel segített ilyenkor. Szóval tegnap támadt egy ötletem, és átraktam a data/app mappából a ADW launchert a system/app mappába, hátha így elkerülhetem a hasonló eseteket. Működik is szépen, de szerintetek ez így mennyire szabályos?
Köszönettel,
Thunderbolt -
Grzimek20
tag
Úgy jártem, hogy kiírta a rendszer, hogy kevés a hely a telefonon, ezért töröltem néhány appot, amire nem volt szükségem. Ezután azonban nem nőtt olyan mértékben a szabad memória mint amennyit a törölt appok foglaltak. Ez miért lehet? Lehet esetleg máég valahol memóriát felszabadítani?
-
x1port
addikt
válasz
sunahunter
üzenetére
Ennyi bizony.
Bár itt sokaknak szúrja a szemét a Svéd
Ettől függetlenül messze a legjobb.
-
x1port
addikt
Friss jb
-
janes74
senior tag
Üdv!Eco CM7-et használok.Ki szerettem volna cserélni a bootanimációt de nincs a system-media könyvtárban.Csak audio mappa.Ha beillesztek egy bootanim zipet nem lesz gond?
-
ampulla
aktív tag
válasz
x1port
üzenetére
Kiderült hogy, az nem is a clockworkmod recovery volt. Felraktam a stock recovery.zip-et aztán Terminalból akartam felrakni a customot, de nem sikerült, ám amikor beírtam hogy su, reboot recovery bejött egy lebutított menü ami annyiból állt hogy, update from zip, wipe cache, wipe all data és reboot. Aztán alul írt még 2 error üzenetet. Végül is fixáltam a Rom managerrel. Amúgy a fastboot se működött:
adb reboot bootloader - ekkor bejött a manó
fastboot-windows flash recovery recovery.img - ekkor kiírta hogy waiting for device és nem csinált semmit.
Érdekes, régen működött.
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Olyan recovery-t keresek amelyiknek van az advanced opciója alatt olyan hogy ext2-particiót hoz létre. Valaki esetleg tud segíteni mert a 3.0.x.x ben az 5.0.2.0 és a 6.0.x.x-ben se találtam meg ezt a lehetőséget. -
-
Simba86
senior tag
válasz
enzahobi
üzenetére
ha nem fontos a min. 3,5-ös kijelző, nézz utána az xperia mini pronak, lehet-e még kapni

én arra váltottam anno a pengéről, és sztem még most is jó telónak számít
(és azért a qwerty billentyűzet se rossz dolog
, sokkal jobb pötyögni vele
)egy csomó rom van hozzá, annyi a megkötés, h a bootloader alapból zárt, és így csak azok a ROM-ok mennek rajta, amelyek működnek gyári kernellel, ha kinyittatod, onnantól határ a csillagos ég
(XDA-n szétnézhetsz, rengeteg moddingot találhatsz
) -
sunahunter
senior tag
válasz
enzahobi
üzenetére
Libra.
De vigyázz, mert vannak inkorrekt eladók. Az egy hónapos, hibátlan készülék rendkívül kopott, és a kijelző belül poros.
Az eladó küldött képet, persze jó $zart, semmi nem látszódott rajta. Személyes találkozáskor még én voltam a hülye, hogy ennyi pénzért ne várjak makulátlan telefont. Nem ßazmeg, nem én vártam, te hirdetted. Meg venni kell HTC-t, Xperiát sorolta. Nem, mondom nekem ilyen kell, mivel tudom milyen, volt már több darabom és nem azért veszek i4S meg iPad mellé mert másra nem tellik, hanem ilyen kell.
Mindegy, végre kiadtam magamból, hülyékhez nem vagyok hozzászokva. -
vazee00
tag
Üdv!
A feszültség növelést azért kérdeztem, mivel jelenleg a maximális cpu frekvencia, amit stabilan bír a telefon, az 691 Mhz, azonban, ha csatlakoztatom hozzá a töltőt, atom stabilan megy 749 Mhz -en, így gondoltam, hogy egy minimális feszültség növeléssel elérhetném ezt a határt.
Erre valakinek nincs konkrét ötlete, javaslata, vagy inkább tegyek le róla? (Az élettartamot félretéve)
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
vazee00 -
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Egy ismerősöm ma ajánlotta nekem az alábbi forrásból beszerezhető CM10 romot [link]
Ugye most az alábbi verziónál tart:
cm-10.1-20130119-KonstaKANG-blade.zip
És hozzéa a GAPPS
gapps-jb42-20121221-KonstaKANG.zipAz a kérdésem, hogy addig ok, hogy TPT-zni kell a mostani partíció kiosztást, és lehet, előtte egy recovery frissítés sem ártana. (kb két éve nem nyúltam etéren hozzá, és a keresztapu-Ice amor verziók óta nem is cseréltem le a rendszert.)
Napi használat alatt ÉN azt értem, hogy menjen a telefonálás, Wifi, mobilnet, ne fagyjon örökké szét, ne bútoljon be ha kedve van. meg ugye FB/Gtalk, és pár (nem játék) alkalmazás a cél. Szerintetek ennek az elvárásnak megfelel?
Valahol magyarul egyben kifejtve fent van, hogy lesz nekem mezei 2.3 ból 4.2?
Bevallom, a túl sok hozzászólás között, és az első HSZben sem sikerül eligazodni.
(mondjuk arra bő egy év után lehet egy eme témát is megemlítő ráncfelvarrás sem ártana)köszi!
-
enzahobi
aktív tag
A blade utódjaként ti milyen telót ajánlanátok?
(lehessen romolgatni, ár max:40e) -
szilvaspet
tag
Üdv!
Feltettem a Blade-re a 4.2.1-et. (cm-10.1-20130119-KonstaKANG-blade.zip)
Akárhonnan töltöm le rá a Play Store apk-t, telepítés után, mindig kilép az indítás után pár másodperccel.
Mi lehet a gond?Pet
-
GrandS
senior tag
Swedish Snow RLS7-nél van lehetőség a betűméret csökkentésére?
-
gytallian
tag
Ráuntam a 4.2.1 tempójára... Melyik rom van a gyorsabbak között? Inkább játékra, és netre van használva. a teló, mit ajánlotok? És milyen ram elosztással?
-
bul07
nagyúr
Miért nem szinkronizálja fel a neveket
Auto-sync be van kapcsolva és a névjegyzék is engedélyezve van , már több mint egy hete nem jelenik megAz számít hogy nem a telefonba van mentve a számok hanem sim kártyára
-
vazee00
tag
Szép napot!
Egy olyan kérdéssel állnék elétek, hogy a Blade processzorának feszültsége csökkenthető ugye, de növelni is lehet?
A választ előre is köszönöm.
Üdv:
vazee00 -
Bendo
tag
Hali!
Feltettem a CM 10.1-et, és olvasgattam itt, hogy a GPU-t állítgatni kell, mert így kicsit lassú. A gondom az, hogy ezt az opciót nem találom, a beállításokban nincs olyan lehetőség, hogy Fejlesztői lehetőségek

Most akkor hol van ez?
Köszi!
-
rick009
tag
kaptam egy ismerősömtől telót, hogy nézzek rá. wifi nem működik, semmit nem is talál. ez hardveres probléma, ha jól sejtem, van rá valami megoldás!? köszi előre is!
-
x1port
addikt
válasz
Sulthekk
üzenetére
Szerintem mindenkinek kb. annyit ér..
Lehet szidni a cm7 et meg a svédet de mindkettő használható.
Ezek az ics -k meg jb-k semmi másra nem jók mint időtöltésnek meg hobbinak.
Felteszem.. leveszem.. Jön egy újabb és azt is.
Soha nem is fog eljutni szerintem arra a szintre mint a cm7. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

böfff... Úgy látom a stílusod az nem változott.... Csak sajnálni tudlak...

Ezen a hardveren a Swedish Snow RLS7 messze a legjobb rom.
, igazából ez egy kis közvéleménykutatás volt
-így utólag, mert már váltottam, méghozzá egy Alcatel OT-995-re. A bladet még nem adtam el, lehet hogy apám "örökli" meg csak még indegenkedik tőle -addig is rommolgathatok!