Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
razorka777
üzenetére
-
totron
addikt
Bezár az algoritmust, engedjenek ki. Nagyon be. Ki mit szokott tenni ez ellen? A hálón ennél több tartalom van...
-
totron
addikt
válasz
Talala
üzenetére
El. Fícsör, not bug. A csúszka végére kell menni, hogy váltani tudj, mint valami kezdő. De elmebeteg irányokat tud felvenni a következő videó is, szóval abban sincs sok köszönet. Valami egyszer beakad neki, onnantól azt ajánlgatja, variancia nulla, más csatorna esetleg.
#11442VoidXs, Mark Rober esetén nem csak a technológia sara, bár tény, hogy jól felszorozzák egymás idétlenségét. Ő alapból is a túlcukrozott 10 éves gyerekek szintjére ló - egy agyoncukrozott 10 éves gyerek szintjén.
-
totron
addikt
Ha leveszem egy statikus képű podcastnál 144p-re a tellyesítményt akkor minden más fülön megnyitott videó alatt is leveszi...
-
totron
addikt
Itt kezd állandósulni a beázás. Hát nem tudom.
-
totron
addikt

-
totron
addikt
Be van ázva az új YT-felület keresősávja, nem mutat jól.
-
totron
addikt
Hogy kell nézőszám alapján keresni?
-
totron
addikt
Élő nézésénél egy fullscreen a Live chatet Top chatté változtatja vissza, ez nem jó.
-
totron
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
S mégis idomulnod kell, szupport esetén nem hivatkozhatsz vissza a gyökerekhez, latin szótövekhez, egyszerűen nem ismeri az eredetijét, sokszoros meló volna, kerülőút. Ami YT-on történik az tényleg botrány, táblán csikorogtatott körmök és orr alá fingás együttes hatásával ér fel az ilyen szövegek látása, a többség persze simán elvan vele...
-
totron
addikt
Extra buta és csőlátású a YT algoritmusom, akárhogy etetem. Külön net, másik gép kell ahhoz, hogy keletkezzen némi varianciája/diverzitása. Hogyan lehetne ezen javítani? Tényleg bosszantóan keskenysáv amit felkínál. Ennél a világ színesebb.
-
totron
addikt
#bonyolúccság
Szeretném helyes, tényleges időbeli sorrendben lementeni a készítmény-folyamot, de más a sorrend a playlistben és más a Videók fül alatti dátumrendezésében (Latest). Mi a valóság?
-
totron
addikt
Nektek mennyire befolyásolják a shorts tartalmát a nézett videók?
-
totron
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Minden bizonnyal arra szolgál, de én nem azon a soron vagyok. A féligek itt is beleférnének és érteném.
-
totron
addikt
Hiányolom a már láttam opciót. Ajánlások jönnek olyan videókról, melyeket már láttam, értelmetlenül nagy hányadát kitéve a related funkciónak. A kedvencem most, hogy egy már látottat Újként akar eladni, miközben ott virít a piroslila folyamat helyett itt befejezettség-jelző.
Irtani így nem tudom, mivel a téma érdekel, tehát arra sem nyomhatok. Az ez nem érdekel tematikus elutasításnál sosem tudtam eldönteni egyébként, hogy mit csinálok vele: ha egy bizonyos humorista nem érdekel akkor az egész humorszekció megy a süllyesztőbe? -
totron
addikt
Bármilyen harma dik eszközön jött vissza valakinek 360p-nél nagyobb teljesítmény?
-
totron
addikt
válasz
razorka777
üzenetére
Köszi az infót. Y2Mate.is 480p-ig enged.
-
totron
addikt
Van most ilyen akció, hogy 3. eszközön át 360p-re korlátoz a YouTube? Online downloaderek közül nektek melyek mennek?
-
totron
addikt
Az online YT downloaderek is döglődnek?
-
totron
addikt
60Hz és 50Hz-cel feltüntetett videók hardverigénye érezhetően nagyobb hardverigényű, kérdésem, hogy az 50 miért? Nem annyi a többi is?
-
totron
addikt
Zárt ki a napokban a YT eszközöket, platformokat vagy eszközölt változtatást, ami lekövethető idővel, mit tudtok erről? Médiapléjeren nem megy ami eddig ment...
-
totron
addikt
A 720 nem HD már többé a youtube szerint.
-
totron
addikt
Az ajánlási algoritmussal van bánatom. Van egy videós, akit előszeretettel nézek, de sajnos a nézőközönségének ízléséhez szorosan hozzátapad egy másik témakör is, ami pedig engem nagyon nem érdekel.. Mindig elmondom, hogy nem kell, "mondd el miért", elmondom: mert finoman szólva sem mozgat az ajánlott csatorna vagy az adott videó. Ez tanítóerejű és kattintgassak szorgalmasan vagy teljesen mindegy, mert a közönség része vagyok, így az egyedi, összelegózott, finomra hangolt igény reménytelen? (Tudom, papíron lehetséges, de nagyon nem úgy tűnik.)
-
totron
addikt
"Youtube switched to separate audio/video streaming technology for higher quality formats and no longer provides direct 720p (Since 24 September 2018)/1080p/mp3 streams. Converting these streams to downloadable formats for you needs powerful server infrastructure, therefore 1080p/mp3 downloading has been limited to PRO users. Read more at - https://videodroid.org/pro_upgrade.html. FREE users can download all formats in CACHE where some PRO users fetched the video/audio in past 24 hours, to test the feature you can try downloading popular videos."
Nem megy, illetve töredék hosszt tölt csak le. Van megoldás?
-
totron
addikt
Létfontosságú lenne, hogy offline nézhetővé tegyem a kívánt videókat, ám ez egyre kevésbé jön össze a yt új húzása miatt. Van megoldás? Színes-szagos vagy parancssoros, online, mindegy, csak működjön. Az eddig beváltak erősen foghíjjas sikerrátát produkálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

VoidXs