Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
-
-
válasz
Redneck
üzenetére
Majd meglátjuk hogy bírom a reklámokat (28-áig ki van fizetve)
Ha nem akkor előfizetek az egyénire (és figyelek csöpp 19 éves ikreim mit szólnak, sarokba leszek e szorítva).De valami belső statisztikájukba látszon már a megkapta a levelet, negyedórán belül lemondta népcsoport növekedése

-
Redneck
nagyúr
válasz
Tom1939
üzenetére
Minden tiszteletem.

Ez lenne a célravezető és normális lépés. Én is meglépném, csak a család idősebb tagjai miatt, nem akarok elhamarkodottan kilépni.gangstagergo:
Nem olyan borzasztó, csak majdnem kétszeres ár.
Egyébként szerintem a reklámmentesség megszokására építenek. Tudják jól, hogy a f*sz se akar reklámot nézni, és akik megszokták, tejelni fognak...
Veszteséges a Youtube? Hogyne. Akkor már megszűnt volna.
Papíron bármi lehet veszteséges, főleg az ilyen okosba', a világvégi adóparadicsomban könyvelgető multicégeknél.
-
spleenszuru
őstag
-
gangstagergo
senior tag
Gondoltam megnézem az alternatív opciókat de nemrég volt egy "takarítás"
[link] Bosszantó az emelés de én már annyira megszoktam a reklám mentes youtube-ot, hogy nehezen tudnék lemondani róla. Nemrég egy ismerős mutatott egy videót és elképedtem mennyi reklám van ezen a felületen.
Leginkább a Youtube Musicot használom és ha családra levetítem az összeget ( havi 538 Ft-ról 958 Ft-ra ) nem olyan borzasztó az összeg. Nekem még belefér, hogy ne kelljen Gyurcsány pofáját nézzem. De azért sz@rjanak sünt!
-
Redneck
nagyúr
válasz
Protezis
üzenetére
Én sem használom ki. Egyszerűen csak reklámokat nem akarok.
Egyébként én úgy vettem le, hogy az első hónap, mindenkinek díjmentes, tehát mostani előfizetőknek is. De lehet rosszul értelmezem. A mostanit már levonta, a szeptember "ingyen van", viszont októbertől az emelt díjat vonnák.
Legalábbis nálam ez a meta. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Protezis
üzenetére
Szerintem az sem lenne rossz megoldás ha lenne egy külön olyan szekció ahol csak reklám videók vannak, és mondjuk megnézek napi 5 videót cserébe fel oldódik az napra a prémium tagság.
Játékokban meg alkalmazások esetén már láttam hasonlót.
Mert az hogy videó közben vannak reklámok az szerintem a felhasználók nagy részénél kiveri a biztosítékot... -
Protezis
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én is ezen mérgelődök most. 4 éve vagyok előfizető, de ekkora emelés arcátlan, lehet idegből felmondom.
A pusztán reklám mentességet adó konstrukció még mindig sehol? Néhány éve tesztelték valahol. Nem használom se a musicot, se nem töltök le videót, meg háttérbe se rakom.
-
Redneck
nagyúr
válasz
nfsu17
üzenetére
Ez Game Passnél is így van egy ideje. Csak full új belépőknek van akció, régebben meg évente eljátszhattad a kedvezményes időszakot.
Ha emelnek 30%-ot, azt mondom belefér, de ez elég jelentős ugrás. Tudom hogy öt emberre vetítve ez nem nagy tétel, de a családban legalább hárman, egy vasat sem fizetnének érte, ha nem osztanám meg.
Ha hozzáveszem a többi szolgáltatás emelését, már nem biztos hogy szívesen fizetem ezt is. -
M0RGI
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A fő probléma sajnos az itthoni szánalmas bérek.
De akkor is pofátlanság volt részükről egyszerre a 80%-os emelés. -
M0RGI
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
"1 hónapos próbaidőszak a YouTube Premium és Music Premium szolgáltatásra:
Az 1 hónapos próbaidőszak a következők számára áll rendelkezésre:
új tagok
olyan felhasználók, akik legalább 6 hónapja mondták le a YouTube Premium-, a Music Premium- vagy a Google Play-tagságukat"
#10381nfsu17
YT musicot már nem is használtam rég, még régen azzal indokoltam, hogy a kettő együtt még megéri, 900 huf ide, másik oda, de csak YT-ra közel 3k...az nem.
Én is így gondolom. Szerintem marad a Spotify zenére, a yt-tól meg elbúcsúzunk -
nfsu17
veterán
Kérdés, hogy új előfizetőnek fogunk számítani, ha most lemondjuk? Tehát vonatkozni fognak ránk az akciók, illetve az első ingyenes hónap?
Tuti nem. Amúgy puding evés tudod....
Azért ők sem hülyék, egy email címet logolni nem nagy etwas, hogy te már fizettél elő X hónapja/éve, szóval te kb már soha nem leszel új előfizető.
Pár éve egyszer kihasználtam ezt a 2 hónap free YT premiumot.
Aztán lemondtam.
Hónapokig néztem tovább normál (reklámos) módon.
Majd egyszer csak feljött megint, hogy nézd ingyen reklám nélkül az első 1-2 hónapban.
Mondom de jó, ha ezt gyakran eljátszuk, akkor egész sokat lehet így egy évben lógni rajtuk.
Persze amint az aktiválásra (fizetés) került a sor (ahol korábban, azaz elsőre még ingyen volt), ott már nyoma sem volt annak, hogy ingyen tudnám használni.
Bármire kattintottam, bármilyen menüben voltam, bármit mutatott, már vonta is le a havidíjat azonnal. Szóval tudta, hogy én már nem vagyok új tag...valami bug lehetett, vagy csak random dobálja fel akárkiknek ezt a premium reklámot.Én mondom is le az egyénimet, nekem ennyit már nem ér.
Kb 2000 huf volt a lélektani határ. Tehát ha 1999-ben (ez nem évszám) megállt volna, akkor most lenne 200 huf hasznuk. Most lesz -2690 innentől kezdve.
YT musicot már nem is használtam rég, még régen azzal indokoltam, hogy a kettő együtt még megéri, 900 huf ide, másik oda, de csak YT-ra közel 3k...az nem. -
M0RGI
őstag
-
spleenszuru
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Akkor még úgymond fogjuk is be a szánkat, wow.
Anno telós játékok miatt volt pakisztáni, US, stb. google accountom, mert a packok olcsóbbra jöttek ki úgy, mint Ft-ban.
Miután volt ár igazítás, mindegy lett, és visszatértem magyarra, meg be is fejeztem a telós játékokat.
Ahogy látom, nincs is értelme ezzel már trükközni. -
Az új árazás
Magyar

Német

-
Redneck
nagyúr
Nekem is most jött a levél, hogy október 21-től majdnem a duplája lesz. Nem tetszik.

Valami alternatíva után nézek, mert ez így erősen pofátlan emelés. Vagy lemondom a fenébe, és 1-2 hónapot kibírok, aztán tuti tolnak valami akciót...
Szerk:
Nem vagyok fösvény és utálom a reklámokat, de kicsit unalmas hogy állandóan emelgetnek a streaming szolgáltatók, a felhő tárhelyesek, a Game Pass, ésatöbbi. -
qqzs
őstag
Sziasztok. Ma kaptam az emailt hogy a premium family elofizetes felmegy 2600-rol 4790-re. Nem semmi majdnem duplája. Fel órája kattingatok, de nem találok egy arlistat sehol. Csak azt látom hogy lehet valtani individualra de hogy az mennyi nem talalom sehol. Ezt irja: To change your plan, go to the Purchases and memberships page of your account. Ezen alapon cancel van a learn more-ba meg ugyanoda jutok ahonnan indultam.
A google kihoz egy ilyet, de ha rakkattintok a youtube appba visz ahol ez a szoveg nincs:
Egyéni. Havonta. 13,99 USD/hónap. 1 hónapos próbaidőszak 0 USD összegért. Díjmentes próbaidőszak csak az erre jogosult új tagok számára. ...
Család. Havonta. 22,99 USD/hónap. 1 hónapos próbaidőszak 0 USD összegért. ...
Diák. Havonta. 7,99 USD/hónap. 1 hónapos próbaidőszak 0 USD összegért. -
M0RGI
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Családi tagság: 2690 Ft/hó
2024. szept. 26. dátumot követően a családi csomagod ára 4790 Ft/hóÉn is ezen bosszankodom a rohadt anyjukat. Bezzeg a fizetésem nem emelkedett 80%-al. Azért ennyit emelni egyszerre kicsit gusztustalan. Remélem tényleg fejlesztésre költik, mert az alkalmazások megjelenése, praktikussága, használhatósága egyre botrányosabb.
-
-
MadGame
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csak a családi emelkedik? Mi nem kaptunk levelet, mondjuk csak simára fizettem elő...
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én ma reggel kaptam a levelet, rendesen ledöbbentem
-
WhiteWalker
nagyúr
Létezik hogy 4790ft lett a YT prémium családi???
Vagy lemaradtam valamiről...? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Talala
üzenetére
Átállítod a youtube nyelvét.. Átállítod a böngészd nyelvét... Átallítod az OS-ed nyelvét...
...és/vagy régiókat.Én már beleuntam a fentibe, hogy más is egyből erőlteti az auto-fordítást (és ront...), meg hogy ha van valami windowsban, akkor oda vissza keresni nyelveken keresztül kb halál, mert kulcs dolgok vannak nem a legmegfelelőbb magyar szóval használva. Borzalom.
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne fordítson automatikusan video címeket a YT?
Erre gondolok [kép]
Edge böngészőt használok, böngészőn belüli fordítás nincs bekapcsolva. -
-
MadGame
senior tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Én is így gondoltam, de akkor csak beugrok az OTP-be, mert nekem is gyanús volt. Ebben a hónapban jár le a régi, de az újat is aktiváltam, tudom használni. A régivel is tudok még fizetni. Az appban is mindkét kártyát élőnek láttam. 25-én vonják a díjat, azt még így le tudják sztem, de tisztázom akkor. Köszi szépen!

-
-
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy a Google Pay miért nem ismeri fel az új kártyám számát? Már érvényes, használom is, a régi még él. Szólt a YT, hogy frissítsem a kártyaadatokat. Szerettem volna előbb felvenni az újat, hogy onnan vonják majd az előfizetési pénzt, de nem engedi felvenni, mert nem ismeri fel.
Mit tudok csinálni?

-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Közös (Wi-Fi) hálózaton/HGW-n vagyok egy DELL Latitude laptoppal, és egy SONY KDL-32W705B TV-vel .
A laptop látja a TV-t mint a hálózaton jelen lévő eszközt .
A TV-n van YT, lehet onnan is videokat nézni vele .
Kérdés, hogy miért nem tudok a laptopról YT videot küldeni Chrome böngészőből a TV-re ?
A böngésző YT ablakának kezelősávjában meg sem jelenik az átküldés ikonaminek ott kéne lennie .
Úgy emléxem korábban ez ment, most meg nem megy .
Mi lehet a hiba ?Üdv.
Astra
-
olika78
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg ötlete, hogy miért fagy állandóan a youtube? Pár napja kezdte. Ahogy elindítok valamit "A lap nem válaszol." és kész. Valamelyik bővítmény okozhatja?
Köszi
-
ledgeri
nagyúr
Vanaki tudna egy "Csak youtube feliratkozások" Googe take-outot kérni?
(youtube belép, google fiók kiválaszt, adatok kezelése, adatok letöltése, listából minden pipa ki, görgő le, alján outube pipa be, de részletek megniytása minden ki, és feliratkozások be, egyszeri lekérés)Én két fiókon át megcsináltam, gyorsan össze is áll, de letöltésnél
internal server error-ral nem megy tovább. Oldalamon semmi sem akad fel semmilyen szűrőn...#10341 hiperFizikus >> #10323. Adott videó urljét belemásolod, és letölti.
Én picit puritán használom, így az nem jó magyarázat, a rendeltetészerű verziót meg nem próbáltam! -
ledgeri
nagyúr
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Miért nem kielégítő a youtube dlp?
-
hiperFizikus
senior tag
https://www.youtube.com/watch
https://www.youtube.com/shorthttps://www.youtube.com/???
Mi ilyenek vannak még ?
Konkrétan az érdekelne "https://www.youtube.com/!!!" amilyikel egy letöltést lehet elindítani, mert megint .../mp4 hlyet : mindig csak .../txt lesz nekem ?
-
Cs1csó
titán
-
ledgeri
nagyúr
Na most elért engem is kijelentkezetten az "egy perc után a videó megáll "something went wrong""-gal... Na arra "Something"-re a megoldás a hivatalos, kattintás után előjövő hibamegoldó oldalon, hogy "Jelentkezz be"... a második, hogy "Engedélyezd a reklámokat... Érdekes, hogy nem tudják biztosan, hogy mi mehetett félre....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ryder62
őstag
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy a telefonomon hírtelen 10 GB felszabadult. Nem tudtam miért, nem is foglalkoztam vele. Majd ma néztem a Youtube Premium letöltéseimet és vagy 20 videó törölésre került. De úgy, hogy a csatorna, a videó létezik, ha rákeresek akkor újra le kell tölteni.
Ezt miért csinálja az app?
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Szűkségem lenne egy kis segítségre. Szeretnék családi csomagra előfizetni, de nem akarja az igazat a rendszer. Elvileg ott kéne lennie a Premium csomag kezelésénél olyan opciónak hogy Családi csomag létrehozása, de nekem nincs olyan. Továbbá gépen ha rányomok, akkor azt írja hogy a telefonon menjek rá a Vásárlások és tagságok menüre. Ott csak az én egyéni előfizetésem van, ha rámegyek, ott sem ad bővítési opciót. Van tippetek hogy tudnám még megpróbálni? Köszönöm szépen a segítséget.

-
ledgeri
nagyúr
válasz
astrojoe12
üzenetére
Kerüld, és el lesz kerülve. (Ne is interaktálj vele)
Jó ha a youtube fiókos előzményeidet kitörlöd.Ha nem vagy belépve akkor meg semit!
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani, hogy bizonyos kulcsszavakra ne jelenítsen meg videókat?
Az a baj, hogy hiába adom meg egyes videóknál, hogy "Nem érdekel", vagy "Ne javasold ezt a csatornát", akkor is felhozza rendszeresen az adott videókat és a témákat. Például a politikai, olimpiai, lmbtq, háborús és egyéb témákat nem szeretném látni a kevés szabadidőmben, ezekre rendszeresen nemet mondok, mégis elém tolja a videókat, már nagyon idegesítő.
-
Hege1234
addikt
válasz
rajzol01
üzenetére
yt-dlp amit folyamatosan frissítenek
cli (parancssoros program kb. korlátlan lehetőségekkel)yt-dlp batch féle verzió hozzá:
[link]
itt csak a menükből kell választanodérdemes mindig a friss verziót használni mert a yt mostanában elég sokat variál..
a 08 frissítés menüvel kezd amit a program fel is fog ajánlani -
rajzol01
tag
Sziasztok,
bocs a béna kérdésért, de jelenleg mi a legjobb módszer a yt videók letöltésére? (nem a premium féle hanem konkrét file letöltés)
Pár hete még a VLC-t használtam ami nagyon jó volt, de az mostanában tele írja a képernyőt hibaüzenettel.
A a google-s online progik 5x-re talán működnek egy csomó hirdetés után.köszönöm szépen
-
-
Csak nálam lettek a főoldalon nagyobbak a videók képei? Elég idegesítő, mert kevesebb tartalom fér el egyszerre (a shorts videók konkrétan a kijelző 1/3 részét foglalják el vízszintesen)...
-
astrojoe12
tag
Észre vettétek hogy ver át mindenkit a youtube? Az eddig feltöltött jó minőségű fullhd videók minőségét lerontja és az eredeti minőséget adja pénzért a premiumban. Persze a premiumban nincs reklám, de akkor is!
-
samu2062
senior tag
Bankot váltottam, így az előfizetéshez megadtam az új adatokat, a régit viszont törölni szeretném. Nem találok erre lehetőséget. Hogyan lehet törölni?
-
ledgeri
nagyúr
Másnál is kiement színű a csúszka eleje?

-
mumtaz
senior tag
Üdv.
Kérdeznék, ha lehet. Nem tudom, hogy csak nálam van valami, vagy a YT változtatott valamin, de az utóbbi napokban bármilyen videót indítok el, felugrik az adott videó, majd az oldal azonnal legördül a videó alatti leírásra. Visszagörgetem, nézem a videót, és pár másodperccel a videó vége előtt megint automatikusan legördít a leírásra. Ha a videó teljes "képernyőre" van kitéve, akkor is. Baromi idegesítő. -
Makifeju
tag
Newpipe-t használ valaki?
Pár napos a javított verzió,de most az is bedöglött,megint nem megy a videólejátszás.
Tapasztalat valakinek? -
tibbike01
addikt
Sziasztok, családi előfizetésbe szeretnék beszállni / jelölteket keresni. Hol tudom ezt megtenni? Van erre bármilyen felület, csatorna...bármi?
-
Multibit
nagyúr
Ha ezt dobja a 4K Video Downloader Plus, akkor mi a teendő? Pro verzióval rendelkezem, azaz fizettem érte. Maga a videó nézhető, csak letölteni nem tudja a 4KVD+. Nem egyedi eset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miért is legyen könnyebb egy kicsivel?

Vagy lemaradtam valamiről...?

))