- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikámer
tag
Iwu kollega,ha véletlenül meghiusul holnap a biznisz vallas-szal akkor számitok rád,dobj egy teloszámot a mail-emre.
Mivel ö volt az elsö a sorrendben nem akarom a kanyarfuro image-t alkotni magamrol,természetesen probáltam az ö ajánlatát egy szintbe hozni a tiedével is közben-közben,hogy nekem is jol essen.
na egy szo mint száz ha nem lesz bizniszem most veled igyekezni fogok,hogy az édességadagodat a következöalkalommal biztositsam v-milyen biznisz formában.
ok? -
Goose-T
veterán
Szeva! Jó a cucc, most 2-6-3-3 időzítésekkel megy 400-on 2.6V-on. Viszont az istennek sem bírom aktiválni a PAT-ot (ABIT IS7-E). Turbo-val be sem indul a gép, Street Racer-rel pedig a Windows száll el betöltés után nem sokkal kék halállal, F1-et meg sem próbáltam. Van erre valami tipped?
-
_Hunter_
őstag
Oh. thx.
Igaz tegnap megtámadott minket két gyönyörű kis cica, de abból az egyiket viszem haza nagymamának. De még így is érdekel, hogy merre felé vannak, s hogy kb mennyi. Én kérdezgettem hát egy jó fajta hardver az áruk.30-tól indulnak törzskönyv nélkül, bár a tenyésztő azt mondta, hogy most nagyon alacsony az áruk, inkább 50-60.
Abból már gépet fejlesztek.
-
parandroid
félisten
komolyan nem értelek benneteket...
20k-ért fx5600u az q**a jó. még akkor is, ha tuningszinten az inno-val semmit nem lehet kezdeni. de segítek: az fx5600 nem-ultra, ami nekem volt, az olyan 8000 körül csinált 3dm2001-ben, és 2700 körül 3dm03-ban. aquamark03: 17k. ultránál ehhez jön kb 10-15, max. 20%. ugyanennyiért adtam el kb 2 hónapja. konfig többi része az adatoknál (zalman vga-hűtő akkor még nem volt...).
mod: ennyi pénzért ez van...
amúgy ez a kártya olyan 9600pro (mondjuk nem 400/600, hanem pár mhz-cel lassabb) szint lehet.
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
Ez azért eléggé gáz. A többi megyeszékhely piactopikja pörög, mint az állat, a zegi meg halott, ketten offolgatunk egymásnak. Ennyire súlyos a helyzet? Senki nem akar bizniszelni? Kénytelen leszek mindenemet áruba bocsátani, talán így többen fogják látogatni a topikot. Nos:
Eladó cuccok még:
- Tseng ET6000 2MB PCI videokártya
- Mercury görgős egér, jó állapotban
- Ericsson T20 telefon pici, könnyen javítható hibával, még mindig jó aksival (egy év nem-használat után is bekapcsolt simán)
- piacos autórádió-magnó
- 1,5x1,5cm hűtőbordák, 16db
- 1db 8cm-es 12V Sanyo ventilátor fémráccsal, zsírúj
Akkó' lehet alkudni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest