- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
_Hunter_ #607 üzenetére
inkább arra hívd fel a figyelmét, hogy egy inno3d fx5600vivo egy 2,4-es celeronnal és 256MB RAM-mal mindent alapon hagyva 6400 pont körül csinál. mondjuk az a gép úgy tele van rakva mindenféle tv-tuner-rel meg műholdvevőkártáyval, meg minden lóbigyulával és a hozzájuk tartozó minden program futtatását megkritizáló meghajtóprogramokkal (amik azért jelentős hátráltató tényező), hogy tuningról szó sem lehetett - minden úgy van összegányolva, hogy örülök, hogy működik.
na de akkor is! és ez még nem a 64 bites hiperolcsó xt verzió, 35k volt nem egészen egy éve.csak akkoriban még senki nem akarta eladni a titániumát...
egyébként ha gyűjt még kb egy tízezrest hozzá olyan február környékéig, akkor elcserélheti egy jól húzható 9600pro-ra, és azzal már tényleg nem lesz gondja. vevőt meg még akkor is bőven talál rá. -
-
parandroid
félisten
válasz
_Hunter_ #584 üzenetére
ok. 7.25 praktiker, autót már ismered, 4,5k a zalmanért.
megvan hozzá mindkét verziójú hűtőblokk, ugyi, loretto?
bár ha eddig is geforce-on volt, akkor nyilván a nagyobbik igen, és végülis nekem is az lenne a fontosabb... pasztám van, de mindenféle pici csavarok meg gumipöckök kellenének.
hunter, 256/pc133 ramot hozzam egy füst alatt, amiről beszéltünk?
mehetne a csere egy-egyben...
szerk: ja, és persze péntek.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
Boyfish
senior tag
-
parandroid
félisten
válasz
_Hunter_ #178 üzenetére
vocsdisz, ezek még világítanak is, vagy mi: Bővebben: link
1000ért már simán jó, még ha nem is világít, csak fluoreszkál.
bár ahogy egy kedves ismerősöm mondaná: attól, hogy világít, nem lesz gyorsabb a gép...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
_Hunter_ #156 üzenetére
keresd gianni-t. nekem is tőle van a procim, postáz is és nagyon korrekt a srác. egy b*sz*tt nagy cipősdobozban kaptam tőle a procit jól kibélelve, egy kisebb dobozban középen. eltartott egy darabig, mire kicsomiztam. be is számít többnyire. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
_Hunter_ #152 üzenetére
Örülök. Mondom, kipróbáltam azért előtte én is, bár csak 3dmarkkal, de abból ment több is egymás után. Utána meg asszonyka azon a gépen netezett egész este. Kell ennél jobb teszt?
Lap sajna még nincs, Traptor-ral próbálkoztam, de az övé sajnos slot1-es, az meg nekem nem jó. Meg necces lenne a kompatibilitás is. Viszont va szép fekvő háza, csak le kell hozatnom valahogy...
Aztán majdcsak lesz valakinek alaplapja is.
Vagy eladom a hozzá járó procit. 800-as celeron nem kell valakinek? Megy 133-as fsb-n az alap 100 helyett (800@1066). -
parandroid
félisten
válasz
_Hunter_ #127 üzenetére
ha nem vagy vele képben, hogy minek a címe ez, akkor ne is erőltessük.
csúnya nagy épület, azért gondoltam. van fölötte nagy f betős felirat sok x-szel...
mondj te valamit, szerdán valszeg kocsival leszek, bárhová be tudok menni zegen. de valami frekventált helyet kérek, mert nem nagyon ismerem a várost.
szerk: természetesen azzal teszteled, amivel akarod, van rá egy heted...
de egy jól működő gép átépítése után maradt meg, úgyhogy eddig ment jól.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
_Hunter_ #125 üzenetére
akárhogy nézem, minden topikban 5k az alja az alkunak, ne csináljunk már új rendszert...
kipróbálási gari természetes, ha nem megy visszahozod.
de duálra szerintem ne számíts, ez nem ddr, hanem sd! nem tudok róla, hogy sd-ramok is mennének duálban. igen, tudom, hogy a ddr is sd, de ez pc133-as!
javítson valaki ki, ha tévedek.
találkozási pontnak nekem a posta u. 63. lenne a legmegfelelőbb, gyakorlatilag a héten bármikor, és azt hiszem, ez neked is ok...(bocs, ha tévedek.
)
[Szerkesztve] -
-
Boyfish
senior tag
Nem nagyon tudok mondani a kariról semmi, valahol internetes oldalon olvastam, hogy 4ns ramok vannak, mert az egészet befedi egy hűtőborda, futtattam 3dmarkot, de már nem tudom mennyi lett, valahova felírtam, max megint lefuttatom, nálam ki lehet próbálni, adok hozzá mindent, ami gyári!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest