- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
ZOPO ZP999 PRO LION HEART / 3X
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, M4 flashelve. Eddig csak egy dolgot teszteltem, amiért hatalmas piros pont Marsapanak. A ROM cserét az Xposed inkompatibilitási figyelmeztetése miatt csináltam. Annak a hátterében az "Aliyun ROM" probléma áll:
"Background:
These devices ship with ROMs that are based on an incompatible Android fork called "Aliyun OS". These ROMs have a proprietary ahead-of-time compiler called "jazz, which is incompatible with Xposed.Solution:
No chance of fixing this within Xposed. It was reported that deodexing the ROM and then deleting the /system/framework/*.jex files helps, however you won't get any support for this in the Xposed subforum.
Another possibility might be to disable the JIT compiler by adding "dalvik.vm.execution-mode=int:fast" to /system/build.prop or /data/local.prop (might have an impact on performance). See https://github.com/rovo89/Xposed/issues/14 for details. "Szóval, a frameworkök .jex fájljainak eltűntetéséhez deodexelt ROM kell. No, gondoltam, akkor M4 és recoveryből törlöm a jexeket. De Marsapa megelőzött. Egy darab .jex sincs benne. Nem is volt Xposed figyelmeztetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen széket vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest