- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #858 üzenetére
Igen, én is ezen filóztam... A GC olcsóbb, de a Wii tudja mindanzt amit ő, újabb játékok is vannak rá (Xenoblade Chronicles, Metroid Prime 3 és Other M, Monster Hunter 3, Skyward Sword), ellenben a GC a valaha volt legszerethetőbb felépítésével rendelkező konzol és ez se utolsó szempont
Viszont egy Dreamcast talán belefér még a keretbe. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #754 üzenetére
Hát köszönöm...ha jól tudom te paintba fehér háttére cerkát használva tudsz ilyet...
De nekem csak ilyenre telikSzerintem nem pro aki direkt erőszakol meg egy játékot..
Vajon milyen megfontolásból kezdte el szurkálni a táblát? Valószínüleg az az oka hogy a gyerek egy debil..
Negyed szívvel bombával ugrani a lyukba...gratulálok. -
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #682 üzenetére
13 hónappal fiatalabb nálam, most lesz 11-én 16 éves... én azt szeretem egy játékban, hogyha a jó sztorihoz kellő játékmenet társul. Ha rövid akkor b@sszon oda a falhoz, mint a God of War, ha hosszú akkor legyen olyan komplex és tartalmas, mint az Oblivion - nálam ez a két véglet. De úgy néz ki, hogy át kell definiálnom a skálám, mert a Zelda hosszú, de oda is b@sz a falhoz
-
-
Weißturul
senior tag
-
Weißturul
senior tag
-
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #663 üzenetére
tudok majd az időben utazni?
amúgy asszem kihagytam egy dalt... az első három (Zelda's Lullaby (vagy mi), Saria's Song és Epona's Song) és az ötödik (Song of Time) között a négyes számú dalt nem ismeremTudtok egy jó kis feliratmentes, színes-szagos (akciómentes) Wind Waker hátteret linkelni? (Androidra) Az a békés kis sziget ahol a játék kezdődik egy jó pozícióból? (a sziget nevét nem tudom, ezért nehéz is rákeresni..)
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #581 üzenetére
N64 emu azért szaggat, mert ott egy chip (névszerint RCP, azaz Reality Co-Processor) számolta a grafikus dolgokat, vezérelte a hangot, és látta el az I/O feladatokat. Asszem GameCube-ban is az ATi Flipper szolgált eképp a kompaktság miatt, de erre már nem esküszöm meg.
Ezeket emulálni nem kis feladat, főleg a GameCube PowerPC Gekko-jának nyelvjárását x86-tal megértetni...
-
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #573 üzenetére
Naigen, vezetékes az más...
Voltam olyan idióta, hogy spoilereztem magam
8 Sebaj, betéve tudom a WW első negyedóráját
De már azért is jobb lett volna, hogy nem teszem, mert ebben a nyamvadt 15 percbe is rengeteg klassz dolog van belevésve amit jobb lett volna kontrollert a kezembe szorongatva átélnem nem pedig egy okostelefon kis képernyőjén az ultraalacsony felbontású videója által
Kell a GameCube, meg lettem győzve. És ofkórz kell a Wind Waker is!
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #571 üzenetére
éppen ezért is emeltem ki azt, hogy a 4 gomb az nekem kézreállóbb, mert minden téren kb. ugyanaz a kettő
nekem talán az xbox dzsojsztikkja nehéznek tűnik, mert ugye az vájőr lesz (vagyis már az) és elem köll bele vagy aksi... nameg a terepszinűsített (lila) gc-joy egyedibb
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #521 üzenetére
Ezt az infót sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom
#522) Há, had duzzogjon
#520 Max ketten jönnek..odamész, Fa pajsz blokk majd célzás, lősz, oldalraugrasz, célzás, ugrás, lősz..viszlát ..
Vagy szimplán úgy célzod be az elsőt hogy a másikhoz közel légy, ekkor az első elbujik..ennyi -
Weißturul
senior tag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #436 üzenetére
Olvasd a másik hsz.emet is..
Mellesleg az 5 játék: "COD, NFS HP2, FIFA 2004, ZELDA WW, DIE HARD"
Kb 20forintos kategória mind a WW-n kívül..
Jah, és a WW-hez és a Die Hardhoz nincs tok sem..és még karcosak is...
Oh és persze a 13K a kikiáltási ár..
Még mindig jó vétel?(#437) Tudod hogy én mindig csakis az igááát beszílem
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest