- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3595 üzenetére
Sikerült.
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3593 üzenetére
Azt már csináltam. Semmi sem történt.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3585 üzenetére
Az igen. visszaütöm én, de mindig másmerre megy a sugár. lehet irányítani valahogy?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3582 üzenetére
No, vége
25%-ot ír
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3580 üzenetére
Volt még két fel nem használt orb-om, gondoltam szerzek akkor még kettőt, hogy legyen plusz egy szív, aztán ez lett belőle
Majd talán akkor ma délután. Szeretném a hétvégén befejezni (már amennyire lehet), mert kezdek kicsit besokallni, és a Persona 5 is rám vár.
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3563 üzenetére
Nekem most 9 vagy 10 van. Én a staminára mentem rá - abból 3 kör van - mert idegesített, hogy nem bírtam rendesen mászni.
Azt a szigetet megcsináltad délen, ahol 3 bogyót kell összegyűjteni és a helyére rakni úgy, hogy mindent elveszítesz a küldetés elején és nem lehet menteni? Goron City? Az lenn van a délnyugaton ugye? Pont most lett meg az a torony is. -
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3560 üzenetére
Ezt a 900 korokot nagyon durvának találom. Hol az istenben vannak?
A másik. A szentélyeknek több mint a fele megvan. A térképből azt hiszem 1 vagy 2 torony nincs még meg. Hol van még kb. 50 szentély???
Nem értem, hogy egyesek hogyan csinálták meg olyan gyorsan a fő küldetéseket. Én életerő és stamina nélkül nem merek neki menni a szörnyeknek. -
Bazsa01129
csendes tag
válasz
Sirandrish #3555 üzenetére
Én azokat is élvezem nagyon. Ez az első Zeldám és nekem még nagyon újdonság az, hogy egy questnél a játék nem adja a számba a megoldást, hanem gondolkodni kell.
-
Bazsa01129
csendes tag
válasz
Sirandrish #3551 üzenetére
35 óra van benne egyelőre, és eddig minden percét élveztem. Most kicsit elakadtam de majd valahogy rájövök erre is mint ahogy eddig mindenre sikerült
. (
)Vulkános részen amikor meg kell keresni a hülyét akire ráomlott a barlang, nem tudom még hogy kell kiszabadítani -
grosy
senior tag
válasz
Sirandrish #3549 üzenetére
Sokkal gyorsabban mászol fel, illetve kevésbé fogy a staminád.
-
Bazsa01129
csendes tag
válasz
Sirandrish #3547 üzenetére
Köszönöm
Ha otthon leszek megnézem
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3533 üzenetére
Miért gondoltam én azt, hogy az "L" az a bal analóg kar?
Már azon kívül, mert hülye vagyok...
Köszi! -
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3499 üzenetére
Az hagyján, de szerintem ebben is. Én tegnap vettem az egyik vándorárustól 2x5db nyílvesszőt. Lehet, hogy innen valamelyikünké volt.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3497 üzenetére
Képzelem mennyi lehet már nekik egy szerveren, valahol a főhadiszálláson....
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3494 üzenetére
Ettől függetlenül azért a homokba lőtt nyílvesszőket nem fogod tudni összeszedni.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3488 üzenetére
Gyáva népnek nincs hazája
Különben nekem az a fura, hogy az új outfit után minden zöld link olyan old-school. Nem hittem volna, de nagyon bejött ez a kék ruha. Vagy csak a marketing.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3476 üzenetére
Lehet készíttetni
nál.Robbie -
grosy
senior tag
válasz
Sirandrish #3476 üzenetére
Lehet, hogy valahol tudsz venni
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3469 üzenetére
Akkor lehet a hangra kell majd figyelni, mert az elején meg a fényekre. Este fülessel megpróbálom akkor újra. Amúgy tegnap próbaltam ki először az Ancient Arrow-t, egy lövésből leszedi az 1500 életerős Guardian-t
-
tajner10
tag
válasz
Sirandrish #3453 üzenetére
Köszi
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3455 üzenetére
Nem érted. Én tényleg sehol sem tartok.
Még csak most találkoztam azzal a figurával, aki beváltja a korok magokat. Nem tudok még fényképeket készíteni. Szóval tényleg sehol sem tartok. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3442 üzenetére
Amúgy az a fura, hogy van olyan Shrine Quest ahol csinálni is kell valamit
hogy megjelenjen a Shrine (ezeket nem is jelzi a sensor ha jól láttam), máshol meg csak oda kell menni és kész is a quest.(pl ellőni egy nyilat a Nap felé) -
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3440 üzenetére
De nem, mert ez egy olyan shrine quest volt, ahol a shrine akkor is elerheto volt, mikor még nem teljesítetted a questet. A quest csak segített volna megtalálni. Aki adja a questet nem tud róla, hogy te már megtaláltad, ha nem mondod el neki.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3433 üzenetére
Eddig elkerültem. Èn se azt mondom, hogy törölni kell,hanem az ilyent spoiler tagbe tenni. Szeirntem tedd fel újra, biztos lesz, akit érdekelni fog.
És természesen gratula!
Használtál térképet, leírást a megtalálásukhoz, vagy mindet magadtól,vagy quest segítségével?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3429 üzenetére
Nem megsértődni kell
Értem én hogy örülsz neki, hogy megcsináltad az összes shrine-t és ezt közölni szeretnéd a világgal, de ettől még lehet hogy más nem tart ott és ugyanúgy szeretné a meglepetést érezni, mint te.
Pl múlt héten tele volt minden oldal hírekkel, hogy mi a jutalom az összes Korok megtalálásáért, alig tudtam elkerülni, hogy nem lőjjem le a poént, pedig 99% hogy én magam nem fogom összegyűteni. Majd megnézem mi lenne a jutalom, amikor én úgy döntök.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3426 üzenetére
Igaza van, ha már van spoiler tag, használhatjuk az ilyen dolgokhoz (értsd: nem a játék első 20 órájából tartalom)
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3426 üzenetére
Spoiler tag használata javasolt. Mondjuk nekem most már mindegy.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Sirandrish #3401 üzenetére
Dehogynem, az összes tornyot aktiváltam. Ha valamit felfedezel a térképen, mondjuk egy hidat, hozzáadja a %-hoz, erre gondolok. Ezt követően már szerepel az adott hely a térképen.
Vettem Pro kontrollert, mennyivel jobb mint a joy con.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3411 üzenetére
Ami a ló szobor mellett van, küldetéshez kell, Zelda lova. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3409 üzenetére
Két kör staminám van, de nem tudtam betörni a
Lehet rápihenek egy 80-as ágyban, plusz kaja.fehér lovat. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3405 üzenetére
Hehe, nem volt tervben. Fent voltam egy toronyban és néztem körbe, hátha kiszúrok valamit amikor megláttam, hogy valami fénylik a távolban, odarepültem, épp egy tábor mellett volt, ráadásul éjjel, szóval jöttek csontvázak is, ami már sok volt. Visszatöltve a toronybeli játékmentést, már nem volt ott a fénylő tárgy.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Sirandrish #3399 üzenetére
Rájöttem, hogy
a térkép felfedezése is ad a %-hoz. -
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #3396 üzenetére
Láttom holnap jön a teszt! Még reggel tedd fel hogy legyen mit olvasni a melóba 😁
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Sirandrish #3396 üzenetére
80 óra játék, 85 shrine, kb. 100 korok, rengeteg mellékküldi, illetve a compendium kb. 60-70%-a. Gondolom a korokok miatt ilyen alacsony, meg ugye ki tudja mit számol bele a %-ba.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Sirandrish #3394 üzenetére
Ja köszi, tényleg. Keményen 24%-nál vagyok.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Sirandrish #3392 üzenetére
Miután végigvittem, visszadobott a menübe, de nem mentette el a játékot, újra beadta, hogy pusztítsam el Ganont.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Sirandrish #3390 üzenetére
Hol írja a %-ot?
-
válasz
Sirandrish #3387 üzenetére
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3385 üzenetére
És azok mire jók?
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3369 üzenetére
Úgy se enged be
-
válasz
Sirandrish #3364 üzenetére
Jól van má' no.
Eldobáltam egy csomó gallyat, bekajáltam, ahol lehetett és aktiváltam a tornyot. (Ja meg agyonvertek a barátságtalan cuna bácik, oszt jó rájuk gurítottam a nagy követ)
Játszottam a Zeldával, mehetek vissza Far Cry 4-ezni? (Persze ez csak vicc, szerintem túl gyorsan kezdtem a 4-et a 3 után, kezd repetitivvé válni...eladnám már, nagyon szar a game blitz-em...)SajnosMegjött a család közben, fel kellett függesztenem kalandomat. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3359 üzenetére
Gondolom aki elsőnek összeszedte a 900-at, ő se egyedül csinálta, hanem egy társasággal együtt és megosztották egymással, hogy mi merre. Persze aztán lehet csak egy robot
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3357 üzenetére
Főleg ha magadtól keresed ezeket a seed-eket, de most egy eléd rakott térkép alapján végigrohanni a világon az biztos rohadt nagy élvezet...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish #3353 üzenetére
Ja vagy úgy.
Ezért nem szoktam kérdezgetni, hogy milyen hosszú a játék, mert valaki azt is beleszámolja, hogy a pillangók útját követi a játékban és rácsodálkozik a fantasztikus AI-ra, ami meghajtja a kis rovarokat, valaki meg elnyom minden beszélgetést és kb speed run módban tolja végig az open world gammákat is, folyamatosan csekkolva yt-on a legrövidebb útvonalakat.Most a Horizonnal játszik egy ismerősöm, már vagy 50 órát beletett de még csak 30%-on jár, nézegettem a fotóit és a címük alapján kb a játékidő 10%-át a photo mode-ban töltötte. Ezt se nagyon venném pure gametime-nak.
Amúgy howlongtobeat.com-on már van néhány tapasztalat, az alapján nekem olyan 100 óra lesz majd (ott ~85h átlag jön ki a completionist végigjátszásra, nekem az ottani eredményeknél 20%-kal szokott több lenni általában játéktól függően).
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish #3350 üzenetére
500 óra? Az hogy jön ki?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3345 üzenetére
Hja, Zora nélkül azt hiszem sokkal több Game Over képernyőt láttam már volna
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #3334 üzenetére
30 óra 21 shrine 6 szív 2x kértem staminát 0 beast 😊
-
válasz
Sirandrish #3336 üzenetére
Én legalább olvaslak
mindenhol.
Bakker, lehet, hogy ezért nincs időm játékra? -
válasz
Sirandrish #3334 üzenetére
NULLA
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3330 üzenetére
Melóban nem jön be az oldal, majd este megnézem.
-
válasz
Sirandrish #3330 üzenetére
Velős, úgyhogy el bírtam olvasni (már várom a limited-et a Horizon-ból is)
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3325 üzenetére
Arra, csak próbáltam a lehető legspoilermentesebben fogalmazni
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3320 üzenetére
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3318 üzenetére
Jesszusom! Ilyen óriási a játék?!
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3314 üzenetére
Azt olvastam, hogy azért ez késo"bb a komolyabb fegyverek megjelenésével nem lesz annyira jellemzo". Èn pl egy komolyabb 50es karddal egészen sokat és sokáig harcoltam.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3304 üzenetére
Ahogy olvasoma redditen, mindnenkinek volt, aki március harmadikán kapta a gépet, és azóta is használta.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3294 üzenetére
Köszi srácok a tippet, tényleg egy csomót találtam, csak az elején hanyagoltam a Shrineokat, nem tudtam, hogy attól lesz életerő. Most visszatérve tényleg van egy adag a közelben, amit nem aktíváltam.
Éjfélkor ránéztem az órára, "na még egy shrinet megkeresek", "na csak aktíválom", "kicsit benézek", na, ez könnyű, megoldom... be kéne váltani a szíveket.. basszus, hajnali egy óra, reggel korán viszem a srácot Oviba, aztán utazom el.. Na legalább elmegyek a templomhoz,és majd ott mentek... Tiszta abbahagyhatatlan..
Sirandrish: Switch fagyás. Rossz topikba írtam. 20mp-ig kellett nyomni a bekapcsoló gombot. A kijelző kb működött, de valahogy a programok zavarodtak meg.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3291 üzenetére
Jó, alaposabb, de ha nem jelez semmit az érzékelő? átmegyek fél megyén és meg sem pippan...
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3284 üzenetére
(azért így jelzem még egy darabig) Most jutottam el oda, hogy Robbie bácsi kemencéje komolyabb fegyverzetet és páncélzatot ajánl, elég borsos áron. Ezt érdemes megszerezni? Mert komoly alapanyag gyűjtés kell hozzá ahogy nézem. Ja, még csak egy Divine Beast-en vagyok túl, úton a másodikhoz.Spoiler lehet: -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3282 üzenetére
Amúgy így 10 nappal a megjelenés után beszélhetünk már pár dologról
kiírás nélkül (most nem a komolyabb helyekre gondolok), hanem mondjuk a mi hol van, mire jó vonalon?spoiler -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3280 üzenetére
Pl amikor egy Guardian épp lőni készül,
akkor lefagyasztom és utána lövöm szemen. Mert különben mozog és béna vagyok mozgó célpont eltalálásában. A parry meg ritkán jön össze. -
válasz
Sirandrish #3276 üzenetére
Nem
-
válasz
Sirandrish #3274 üzenetére
Tényleg elolvastam
Majd írj későbbi benyomásokról is szerintem.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sirandrish #3270 üzenetére
AI-ban is ezerszer jobb.
Szerk: Úgy látszik hogy ami nem grafika abban a Zelda köröket ver a konkurenciára
-
válasz
Sirandrish #3268 üzenetére
Pedig olvastam...
na még1x
-
válasz
Sirandrish #3262 üzenetére
Minden világos. Azazhogy: minden világos? Mi lett a köddel, ami a videokban zavaró volt?
-
tassyu
tag
válasz
Sirandrish #3256 üzenetére
A Wii hungary oldalon North is te vagy, vagy csak már ketten is vagytok akik végigjátszották?
Végigjátszásra nem írtál semmit. Nincs kedved, időd?
Az olyan ládákat, melyek víz alatt vannak, ki lehet valahogy nyitni?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #3260 üzenetére
Úgy terveztem hogy körbe járom a térképet és utána megyek oda de akkor ha útba esik akkor lehet ráprobálok 😀
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #3254 üzenetére
A 4 beasthez milyen erősnek kell lenni hogy leverjem őket?
-
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish #3252 üzenetére
Én főztem olyanokat is, ami ebben nincs benne
- pl. 3 mushroom-ból olyat, ami több mint 5 szívet gyógyít:
Hylian Shroom + Ironshroom + Silent Shroom - ilyenkor a speciális bónuszok kioltják egymást, de több szívet kapunk cserébe (ugye a 3 mushroom csak 3 szív lenne megfőzve alapból). -
tassyu
tag
válasz
Sirandrish #3254 üzenetére
Valami végigjátszás félét írhatnál róla. Ez a receptes link amit fentebb betettél is nagyon jó.
Néhányszor már füstbe ment amit az adalékokból sikerült összeválogatni, és egy szerény szívecske lett az eredmény. -
tassyu
tag
válasz
Sirandrish #3246 üzenetére
Hány óra játékidő volt a Story befejezéséig?
Jelenleg két megnyílt térképnél tartok, megtaláltam a falut, ahol lovat lehet betörni
Mint tapasztalattal nem rendelkező, nemrég rájöttem arra is, hogy nem érdemes még mindig egy gatyába szaladgálni, mert ruhába nehezebben csapnak le az ellenfelek
A játék továbbra is tetszik, mert jó. Olyan csillagkapu beütésé bővített Far Cry 3. -
válasz
Sirandrish #3246 üzenetére
Nem nagyon igyekeztél, itt 1 óra alatt végzett vele a speedrunner.
-
válasz
Sirandrish #3247 üzenetére
-
válasz
Sirandrish #3243 üzenetére
Rendes ruhád még nálam van...
-
[Ixub]
tag
válasz
Sirandrish #3224 üzenetére
Igen abba Guardba én is belefutottam azt hiszem
az erő próbája vagy mi volt a shrine neve és én is ott hagytam pár próba után -
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #3201 üzenetére
Olvastam de nekem csak az időt mutatja meg a hőmérsékletet 😣
-
tajner10
tag
válasz
Sirandrish #3198 üzenetére
A nyugalmat hogy nincs mögöttem egy bazinagy szörny meg ,egy egész jó egy kezes kardot aminek 24es damagéja van meg egy íjat(amit még nem próbáltam de azon az volt hogy 10es dm és 3szor,meg a szokásost ami ki esett belőlle,most gyilkolom életetm első divine beastjét -
tajner10
tag
válasz
Sirandrish #3195 üzenetére
(most öltem meg,
egy két kezes 60at damagelő kardal,meg 3mas defens up kajával,kb 3 perc alatt XD,megérte farmolni XD) -
tajner10
tag
válasz
Sirandrish #3195 üzenetére
Azt egyáltalán elfogjuk érni?
(cska mert egy tipp videót néztem
és ott nem ezt gyílkolták le hanem vadon találtat (ami ennél erősebbnek tűnt) -
tajner10
tag
válasz
Sirandrish #3193 üzenetére
Legutóbb a fele hp-ját le vitttem,azóta csak jobb cuccaim lettek,meg így sokkal kényelmesebb ha legyílkolom
#Vedazallatokat
-
tajner10
tag
válasz
Sirandrish #3155 üzenetére
Üdv,hogyan szerezted meg a szigonyt? O_o
(én csak msot értem oda,és kell megtölnöm azt a félig ló félig ember szörnyet,ami villámos íj vesszőket lövöldözik ha nem csapkodom közelről) -
[Ixub]
tag
válasz
Sirandrish #3174 üzenetére
Van egy hely (nem akarok spoilerkedni), ahol csak akkor jelenik meg a shrine, ha megfejted
'versikéjét'. Na ott kapják be. No meg ki hányszor volt aa régész shrineokbantwin memories -
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3177 üzenetére
Nekem megvannak a nyilak, nekem íjat kell szerezni, mert egy van és az is elkopik közben. Hol találok ott olyan ellenfelet? Vissza kellene mennem
az úton, amin odajutottam? -
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish #3146 üzenetére
Én is rányomtam erre, csak azért nem bánom
, mert találtam/kaptam egy bandanát, amit bónuszt ad hegymászásnál, így a plusz staminával azért már egész magas helyekre el lehet jutni. A drágakövek eladásán én is gondolkoztam, kérdés, hogy később még használhatóak lesznek-e valamire.
Ami még tetszik, hogy a különböző fegyvereket jól lehet használni a rendes felhasználási módjukon is, pl. a kalapáccsal bizonyos köveket fel lehet törni, a baltával könnyű fát vágni. -
tassyu
tag
válasz
Sirandrish #3161 üzenetére
Olvasgatom a fórumot, és van is egy hiáyn, ami rögtön szemet szúrt
A legelején az összefoglalóban van egy "Játékok amiben Link is szerepel!". Ebből a felsorolásból, ha jól tévedek kimaradt a Mario Kart 8.
-
tassyu
tag
válasz
Sirandrish #3159 üzenetére
Még az első térkép részletnél járok, és egy ízben segítség kellett
-
[Ixub]
tag
válasz
Sirandrish #3148 üzenetére
Hol lehet eladni a köveket, mert én nem is tudtam, hogy el lehet adni.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3148 üzenetére
Én is úgy láttam, olcsóbb darabokat akkor eladom, a ritkábbakat megtartom későbbre, hátha.
-
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish #3131 üzenetére
Az öregembernek van egy kis kunyhója, amiben van egy könyv egy receptjével - ha azt elolvasod, meg dumálsz vele, és utána megfőzöd neki a régi receptjét, akkor ad egy pulcsit, amivel lesz alap cold resistance-ed, abban nyugodtan lehet a havas fennsíkon közlekedni, nem kell semmit főzni majd. ldave: én életerőre nyomtam egyet. Ez amúgy a későbbiekben is így lesz,
hogy 4 darab shrine után lehet 1-et növelni valamelyikben? -
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #3126 üzenetére
Nagyon nagyon tetszik év játéka nálam sőt.... Csak egy baj van az asszony tolja most és én nézem..😁
-
[Ixub]
tag
válasz
Sirandrish #3135 üzenetére
Most mondjuk nem játszom, de akkor is megnézem, hogy át lehet e jutni a melegebb területen. Nincs kedvem újra hegyet mászni.
-
[Ixub]
tag
válasz
Sirandrish #3133 üzenetére
Még jó, hogy elindultam visszafele, mert zoommal ott tűnt áthatolhatóbbnak. Csak az a baj, hogy a paprikám elfogyott, szóval ha újra a hegy fele kell fordulnom akkor egy picit hideg lesz... -
[Ixub]
tag
válasz
Sirandrish #3131 üzenetére
Ezek szerint nem egy sorrendben csináltuk. (ez a szép a játékban) Azt megcsináltam, de a következő a nagy kanyonon túl van és nem jutottam még át a túloldalra. -
[Ixub]
tag
válasz
Sirandrish #3126 üzenetére
Nekem ez az első, nagyon tetszik. Most keverek, hogy hogyan lehet eljutni a 4. helyszínre az öregúr kívánságának megfelelően.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #3120 üzenetére
Van, aki ezzel a "problémával" élete végéig együtt tud élni
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #3118 üzenetére
DE NEKEM NEM IS LESZ XDDDD
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #3116 üzenetére
Switch meg pláne nincs.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3106 üzenetére
már csak 6 nap!!
-
tajner10
tag
válasz
Sirandrish #3097 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest