Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Köszi mindenkinek!

-
repvez
addikt
azt nem tudja valaki, hogy hogy lehet azt megoldani, hogy csak azok a videok kerüljenek be az elözmények listájába amit tényleg rákattintva meg is nyitok megnézni? mert most olyanok is bekerülnek amiken csak átgörgetek, de elindultak a háttérben .
illetve, hogy azt lehet e befolyásolni valahol, hogy a gyakran nézett csatornákat anélküöl, hogy feliratkoznék rájuk többször vagy hasonlokat ajánljon? mert érdekes modon amit egyszer véletlenul vagy mert az az egy rész érdekelt megnézem utána napokig más témát se látok, amiket meg napont vagy havonta többször is nézek témákat azok meg eltunnek amiatt, mert egyszer egy másik témára is kattintottam.
Ez föleg olyankor zavaro, amikor használom a gépet és olyanokat nézek ami érdekel, majd hétvégére megjön a rokon kisgyerek és megnézi a meséit és onnantol kezdve csak azokat a meséket látom . -
ledgeri
nagyúr
Nem tudom pontosan, és aktuálisan nem tudok belépni youtube-ba , de akár a stúdióban, akár a normál részról nyíló beállítások közt (nem a google-fiók oldalán, hanem a youtube-én). (szokás szerint hasonlóak szét is vannak dobálva, és jobb is ha átnézed/éűtod őket néha néha, hátha több infód van egy beállításról most mint legutoljára volt
) -
ledgeri
nagyúr
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Valamelyik nap szerettem volna egy 39 perces videót feltölteni, de a feltöltés végén valami olyasmit írt, hogy a videó nem jeleníthető meg az oldalon, mert túl hosszú. Rég töltöttem már fel youtube-ra videót, de nem rémlik, hogy lett volna a terjedelemmel kapcsolatos korlátozás. Ez változott mostanában? Ha nem, mi lehetett a gondja?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Általában a fiókoknak van még egy belső azonosítójuk, különösen, hogy ha minden külsős dolog módosítható (email csere, youtube név, meg a belépési emailek mind cserélhetőek). Amelyik fiókba be vagy lépve mikor vásárolsz, az amelyik kapja a vásárlás jussát, nem a tőle jobbra 8. fiók ,mert az megy ugyanazzal az email-lel!
A paypalnál is 2 email (mező) van, van egyik ami a belépési, meg van egy másik, ami a fogadási.
Lehet mind a kettő egy, de lehet külön. Arról, hogy mit lát az eladó talán itt többet tudnak mondani.
Viszont pl a bankkártya adatok viszonylatában van revolutom, és poénból egy évig más bankkártya tulajdonos névvel fizettem be a voda számláimat (egyszer használatos kértyákkal). Kutya se szólt miatta.
Szerintem csak a tranzakciók értéke, és a tranzakció-számok, amik alapból átmennek, aztán ha jön reklamáció akkor veszik elő az 5-7-8-10 évre elrakott könyvelést (erre van), de ezt meg a pénzkezelők, és nem küldők, kapók.Ja és nekem mind a 3 (paypal külsős, -reges, és youtube-os címem más [meg van mellette még 200+ {simplelogin}])
-
Rodzser Mór
senior tag
Hali!
Yt-on ha csatornatagságot vennék, akkor 2 lehetőséget látok fizetésre.
1. bankkártyás
2. paypalPaypal-os fizetés esetén a fogadó fél látja az emailcímemet? Vagy egyáltalán milyen személyes adatot lát?
Mert a paypal-os emailcímem más, mint amivel a youtube-ra vagyok regisztrálva. Egyáltalán lehet-e más emailcímmel így fizetni? De nyílván azt akarnám, hogy a YT-os accountomhoz/emailcímemhez kerüljön a tagsági rang és ne oda, amivel fizettem paypal-on.Valamint ha bankkártyával fizet az ember, akkor a fogadó fél látja a nevet? Mert meg kell adni fizetéskor a bankkártyára írt nevet.
-
Már csak néhány óra, és MrBeast megelőzi a T-Series csatornát
Ezzel a legnagyobb feliratkozóval rendelkező YT csatorna lesz a világon.266 millió feliratkozó jelenleg mindkét oldalon, 380ezer a különbség.
-
toto0569
addikt
Sziasztok!
Van egy régi konfigom összerakva amin youtubeot néztem meg torrentre használom csak.
A youtube felbontás idáig 4K-ra volt állítva és gond nélkül ment.
Kb. 2 hónapja azzal szembesültem,hogy néha visszaveszi magától a felbontást,néha a proci 85-100%,és néha a Gpu-t pörgeti 90-100% ra.Valamelyik folyamatosan szinte maxon megy.
Az internet sebességég jó,a ping jó...
Tegnap a kép is megállt csak a hang ment.
Már újraraktam a gépet de semmi.
A 4K vlc-ben tökéletesen fut.20% proci és 10-20% gpu használat.(alaplapi videokártya)
Böngészőből is jól megy a Netflix és a Max.
Csak a youtube.
Tanács,hogy mi változott? -
zolka95
őstag
Üdv!
Hogyan zajlik egy külföldi videó magyar feliratozása?
Nem a google fordítóra gondolok, hanem ember általi fordításra.
Néhány híresebb külföldi csatornánál láttam, hogy van magyar felirat.Rajongók is küldhetnek be fordítást a csatornának? Mivel bizonyítják hogy helyes a fordítás, nem pedig trollkodás?
Van olyan fordító aki foglalkozik ilyennel és pénzért lefordítja, aztán elküldi a csatornának?Nem vagyok perfekt angolos, ezért néha fordítóra van szükségem. De a nagyrészét megértem.
Ha meg már lefordítanám és biztos lennék benne hogy jó, mert mondjuk csak pár szót kéne lefordítanom szótárral, akkor elküldeném neki hogy más is olvashassa, meg nekem is kényelmes legyen ha újranézem. -
nesa
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem sajnos nem vált vissza , esetleg valami megoldást tud valaki, mert ez elfogadhatatlan.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Inkább telemetria szerintem...
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
hm.. visszaváltott magátol az UI a régebbi nézetre - mindenféle plugin nélkül
lehet tényleg működik a visszajelzés? -
Aidan85
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Sziasztok!
Ez az Amazon gift card, hogyan működik? Rokonnak szeretnék vásárolni, de elsőre úgy látom csak németeknek működik. Rákeresve, csak német és osztrák fiókhoz beváltható gift card-ot látok.
Vagy van más módja, hogy tudjak ajándékozni, összeget, amit beválthat Premium-ra? A családiban már kihasználtuk az 5 főt. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Dátumra pontosan lehet beállítani az időzített publikálást, és fél óránként lehet a legsűrűbben! (Ajánlott az alap feltöltési módot privátra rakni, így mindenképpen kell mókolni vele hogy publikus legyen, egy vékony biztonsági szál)
Fenti "Tizedelés" megjegyezve! -
repvez
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
igen lehet idősiteni a videokat sőt premiert is beállithasz, olyankor ki is irja, hogy premier és azt a dátumot időt amikor meg fog jelenni egy kis kezdő kép társaságában amolyan elöreklám.
DE ezt az idősitést biztos, hoyg meglehet oldani, sztem a nagyobb videosok is igy csinálják, hogy amikor lejár az embargo egy egy ujdonságnál ök legyenek az elsök akik megjelentetik a videot amit elötte már leforgattak .
Ezért is fordulhatott elö párszor, hogy ha valami miatt eltolták a premiert egy adott eszközre, de a videos meg elfelejtette átálitani iogy elöbb kiment a teszt video mint, hogy a cég bejelentette volna az eszközt. -
Rodzser Mór
senior tag
Azt olvastam, hogy lehet időzítve kérni a publikussá tételt feltöltött videók esetén. De még nem próbáltam ki.
Az kivitelezhető, hogy pl. egyszerre feltöltök 5 videót, ahol jó gyors az internet és megadom, hogy pl. 2 nap elteltével a következő videó legyen látható aztán a újabb 2 nap elteltével a következő és így tovább?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Az tudom, hogy van pl "ugrás videó elejére", mert néha rányomok, de nem tudom, hogy mi az, mert pont mást csinálnék (nyillal ugrás vissza 5 másodpercet akarnám, de kompakt a billenytűzetem, és lehet, hogy rányomok a mellette lévő CTRL-re is, vagy Shiftre...)
Szóval nem reménytelen a keresés! 
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
YT-on azoknál a videóknál, ahol a feltöltő által vannak fejezetek időbélyegekkel felosztva (pl.: 4 fejezet: 0:00.... 1:45 ... 3:20 ... 6:08) van arra lehetőség, hogy billentyűparanccsal a következő (vagy előző) fejezetre ugotjon a videó?
Pl. ha elkezdem az elejétől nézni és közben megnyomnám a N billentyút, akkor, az 1:45-re (azaz a következő fejezetre) ugrik, majd megint N-et nyomva a következőre 3:20 stb. -
Cs1csó
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tipp:HA nincs erre lehetőség a YouTube beállításai között akkor CSAK egy böngésző kiegészítő segítségével ha nincs ilyen kiegészítő akkor sehogy.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Sziasztok,
Nálam is átállt az UI erre az új agymenésre, és kikaparom a szemem annyira rossz.
Hogyan lehet visszaállítani a régi nézetre ami átlátható?Összefoglalóban láttam a "disable_polymer=true GET" ezt kéne használni? Ha igen, hol/hova kell beírni/hogyan?
-
-
ledgeri
nagyúr
Örülök hogy le akartam magam tiltani youtube-ról, így routeren DNS blokkoltam a domiant, de voltam annyira gyenge, hogy TOR-on keresztül megnézzek egy heti videót: 23 perces videó, 2 reklám az elején, mondatközben a második fél perces, csúcspont elött egy 7 és fél perces, még egy gyors a vége előtt... utána egy 30 másodperces.
Legalább az egyik nekem tetsző-féle motion-controlos, grilles, gusztakajás volt. Na azt megnézném még 2-3*! -
ledgeri
nagyúr
válasz
viperabácsi
üzenetére
1048576 többszörösére, mert ez a proglam értelmezésében 1 gigabyte, ami neked betelt, vagy kevés, vagy nem mozgott át jól, ÉS mert te a bővítését választottad! Az is elég első körben, ha raksz mögé egy 0-át annak amin áll.
Képért köszi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
viperabácsi
üzenetére
[link]
Címsorba: about:config
Keresősávba:browser.cache.disk.smart_size.enabled-et False-ra állítani (okos méret szabályzósdi kikapcs),
majd böngésző újraindít, majd megint about:config
majdbrowser.cache.disk.capacityértékét 1048576 többszörösére kell állítani, majd böngésző újraindít megint (gigabyte, vagy többszöröse legyen a MAX).
Fenti about:cache oldalon láthatod, hogy megnőtt-e a max... Lehet, hogy töröl is cache elemekt, hogy tiszta lappal kezdjen...majd hosszú távon kiderül, hogy ez kellett-e, vagy hogy meddig tart betelni újból.Valaki ajánlotta, hogy ki is lehetne kapcsolni telibe, mert jó a mai net... Passz...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
viperabácsi
üzenetére
Cache csurig, az nem szokott jó lenni (csak teljesítmény szemponjából). Bár kezeli magának, én is utána állítottam youtube- miatt!
-Kivárhatod, hogy amikor betöltés-bajos lesz megint, mit mutat a uBlock...
-Időnként törölgetheted (Ctrl+Shift+Delete)
-Beállíthatod hogy kilépéskor törlődjön
-Megnöveltheted (helyed c-n van-e elég, ha azon nem lenne akár át is tolható másik meghajtóra)Aztán meglátjuk!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
viperabácsi
üzenetére
A youtube oldal, a kép pillanatában ublock részéről csak reklámblokkolt (a kis piros sáv azt jelenti, hogy szűrő nem engedi át a doubleclick-et, ami a reklámokért felelős youtube-on. (majd egy hasonlót lőj ha megint "üresképes" az oldal, frissítése nélkül... a fenti "minden" is nyitható (katt), ha többet látnál)
az "about:cache"-t a címsorba írbe, mintha bármilyen címet írnál
Javascript-kérdés: áttekintően gondoltam, mert vannak addonok (ha lennének egyebek), amik külön tilthatják, ublockban a kék alatti öt ikon közül a jobb oldali tudná tiltani (ha át lenne húzva [kattintással kapcsolva, oldalt újrabetöltve]), de ha a böngésző "idővel betölti" akkor abban sem lehet tiltva. De ha egyik sem tilt, akkor az kilőve!
-
viperabácsi
addikt
-
ledgeri
nagyúr
válasz
viperabácsi
üzenetére
Süti és cache törlés volt-e? (ajánlom de előtte még: )
Mekkora a cache mérete? ( about:cache ) Mennyire teli?
Bármi addon, ami lapokat, cache-t, sütiket módosíthat?
Javascript engedélyezve? Befolyásoló addon?Ublockkal nézve (több/more gombbal maxra nyitva) van valami, ami nem oda illő, vagy azzal blokkolva bármi, ami nem reklám-domain?
Bármi DNS-t módosító egyéb eszköz böngészőn kívül (program, HW, pl nexdns)?
Azért kérdem, mert ez a felület látszódik, mikor semmi más nem töltődik be, csak a youtube.com tartalma, nincs elérve a thumbnail szerver, nincs elérve a usercontent server (profilképekhez), nincs elérve a videófájlszerver, és/vagy nincs betöltve javascript.
Előbbiek betöltése DNS-sel blokkolható, amivel dolgozik a nexdns-től kezdve a ublock is (valamelyest...), utóbbi (script) meg az ami bekérné ezekett, ezek mellett a cache-sel is össze lehet akadva valami. Végig kéne nézni ezeket, sorban.
Az, hogy frissítésre azért működik vagy az, hogy az újjabb kérésre más, alternaív útvonalak kap a válasz-vagy a kérés-, vagy pedig, hogy a cache-ben a konfliktus megoldódik.
Legjobb gondolatom a fenti pakk. -
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogyan létezhet az, hogy az egyik youtube fiók alól látszik a hozzászólás, másik fiók alól nem látszik. Saját hozzászólás, tehát nincs korlátozva semmi.
Köszönöm szépen!
-
peetyy
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Szia!
Nem használsz VPN-t? -
viperabácsi
addikt
Üdv !
Megint anomália van. HA meg akarom nyitni yt-t vagy azon egy videót csak az alap jelenik meg semmi más , sok idő után ( sokadik lap frissítés után ) meg jelennek a videók is
nem tudom érthető e ?
Win 11 x64 mozzilla -
homerhamm
veterán
Amúgy ez az egész shorts rész gyogyósoknak készült?
-
-
flash-
veterán
youtube családi tagságot ha megveszem olyan "rokonnak is adhatok belőle" aki nem itt lakik? vagy ha "kiderül" hogy más az ip akkor ezen problémáznak? bár eleve telefonnak más az ipje mint kábeles net esetén,stb
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az accountodban (jobb felső sarok böngészőben): Vásárlások és tagságok -> Következő számlázási dátum -> Mégse - itt kér majd egy megerősítést, hogy Igen, lemondom.
-
Sziasztok,
YouTube Premium hogyan mondható le?

-
Sziasztok!
Youtube music telefonos alkalmazást hogy tudom úgy összekötni az asztali géppel hogy a zene azon megy de telefonról vezérlem ,léptettem a zenéket?
Spotin lehetett így,de itt nem találom.
Köszi. -
Narxis
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ahhoz képest, hogy az android nyílt minden új verzióval olyan funkciók vesznek el amik szabadságot adtak a felhasználónak. Pl. androd 11-ig adb-vel komplett mentést és visszaállítást tudtál csinálni, ezt ma már nem lehet. Szegény Somatom kolléga erről sokszor írt, ő komolyabban személyre szabta a rendszert, nekem ami fájó, hogy a mai napig nem tudsz teljes mentést csinálni és egy új telefonra átvinni, hiába android mindkettő de még akkor se ha ugyanaz a gyártó. Aztán még elkezdték szopatni azokat akik custom ROM-ot használtak. Ők ne akarjanak NFC-vel fizetni, majd a Google jobban tudja. A sort lehetne folytatni de megint egy olyan lépés történt a youtube-al ami eléggé nyomorult, hiába van prémium előfizetésed nem használhatsz mást csak a hivatalos youtube appot.
-
Narxis
nagyúr
Kicsit tesztelgettem a rootolt poco x3 pro telómon a magisk-es youtube-ot mert állítólag azzal nincs bufferelési probléma. Felraktam a legújabb Evolution X-es ROM-ot, azért mert ebben benne van a gapps, mai napig frissítik és alapból működik rajta még a Wallet is, szóval nem kell mókolni. Feltettem a legújabb Magisk-et, elrejtettem a manager-t, feltettem az új magisk modulos extendedes youtube-ot és VOILÁ! Bufferel 30 másodperc után. Gondolkoztam, hogy nekem a nem rootolt telómon csak a signature spoofing hiányzik microg-nek, akkor hátha itt is az kell. Signature spoofing megoldva és győzelem! Nem bufferel.
Ezzel annyi a probléma, hogy így gyakorlatilag gyári ROM-on egyelőre lehetetlen megoldani ezt a problémát. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e fix de a Google egyre zártabbá teszi az ökoszisztémáját így szerintem előbb vagy utóbb bezárul minden kiskapu.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
rajzol01
üzenetére
Hány éves, és hány évesnek van beállítva a csatorna? (miért kell neki csatorna?)
Milyen felületet adott a második opció? Normál google takeout-ot, vagy mást?
Van koreláció abban, hogy milyen féle videók nem szerepeltek ott, amiknek kellene (ő van rajta [szóval gyerek], privát publik, ilyesmik)?
Hogy és miként sikerült beállítani életkort? A youtube felületén, a brand csatorna google felületén vagy a google fő-fiókén?
Mi alapján merül fel, hogy "Ezt a csatornát nem tudjuk kezelni...?" most nem tudtok belelépni? Miből bizots, hogy ugyanaz a csatorna amibe belejuttok most (pl ugyanaz a @név, profilkép, leírás is)?
Alap fiókhoz rendelt csatorna, vagy brand/márka csatorna?
Ha utóbbi akkor pakolgatható lenne...ha most tudnátok (alapból lehetséges), akkor lehet brandasíteni a csatornát.
A csatorna videói egyébként elérhetőek? (korábban osztott linkjei még élnek?) -
Narxis
nagyúr
Gondoltam a sponsor block miatt felteszem a revanced youtube -ot, kb. 1 nap után már nem tudok videókat nézni mert bufferel folyamatosan. Annak ellenére nem engedi, hogy van prémium előfizetésem. Úgy látszik a Google vérszemet kapott és tényleg utána megy mindenkinek. Mi lesz legközelebb? Nem lehet apk-t telepíteni mert warez?
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni. A kisfiam yt csatornáját felfüggesztették, valószínű rosszul állítottunk be dolgokat. Google ezeket a lehetőségeket ajánlotta fel:
A fő gond az hogy a csatorna tele van / volt fáradtságos munkával készített videókkal, de ha a 2. opciót választottam a videók csak egy része volt letölthető.
Beállítottuk az életkort, úgy tűnt sikerült visszaállítani a fiókot, be is tudunk lépni a YT-ba, de a csatorna és velük a videók eltűntek.
Ezt a csatornát nem tudjuk kezelni, vagy a videókhoz hozzáférni valahogy az én profilomon keresztül ?köszönöm szépen.
-
Abrion
senior tag
ok készitetem 2 livestreamet, és megprobáltam egyesiteni csak hogy lássam menyire romlik a minőség, de nem vagyok képes egyesíteni a kettőt
A Studióban click a videora, aztán szerkesztő, odabent 5 lehetőség van középen.
Vágás
Homályosítás
Hang
Záróképernyő
InfókártyákÉs a videó és hangsáv alatt meg nincs semmi, valamit lecsesztem?

-
Abrion
senior tag
OBSben ment a stream. de ja youtubera
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Abrion
üzenetére
Ha a youtube kódolja a videót akkor lesz minőség romlás:
-streamelve volt felfelé: már a felfele küldött anyaghoz képest is rosszabb minőségü amit látsz
-kivágnál belőle: kivágott rész újra lesz kódolva >> minőség romlás
-levágnál belőle: újrakódolás>> minőségromlás
-egybe raknád a kivágott részeket >> minőségromlás.A youtube-nak nem érdeke, hogy handbrake szintű placebo bitrátával, és kódolási eljárással kódolja a feltöltők videóit. ár le merem fogadni egyszer majd ez is bekerül a prémium-ba (mint apple-es innováció
).Ha 2-3* kell szerkesztened, akkor talán a legjobb letölteni az egészet, és megcsinálni saját max bitrátával, de már ott sem biztos, hogy a youtube-os VOD minősége, és a letöltött mp4 közt nincs különbség...
-
Abrion
senior tag
és ha mondjuk csak kivágos részt csak enyi? akkor is lesz, és nem egyesitem
mármint marad a 66 video csak kivágom az unalmas részeket
-
Abrion
senior tag
Hali
Van vagy 66 livestreamem egy játékból "Elden Ring" ara gondoltam hogy egybe rakom az összeset és kivágok minden unalmas részt és csak a boss megölését és az itemek felszedését tartom meg.
A kérdésem: Ha egyesítem a livestream videókat, akkor lesz minőség romlás? -
ledgeri
nagyúr
Aki régóta használ google accountot, és emlékszik úgy, hogy használta a google support fórumát, rá tudna nézni, hogy a myaccount.google.com/dashboard hány csoportot mutat, a groups.google.com ellenében?
Akinek van biztos infója az esetleges különbséggel kapcsolatban, örömmel fogadnám!

-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Telefonnal készítettem 4K videókat és szeretném feltölteni ebben a felbontásban, de mindig kisebb méretben kerül fel, mit hol kellene állítani az alkalmazásban? -
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Történt valami változtatás a kötelezően nézendő reklámok terén? Eddig előfizetés miatt ezek szerencsére elkerültek, (már szinte el is felejtettem, hogy léteznek reklámok a platformon) de ma hirtelen minden videó előtt valami kötelező szponzorált tartalmat kell nézni 1x-2 x másodpercig, van, hogy kettőt is egymás után.
-
DS39
nagyúr
válasz
Jakesz
üzenetére
Nincs konkrét felbontásra vonatkozó beállítási lehetőség. (Csak az adott videó közben, és szerintem ez direkt van, erőforrást spórol a Google)
Egyébként van, hogy automatikusan feljebb vált miközben nézed (fekvő nézetben), de sosem indul úgy, hanem manuálisan kell állítani. -
Jakesz
addikt
Pár napja meguntam a Revanceddel való kínlódást, és előfizettem Premiumra. A videóminőség beállításával van problémám. Ha automatikusra van állítva, akkor fixen 480p-ben indul minden videó. Gigabites netem van, és a készülék stabilan hozza is a sebességet, szóval gyenge netkapcsolatra nem lehet fogni. Ha a jobb képminőséget állítom be, akkor is csak 720p-ben indítja el.
Be lehet állítani, hogy 1080p-ben induljanak el a videók? Revancedben ez sokkal jobban meg van csinálva. Csak ott meg más gondok vannak... -
repvez
addikt
válasz
NeoPampalini
üzenetére
ez a githubos cucc nem megy fel hibát dobál , hogy nem ismer fel valamit
-
-
repvez
addikt
válasz
NeoPampalini
üzenetére
egyelöre anynit értem el, hogy nem látom a reklámot viszont ugyan anyni ideig fekete lesz a video screen és a homokora pörög majd ismét megjelenik a kihagyás gomb amire ujra rá kell nyomni, tehát nem lehet magára hagyni ha folyamatosan szeretném nézni .
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
repvez
üzenetére
Vivaldi: 6.2.3105.58 (Stable channel) stable (64-bit)
(Linux, bár ez elvileg nem számít.)Viszont reklámblokkolóból CSAK az uBO van fent, és a Vivaldi saját blokkolója a YT-n "Block trackers"-re van állítva, mert ha reklámokat is blokkoltam vele ("Block trackers and ads"), akkor nem működött egyik plugin reklámszűrő sem a YT-n.

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért köszi.
Ezzel a legnagyobb feliratkozóval rendelkező YT csatorna lesz a világon.

Szóval nem reménytelen a keresés!
Hogyan lehet visszaállítani a régi nézetre ami átlátható?
Pontosan mire állítsam a cache-t , ha 16 gb ram van a gépben és 250gb ssd a rendszer?
erről látsz valamit esetleg ?
Így néz ki mikor meg nyitom az YT-t mozzilla böngészőn. Minimum 25-40 másodperc / több lap frissítés után áll be rendesen