- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Engem annyiban, hogy ha a main+side quest és a 100% ideje között nagy a különbség, akkor az rendszerint baromi sok gyűjtögetős dolgot jelent (FF XV, AC III pl).
Ezek azért uncsik tudnak lenni, a kapcsolt dolgok viszont jók lehetnek, pl. HZD-ben összeszedni a régi világ jegyzeteit és azokat olvasgatni, míg mondjuk az AC-ké nettó időrablás a pár petákot rejtő ládákkal.Zelda ezen részét nem tudom, igyekszem nem olvasgatni, hogy majd meglepi legyen egy hó múlva.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish #3353 üzenetére
Ja vagy úgy.
Ezért nem szoktam kérdezgetni, hogy milyen hosszú a játék, mert valaki azt is beleszámolja, hogy a pillangók útját követi a játékban és rácsodálkozik a fantasztikus AI-ra, ami meghajtja a kis rovarokat, valaki meg elnyom minden beszélgetést és kb speed run módban tolja végig az open world gammákat is, folyamatosan csekkolva yt-on a legrövidebb útvonalakat.Most a Horizonnal játszik egy ismerősöm, már vagy 50 órát beletett de még csak 30%-on jár, nézegettem a fotóit és a címük alapján kb a játékidő 10%-át a photo mode-ban töltötte. Ezt se nagyon venném pure gametime-nak.
Amúgy howlongtobeat.com-on már van néhány tapasztalat, az alapján nekem olyan 100 óra lesz majd (ott ~85h átlag jön ki a completionist végigjátszásra, nekem az ottani eredményeknél 20%-kal szokott több lenni általában játéktól függően).
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish #3350 üzenetére
500 óra? Az hogy jön ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest