- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
parandroid
félisten
Keresni én si tudok, de ez azért bizalmi kerdés is, jól jön a személyes ajánlás, akárhol nem hagyom ott az autót.
Amúgy akkor már kéne csinálni mind a kettőben egy komplett bőrápolást is.
Én biztos nem állok neki, annak idején az astra csomagtartó ajtóját sikerült nagyon durván elszabni, azóta én hozzá nem nyúlok autó festett részeihez, csak betolom a mosóba pár havonta, meg néha kiporszívozom.
p
-
Tidus
addikt
Köszi az ajánlatot de még egy gép ebből a kategóriából nem nagyon kell. Ha megfelelő áron van, akkor sem igazán.
Szerintem a hirdetésban szereplő alaplap nem igazán egyezik a gépházban lévővel.
A hirdetésben P4i45GL szerepel.
A gépázban pedig P4i45GV van szerintem. A revizió passz.#7018) MBazsee: Várom az ajánlatot.
-
Tidus
addikt
Esetleg nincs valakinek elfekvőben DisplayPort kábelje.
-
rétisün
veterán
van egy HD 3450-em elfekvőben, amolyan 'vésztartalék' vga volt, de nem tudom win7 driver van-e hozzá....
mod: elvileg van
-
Kuruc2
senior tag
-
immi77
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Cipő topic
- ASUS routerek
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest