- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
ZOPO ZP999 PRO LION HEART / 3X
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
wyattthoearp #698 üzenetére
..a gyári romot itt a fórumban is megtalálod..
Fontos hogy a marsapát Firmware upgrade-vel tedd fel.és minden legyen bepipálva a flashtoolsban.
-
gyűrű
addikt
válasz
wyattthoearp #695 üzenetére
Ahhoz nem kell a cwm..
Ha a marsapa 4-et felrakod kompletten akkor mindened meglesz..
Na jó a cwm-et frissítsd majd.. -
-
gyűrű
addikt
válasz
wyattthoearp #692 üzenetére
Az mit jelent hogy le/fel kapcsolódik?
bodrik11 megelőzött..
-
wyattthoearp
tag
-
gyűrű
addikt
válasz
wyattthoearp #689 üzenetére
Ahhoz kell a flashtool. itt
A letöltésben benne van a telepítési utmutató is is..Próbálj másik kábelt/usb portot..
-
OghGyorgy
tag
válasz
wyattthoearp #685 üzenetére
Másold át az SD kártyára először, a letöltést és onnan indítsd el.
-
OghGyorgy
tag
Köszönöm a segítségeteket.
Nekifutok újra
-
gyűrű
addikt
Nos, felraktam az új cwm recoveryt, az xposedben beállítottam hogy a rebootnál legyen egy reboot to recovery menüpont is. Csináltam egy komplett mentést alkalmazásokkal mindennnel, aztán próbaként vissza is raktam.
Minden rendben volt. Gyorsan megcsinálta.A mentésem mérete 2,5 GB lett.A mentést a data > media > clockworkmod > backup mappába teszi a belső tárra ( alig találtam meg..
nem itt kerestem )..
A mentés pedig így néz ki..ps: a marsapa v4-ben biztosan optimalizáltak a készenléten, mert egész éjjel 10 óra alatt kikapcsolt wifi és adat mellett kb 2%-ot csökkent az akku..
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok! Az wireless frissítés gyári romnál kiakad unzip hibával. Erre van valami megoldás?
Légyszi a gyári rom rootolásának a menetét belinkelné valaki?
Esetleg beírni az első hozzászólásba? -
gyűrű
addikt
-
sbwolf
aktív tag
-
OghGyorgy
tag
A számítógépemhez nem találok olyan usb drivert ami normálisan felcsatolná a telefont.
Akármivel próbálkoztam eddig, a telefon feldugása után hibajelzést ad.A max addig jutottam, hogy a Flah tools lefuttatta a memória tesztet, de már a rom feltöltésénél elakadt,
pontosabban nem csinált semmit.Elolvastam, kipróbáltam, mindent amit a fórumon javasoltatok, de nem segített.
Win7 van a gépemen, próbálok hozzáférést szerezni egy XP-s géphez, de ez még nem állt össze. -
-
törölt tag
Srácok, ez a lockscreen hatalmas! Jön egy üzi, teló jelez. Két kopp és a lockscreenen megjelenik az alkalmazás ikonja. Gmail, Whatsapp, attól függően, hogy milyen üzenet. Ha rányomok az ikonra, akkor a lockscreenre kiírja az üzenet elejét. Plusz megjelenik három vonalka. Ha ráhúzom az ikont, akkor megszünteti az értesítést. Mindezt a lockscreen feloldása nélkül.
-
kisdeme85
tag
válasz
WOT-H-A-C #666 üzenetére
Tegnap óta telókat bújok, kijukadtunk ennél. Annyiból cumi, hogy a 245 euró még okés lett volna. Helyette 270 a valós költség szíven ütős. Néztünk másik zopot azt a 920 Magic-et, csak az meg majd mire elérhető lesz stb stb..meg annak neccesen kicsi az akksija nekem. Habár valami újfajta 8magos chipset van benne lehet nem falná az akksit annyira, de végül ennél maradtunk, mert nagy nehezen erre pénz talán meglesz, majd holnap szólok az illetőnek mi a szitu. Majd aztán ő eldönti
~76 ezer helyett bő 80 ezer a vége (tavaly meg adtam 93-at az enyémért ))) )
-
kisdeme85
tag
Ez sz*pás :/ akkor mégis inkább rábeszélem az umi zero-ra vagy másra amit egyszerű megvenni
Pedig én zopo párti lettem, mivel nekem ez bevált, oks sok minden gyárilag nem tökéletes rajta de engem kiszolgál.
Eu warehouse-os webshopokat tudnátok mondani esetleg? -
kisdeme85
tag
Olvasom ezt és a 998-as fórumot is, de mégse tiszta..így inkább rákérdeznék nálatok..
A héten, az olcsóbb lite(3x) verziót kellene rendelnem. Azt látom, hogy az .eu oldalról járok a legjobban. DE az nem tiszta most akkor mennyit fizetek? Az oldal ír 14 eurós szállítási díjat telókra, de vannak akik meg azt írták nem volt szállítási költség, ez az egyik. A másik, hogy ha paypallal fizetek azért megint pluszba bukok pénzt? Látom van valami másik fizetési mód de arról meg semmit se hallottam, nem tudom hogy működik. Simán a visámmal szoktam aliexpresszen vásárolni a kártyaadatok és biztonsági kód megadásával, de ahogy nézem ez nem ilyen egyszerű. 998-am nem volt ilyen bonyolult a litván shopból. Kifizettema teló árát, semmi plussz nem volt és kész. -
gyűrű
addikt
Marsapa v4..nem tudom hogy van-e valami optimalizálás a fogyasztásban, de úgy látom igen.
3-4G kikapcsolva ... -
gyűrű
addikt
-
törölt tag
Az elsőt végigszenvedtem. A másodikra rávettek a haverok, mondván, hogy az sokkal jobb. Szerencsére saját kocsival voltam, úgyhogy húsz perc után távoztam a moziból.
Nincs még root. Most az új miniPC -met raktam helyre, mert gyári rom -mal nem adott képet a DVI monitoron. Ezt súlyosabbnak éreztem, mint a root hiányát. Igazából mindenféle kifogást kitalálok magamnak, csak ne kelljen PC -hez nyúlni. Útálom. Mindíg nyavajog, mindíg hányzik neki valami. Tuti, hogy az is nőből van!
-
-
Jessus81
tag
gravityboxban csináltam egy jó kis képernyőzárat. viszont észrevettem, hogy olyan "intelligens" lett a smartview tok, hogy ha kinyitom rögtön feloldja a zárat, amit én nagyon nem csipázok
-
gyűrű
addikt
Nálam a gps is fél perc alatt találta ezt..
Valamint már pár napja tesztelem, hogy ha nem kell állandóan a 4G/3G akkor a gravityboxban beállítod 2g-re és az akku használat sokkal jobb lesz. Kb. 15- 20%-al többet bír..
Ha kell a net, akkor csak klikk a csempére és kész. A default legyen 2G.. -
gyűrű
addikt
Nos fennt van a v4. (1 órája) Eddig nagyon király. Gyorsabbnak tűnik mit a v3.
Semmi nem veszett el a frissítésnél, csak amit marsapa visszavont (ti. lenovo supercamera )
Gps jó, wifi tökéletes minden megy..
Ui: akinek nem tetszik a marsapás boot logo, csinálatam egy lightosabbat..csak a boot.img-t frissítsd a flash toolban.. -
Jessus81
tag
körfolyosós 100 éves házban gps 13 hold, és nagy nehezen fog jelet, elmerültem az mtk tools meg az enginer mode gps beállításaiban, meg ahogy néztem enginer modban nekem nem olyan az EPOs menü alatti rész, mint ahogy egy magyar blogon láttam. holnap majd szabad ég alatt is próbálkozok.
más: érdekes hogy az akuidőnél valamiért a wifi beragad. a greenpower kezeli rendesen, de az aksi úgy mutatja, hogy megy. greenp kikapcs, fullra leállítom a wifit. visszalépek x perc után és az aksi azt mutatja, hogy bizony ment végig...
-
Jessus81
tag
v4el antutu 45510.
-
gyűrű
addikt
Ha valakinek hirtelen mégis kéne a legutolsó gyári rom (2014.12.16-ai frissítéssel)
innen leszedheti -
Jessus81
tag
köszönöm szépen, töltőre dugtam, és rögtön belépet, csináltam is egy backupot
viszont a GPS nekem hulla, mármint 11 holdból 1et fog be, pedig fastgps-el Magyarországot is beállítottam...
-
gyűrű
addikt
-
törölt tag
Ha már van CWM, akkor innen letölthető a legutolsó Aroma fájlkezelő. Életmentő lehet. Én minden telómon tartok egyet a belső táron, meg az sd kártyán is. Sajnos, érthetetlen okból abbamaradt a fejlesztése. Pedig többet ér néhány csodaprogramnál.
-
Jessus81
tag
na fent a v4, belaktam 2 óra alatt... eddig pöpec minden, viszont recoverybe nem tudtam lemenni power + vol uppal :S
-
törölt tag
Priviben már megírtam, de ha már van közös tárunk, akkor talán jobb, ha mindenki tudja.
Letöltésvezérlőnek is megadható direkt link formátum a Gdrive -ban. -
törölt tag
válasz
Jessus81 #607 üzenetére
Srácok!
Nem használhatnánk vmi Gdrive -ot ilyesmire? Egy ZP999 fiók, ahová feltöltenénk a frissítéseket, romokat, egyéb okosságokat. Nem akarom más. f...ával verni a csalánt, én is szívesen terelgetném, csak nincs hozzá sávszélességem. Nálam egy rom letöltése is órákban mérhető. Nagyon bosszantó, ha közben elszáll egy ilyen megaszarról letöltés. -
gyűrű
addikt
Ha jól értelmeztem akkor a v3-ról v4-re frissítéskor ezek kellenek.
-
gyűrű
addikt
..megás link lemaradt..
letöltése itt -
gyűrű
addikt
válasz
#45553408 #599 üzenetére
Marsapa v4. (a 2014.12.30-i frissítést tartalmazza)
V4 (you can install as donwload only selecting only the system and boot into the recovery more selected to install the cwm)
Changelog: (added powerXtender and bug fixes mtk)
1) placed the stock browser;
2) removed the default zram;
3) removed lenovo camera;
4) removed whatsapp, facebook, twitter and skype app from the system;
5) removed the app caivs.apk
6) adding the cwm recovery of carliv, not yet optimized, but using a sd you can flash the root binaries (useless on Roma) but mostly you can backup and restoration-system;
7) New default wallpaper.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest