- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tpeti78
senior tag
válasz
andersen10 #31197 üzenetére
Uhhh,b@szki,az szép....
"T"-s kártya? Ha igen,akkor számíthatsz is lassan egy hívásra tőlük,hogy menjél és fizess.Velem is volt ilyen,anno első droidos telefonnal náluk.Ezért kultiválom telenoréknál a mobil netet,1GB-os csomagom van,de ha túl lépem,akkor sincs túlforgalmazási díj,csak lelassul.
(#31198) sto1911
Benne volt a .apk is. Astro kikereste nekem,ráböktem és telepítettem is rögtön.Okos kis file kezelő ez...
-
pista59
őstag
válasz
andersen10 #29048 üzenetére
De csak a htc billentyűnél, ugye?
-
Dani82
senior tag
válasz
andersen10 #29048 üzenetére
Van valami lehetoseg, hogy az fm radio hangosabban szoljon? Galaxy s-en hangosabb volt a lejatszo ezt meg alig hallom edzes kozben :S
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
andersen10 #28425 üzenetére
Csak 5 ikon mellett fektetve egymásra csúsznak az ikonok.
-
andersen10
aktív tag
válasz
andersen10 #28422 üzenetére
Még egy apróság: aki Launcher Prot használ érdemes 5 soros üzemmódra állítani, plusz egy inkonsorod lesz és a blade 800 pixeles kijelzőjének meg se kottyan. Így két 4x2-es widget között még egy gombsor is elfért.
-
válasz
andersen10 #26817 üzenetére
mi ez a hívási probléma?
jj7 nagy néha felébreszti a telefont (mintha megnyomtam volna a felső gombot), aztán semmi, visszaalszik. de tényleg csak nagyon ritkán, azért az érdekelne, mégis milyen esemény hatására teszi.
-
Addel
senior tag
válasz
A [Dialer One] keres ékezetes nevekre is asszem.
-
vargalex
félisten
válasz
Hi!
2.1-es T-s ROM esetén a tárcsázó nem hozza fel az ékezetes neveket.
-
istnag
addikt
válasz
andersen10 #26798 üzenetére
Mondhatni sokat telefonálok...de esküszöm az átalad leírt, hivás közben restart,hívás eldobás és egyebeket még nem tapasztaltam....lehet velem van a baj (komolyan néha kezdem ezt érezni) JJ RLS7 710 MHZ-en ketyeg szépen,addig amíg nem lesz magyar verzió az RLS9-ből vagy a 8 nem lesz javítva...Ha kelzsocaék csak a R11 -et javítják akkor az megy fel...
-
MoRiCKaXXL
tag
válasz
andersen10 #5932 üzenetére
amikor telefonálsz és a kimenő hivás látszik a képernyőn, a kép kb felénél, vagy egy kicsit fejlebb szintén van egy halvány kék csik, szintén nem zavar semmilyen funkciót, egyszerűen esztétikai hiba.
És én is észrevettem hogy hidegben eltűnik ez a kékes jelenség.. -
djozsi
senior tag
válasz
És ez összes is cseng a korábban emlegetett túláramos hibával, hisz a félvezetők ellenállása nő a hőmérséklet csökkenésével, tehát alacsony hőmérsékleten önmagától megoldódik a rosszul kalibráltság.
-
istnag
addikt
válasz
És mit gondolsz a hőmérséklet hatásáról a feszültségre (villamos)
-
Glatius
őstag
válasz
andersen10 #5935 üzenetére
A NOKIA mellett is eladható... most bólogassak, vagy meglepődjek?
-
Glatius
őstag
válasz
Vidd ki a hóra... 10°C alatt nekem is eltűnik.
Egy hete már valaki felvetette ugyanezt, és kipróbáltam. (Budiba most nem vittem, de ez talán nem von le a teszt értékéből.
)
-
rjg
őstag
válasz
andersen10 #5735 üzenetére
Andersen10, az Exchange sync-nél a natív e-mail kliensben tudsz keresni a levelek között?
Gondolkozom a 2.2 felrakásán, Hero-n már próbálkoztam vele, ott nem volt benne ez a funkció és sajnos a beépített kereső sem keresett az e-mailek között. (Sajnos a RoadSync-ben sem találtam, pedig néha jól jönne).
-
Aftereffect
tag
válasz
andersen10 #5828 üzenetére
Ha jól halottam, akkor ez üvegborítású, csak jobban bírná a kijelző a karcot, mint a legendásan könnyen karcolódó Nokiák.. iPhone meg túl sok, annyit nem akaruk kiadni.. Azért gondoltam erre, mert anyám szereti a szép nagy kijelzőket. Mindegy, még alszunk rá egyet..
-
Maxtreme
addikt
válasz
andersen10 #1958 üzenetére
Elvileg a Tré bót is visszafizeti.
Kérdeztem is a csajt (ismerős) hogy volt e már panasz a cuccra, azt mondta még nem hoztak belőle vissza egyet sem, illetve a kollégája is pár napja tesztelgetni, maximális megelégedésselDE! ha gond van, nyugodtam hozzam vissza pár napon belül, cserélik (akár másra) ill visszafizetik az árát.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
andersen10 #1948 üzenetére
Én is webshop-ból rendeltem és tökéletes. Nincs se pixelhiba, se semmi más gond. A készülék tökéletesen üzemel. Már a romcsere is megvolt . Öröm a bódottá.
Aktív témák
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest