- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Különböző bónuszokat adó ruhákból érdemes az egész set-et összegyűjteni, jár akkor valami extra bónusz?
Konkrétan a fire resistance érdekelne, 2000-ért drága a sisak, de a páncél és a nadrág megvan már, az elég a Divine Beast legyőzéséhez? -
-
adalbert1
veterán
Igen, először én is azokra mentem rá, most van 8-9 szívem, és másfél kör staminám (viszont hegymászáshoz van külön nadrágom és bandanám, így az gyorsabban megy, eddig nem volt olyan hegy, amit ne tudtam volna megmászni).
Tegnap este nekem is volt egy fagyásom, de akkor ez általános, nem kell izgulni. -
adalbert1
veterán
Vannak titkos shrine-ok, ahol valami interakcióra van szükség, hogy előjöjjön a föld alól a shrine, szerintem ezeket nem jelzi előtte a detektor sem.
Én két város közelében találtam ilyet, az egyikben meg kellett csinálni több mellékküldetést, és utána volt lehetőség megkeresni, a másikban pedig az egyik karakterrel kellett beszélgetni és egy tárgyat megkeresni utána.
Én kb. 23 shrine-nál tartok most, de a térkép nagy részét még nem fedeztem fel (illetve 2 olyat nem csináltam meg, ahol nagyon erős Guardian volt). Divine Beastből eddig egyet csináltam meg, most gondolkozom, hogy menjek-e a következőhöz, vagy inkább a mellékküldetéseket csináljam tovább.
Valaki esetleg tudja, hogy mennyi szívet lehet maximum gyűjteni? -
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish #3252 üzenetére
Én főztem olyanokat is, ami ebben nincs benne
- pl. 3 mushroom-ból olyat, ami több mint 5 szívet gyógyít:
Hylian Shroom + Ironshroom + Silent Shroom - ilyenkor a speciális bónuszok kioltják egymást, de több szívet kapunk cserébe (ugye a 3 mushroom csak 3 szív lenne megfőzve alapból). -
adalbert1
veterán
Én még csak 19 shrine-t csináltam meg, eddig egy sem volt, amit emiatt ott kellett volna hagyni (inkább azért léptem le kettőből, mert túl erős Guardian védte) - igaz, a storyban sem haladok annyira
, még csak most voltam az első Divine Beast-nél.
Egyelőre én még mindig a felfedezést élvezem, rengeteg helyre felmászok, elmegyek, hátha van valahol egy Korok, vagy egy kövek mögött lévő láda, vagy csak jó kilátás a hegy tetejéről, stb. -
adalbert1
veterán
Volt valami update, amíg sleep modeban itthom volt a gép? Azért kérdezem, mert most már írja számokkal is, nem csak health barral, hogy melyik ellenfélnek mennyi életereje van. Vagy ez valami megszerzett cucc/beállítás függő lenne?
-
adalbert1
veterán
Közben rájöttem, hogy lehet az adott régiók térképét megszerezni:
Mindig fel kell mászni a régióban található torony tetejére, és ott használni a slate-et. -
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish #3146 üzenetére
Én is rányomtam erre, csak azért nem bánom
, mert találtam/kaptam egy bandanát, amit bónuszt ad hegymászásnál, így a plusz staminával azért már egész magas helyekre el lehet jutni. A drágakövek eladásán én is gondolkoztam, kérdés, hogy később még használhatóak lesznek-e valamire.
Ami még tetszik, hogy a különböző fegyvereket jól lehet használni a rendes felhasználási módjukon is, pl. a kalapáccsal bizonyos köveket fel lehet törni, a baltával könnyű fát vágni. -
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish #3131 üzenetére
Az öregembernek van egy kis kunyhója, amiben van egy könyv egy receptjével - ha azt elolvasod, meg dumálsz vele, és utána megfőzöd neki a régi receptjét, akkor ad egy pulcsit, amivel lesz alap cold resistance-ed, abban nyugodtan lehet a havas fennsíkon közlekedni, nem kell semmit főzni majd. ldave: én életerőre nyomtam egyet. Ez amúgy a későbbiekben is így lesz,
hogy 4 darab shrine után lehet 1-et növelni valamelyikben? -
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2197 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, más is azt tanácsolta, hogy célszerű a régebbi részekkel kezdeni, visszafelé haladva lehet hogy zavaróbb lenne a grafika és a játékmechanika butulása. Ezért el is kezdtem a Link's Awakening-gel játszani, a GBC-os grafika ellenére egész élvezhető játék lett.
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
van valami időrendi sorrend, amiben érdemes játszani a játékokat? Amik megvannak:
A Link to The Past - SNES
Link's Awakening - GB
A Link to The Past and Four Swords - GBA
The Minish Cap - GBA
Phantom Hourglass - DS
Spirit Tracks - DS
Ocarina of Time 3D - 3DS
The Wind Waker HD - Wii U
A Link Between Worlds - 3DS
Majora's Mask - 3DSPl. a 2 DS rész tudom, hogy kapcsolódik egymáshoz, de a többi között van valami lényegesebb kapcsolat, olyan utalások, amik fontosak lehetnek (még a 2 általam nem birtokolt GBC-re kiadott címről olvastam, hogy azokat egymásra épülve lehet teljesen végigjátszani)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest