Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
-
ledgeri
nagyúr
válasz
fradi81
üzenetére
Esetleg, ha van opció az adott csatorna főlapján valamilyen három pont mögött, mint az esetleg ajánlott videóknál, hogy "nem akarok ilyet/ezt látni"...
Ha valaha néztél rá videójára (az elmúlt 1000 katt), akkor historyban is lehet, szóval az is beszívhatja (oldalére gondolok, nem böngészősre)
De ha a ublock origin képes a shorts-okat és "upcoming"-et eltűntetni az oldalról, csak adott csatolrna adott shorts oldalán fellelhetővé tenni azokat, csak 10-20 sor script alapján, akkor szerintem azzal megoldható, de a pontosan hogyan azt passzolom, mert a scriptet csak másoltam, de meg nem értettem... Esetleg elküldhetem, ha te értesz hozzá jobban! -
fradi81
veterán
Hali
Milyen megoldással lehetne a youtube találatokból, tehát amikor rákeresek valamire, kigyomlálni bizonyos csatornákat? -
Janaboy
veterán
Sziasztok,
A CCwGTV 4K-n használom a YouTube klienst és szoktam használni 1.25x vagy 1.5x gyorsítást (ritkán 2x-t).
Egyszer már korábban ment gond nélkül, most ha elkezdek gyorsítani állandóan visszaveszi a felbontást.
Szerintetek miért van ez?
Sajnos az androidos tvmen még a gyorsítás opció sem aktív (bár néha működött, most megint nem). -
EmberXY
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nincs mit, google-ben ha keresel, kidob egy csomót, de nekem anno valamiért ez az y2mate vált be.
-
EmberXY
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Kaspersky szerint nem.

Régebben használtam sokat, de egy ideje előfizetek a Prémiumra, ahhoz meg nem kell külső downloader. -
EmberXY
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szia!
Pl. ez biztosan működik. -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
mostanában van működő webes downloader?
köszönöm. -
válasz
ledgeri
üzenetére
A kérdésre a válasz az, hogy igen.
Közben találtam egy friss Redditet is, ahol többen ezt tapasztalják, nagyjából azóta, mióta én is. Lehet, hogy nem itt, de valahol olvastam, hogy mivel csak egyes fiókokon jelenik meg így, talán egy tesztverzió, amibe nem minden felhasználót vontak bele. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Böngésző belső oldalnagyítására gondolnék elsőnek, de ha az kizárt, akkor passz...
A lejátszó mindkét esetben normális (monitor részarányának megfelelő) méretű lejátszót mutat?
-
Sziasztok!
Nagyon érdekes dolgot vettem észre néhány napja a Youtubeal. Így kellene kinéznie a videólejátszó ablaknak:
De így néz ki:

Valahogy megnyújtja a képet, és eléggé homályos is lesz. Ha privát böngészőben nyitom meg, vagy kijelentkezem a Youtube fiókomból, akkor normális a méret, lásd első fotót.
Találtam egy Reddit szálat erre a hibára fél évvel ezelőtt. De mások is jelezték, hogy két-három napja megjelent ismét nekik ez a dolog.
Mit gondoltok?
Köszi! -
nagyfejü
őstag
Régi dizájn visszahozása
Használd a disable_polymer=true GET attribútumot.
Sziasztok!
Ezt hol kell alkalmazni? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Igen, google take-outból/ban lehet szűretni csak azt (a listát)!
Random kitilktások idején ajánlott is!
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Amre az ember fel van iratkozva, azoknak a YT csatornáknak az url-jét lehet valahogy exportálni? Mondjuk doc vagy xls fájlként vagy html fájlként?
Lehetőleg úgy - mert ez lenne az egyik fontos tényező - hogy ne egyesével kelljen a sok csatornán végigmenni. -
Hege1234
addikt
válasz
AndrewTdi
üzenetére
yt-dlp-vel megoldható
[link]ha valaki hu feliratot tesz a videó alá akkor az is letöltődik, ha nincs akkor az auto generált hu töltődik le
1080p
vp90 helyett: h264/AVC
opus helyett: AACDownloads/youtube mappába teszi a videót a felirattal
yt-dlp -S "res:1080,ext:mp4:m4a,vcodec:h264" --write-auto-subs --write-subs --sub-langs "hu" --convert-subs "srt" -o "Downloads/%(extractor)s/%(title)s" "YT_LINK_IDE" -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Szeretnék magyar videót, magyar felirattal letölteni youtuberól. A videó alaphelyzetben nem rendelkezik felirattal, de a youtube csinál rá. Ezt le lehet szedni valahogy felirattal együtt? esetleg ráégetve? -
-

Hogy lehet kivenni ezeket az előnézeti képeket hogy el tudjam olvasni mi van mögéjük írva?
-
Bubaaa
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Egy pár hete tettem fel ezt a kérdést,de sajnos megoldást azóta sem találtam rá. Évekig nem dobta fel,csak most pár hónapja kezdte.
-
IntelKiller7
nagyúr
Ki lehet valahogy kapcsolni a TV-n ezt a hulyeseget, hogy ne kerdezze meg, hogy “ki nezi a youtubeot” 😵💫
az agyam szetmegy mar tole, hogy minden youtube elinditas elejen bedobja. -
ledgeri
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
https://github.com/letsblockit/letsblockit/blob/main/data/pages/sunset.md... hát akkor ennek is ennyi volt (jegyzetből másoltam az url-t)
De maradt hátra, pl ezAz hogy chrome-ban nem működik az nem azt jelenti hogy halott, továbbra sem!
Dev módbani felrakására is ugrik már a chrome? -
EmberXY
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Ez az oldal nem akar betöltődni...
"kb mindenre mondható lenne."
Melóhelyen Chrome van, pont a napokban halt ki az Ublock arra hivatkozva, hogy többé nem támogatott bővítmény...
Nagyon belementünk, nem akarok itt offolni ezzel, csak a short-okat akarom tiltani, ha kell, akkor fejszével vagy láncfűrésszel, ezért érdekelt. Ha az Ublock (és a userscriptek futtatását lehetővé tevő bármilyen bővítmény) a Chrome-on, Brave-en kívül más böngészőnél is elérhető, akkor átköltözök más böngészőre, igazából ennyi a lényeg.
Közben elvileg meg is van a válasz, mert az ublock weboldala szerint más böngészőkön ugyanúgy elérhető marad: [link] -
ledgeri
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Addig lehet rá építeni, amíg működik, elhagyni csak azért mert lesz vége... kb mindenre mondható lenne.
Ha választanom kéne, hogy chrome, vagy ublock origin, biztos, hogy az utóbbit választanám, mindegy hogy mi a szitu!https://letsblock.it/ lehet válogatni!
-
EmberXY
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Azzal az a bajom, hogy egyelőre Chrome-ot és Brave böngészőt használok, előbbi alatt nem akar már működni, egyelőre Brave alatt még működik, így nem tudom, hogy arra meddig lehet még építeni (a híres-neves manifest v3 ugyebár...)
Úgy tudom, hogy a későbbiekben a userscriptek futtatása is bajos lesz, és csak remélni merem, hogy más használható böngészőknél, pl Firefox ilyen gond nem lesz, akkor majd átállok arra. Ublock Origin azon is elérhető? Egyelőre még azonban a Brave-vel jól megvagyok, így ez a script tökéletes megoldás egyelőre. -
EmberXY
veterán
válasz
Hege1234
üzenetére
Ez tényleg működni látszik, köszönöm!
Azt hittem, ennél sokkal bonyolultabb ezt megoldani, aztán kiderült, hogy egy 2 soros kód.
VoidXs: Neked is köszönöm! Mobilon ritkán használom, főleg PC-n használom csak, és hiába van Prémium előfizetésem, bosszantott, hogy mégsem tudom úgy használni, ahogy én szeretném.
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
A "Shorts" vidókat le lehet valahogy tiltani? A Show fewer shorts opció csak ideiglenes, de én úgy általában szeretném ezeket kikapcsolni, de sehol nem találok erre beállítást, lehet, én vagyok láma.
Esetleg valami külső script kell hozzá? Bármilyen megoldás érdekel... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
YT Kids! Ott lehet letölteni és offline nézni.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
dellfanboy
üzenetére
Vannak általános videóletöltők, amik nagyjából minden oldalon működnek.
-
dellfanboy
őstag
nem biztos, hogy ez a jó topic de hátha. videót szeretnék letölteni, hogy offline is tudja nézni a gyerek. mese. YT esetén beírtam a googleba hogy yt download és vmi link generáló oldal segítségével le tudtam menteni merevlemezre.
nos mivel ez a mese indavideó-n van, hogy kéne nekiesnem, hogy le tudjam tölteni offline? a google által talált yt downloaderek nem mukodnek.szerk
én balga
találtam indavideo downloadert -
VoidXs
Topikgazda
válasz
Szakbarbár
üzenetére
Eszköztől függ. Úgy vannak vele, hogy a tv tulajok sokkal többet viselnek el.
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Pár napja lejárt a Youtube Family előfizetésen és arra vagyok kíváncsi, hogy a YT mi alapján dobálja be a reklámokat. A laptopon, Chrome böngészőben csak 5 mp hosszú reklámokat adott be, és igazából nem is volt nagyon zavaró, de a MI Box-on 30 mp-es reklámok vannak 4 percenként. A böngészőben nincs reklám blokkoló, viszont céges tűzfal mögött voltam.
A megtekintett csatorna, eszköz vagy hálózat függvénye mennyi reklám van a videók alatt? -
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Számolja, és ez nem állítható.
-
Rodzser Mór
senior tag
Hali!
YT fiókba bejelentkezve ha elindítom a saját videóm (amit én töltöttem fel) egyikét, akkor a megtekintési számláló mintha számlálná az ilyen megtekintést. Jól gondolom?Valamint ha így van, akkor nem lehet azt beállítani, hogy a sajátmegtekintést ne számolja?
-
Danecay
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Igen, már vagy több mint 3 éve, de mi köze ennek ahhoz amit én írtam? Amit Te hoztál be, az ráadásul minden platformon igaz. Vagy ez egy amolyan szarkasztikus válasz akart lenni? Bocsi nem nagyon járok ide, de ahogy látom eléggé aktív vagy a topikban, így valószínűsíthetőnek tartom, hogy, igen, szarkazmus volt

-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy csak én nyitok meg random mindig olyan külföldi, jellemzően angol nyelvű videókat, ahol nem érhető el az automatikusan létrehozott és fordított magyar nyelvű felírat, vagy valamilyen változás történt a dologban? Ezt az Android eszközeimen (TV okosító, telefon) tapasztalom és pl. a Samsung okos TV-m YT alkalmazását használva. Létezik az automatikus fordítás opció, viszont mindenhol csak 16 nyelvre ha jól számoltam, amik között nem szerepel a magyar. Van olyan külföldi csatorna, amit már évek óta követek és régen is automatikus magyar feliratozás volt bekapcsolva alatta, de már a régi videóknál sem lehet ezt megtenni. Felváltva használok gyári Youtube-ot és SmartTube-ot is. Akkor tűnt fel, miután a SmartTube-al meg lehet jegyeztetni a csatornára vonatkozó beállítást így mindig automatikusan magyar feliratozással indultak el a videók, hogy egyszer csak nem volt felírat. Gondoltam valamilyen frissítés vagy más okból kifolyólag kikapcsolódott, így gondoltam visszakapcsolom, de már nem tudtam.
Érdekes, PC-n böngészőből a fent említett 16 nyelv sokszorosát ki lehet választani, közök a magyar nyelvet is. Mi történik, visszafelé fejlődünk?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
joey04
üzenetére
Drive-on fontos fájlokkal volt ilyenem. Minden listád (ahogy minden Drive fájl) más szerveren található, néha egy-egy közülük le van állítva például frissítésre. Ekkor az ott tárolt listákat ideiglenesen nem látod. Biztonsági másolat van, kb lehetetlen véglegesen eltűnnie.
-
joey04
titán
Hali!
Vann több lejátszási listám yt-n, és pár hete az egyik eltűnt. Elsőre azt hittem én vagyok a béna és véletlen töröltem, de ma újra megjelent. Elég erősen támaszkodok yt-n a lejátszási listákra, sok témában van listám, akár 40-50 videóval is. Kérdésem, hogy mitől lehetett ez, volt-e már másnál is ilyen és mennyire gyakori ez, mert így erősen visszaesett a bizalmam.
-
Sziasztok,
Nem találok megoldást, hátha Ti tudtok segíteni.
Youtube Musicban van arra lehetőség, hogy egy adott lemezt abban a formában játszon le, ahogyan az valójában megjelent? (Így leírva ez nem tűnik túl nagy elvárásnak)A klip változatokat játsza le a daloknál, és eléggé zavaró, ha egy album, aminek minden második dalához készült klip, tíz perccel hosszabb, mert egy klip pl. másfél perc beszélgetéssel kezdődik, és/vagy épp stáblistával ér véget.
Nincs YT előfizetésem.
Előre is köszönöm az esetleges segítséget!
-
viperabácsi
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Olyankor mikor meg akad dropped frame is lesz kb akadásonként 100-400 frame között .
Biztos nem ilyenek a videók , szinte minden stílusú videóban találkozok a jelenséggel naponta többször is. Ugyan az a videó másik gépemen nem akad meg ! -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Esetleg eleve ilyen megakadó képű videót töltöttek fel.
Ha visszamész a videó ezen pontjához és megint megakad a kép, akkor ilyet töltött fel a feltöltő.
-
viperabácsi
addikt
Üdv , pár napja játsza a kis gépem ( asrock deskmini X300 , Ryzen 3 3200g , 16gb 3200mhz ram )
hogy videó lejátszás közben random meg áll a kép a hang megy tovább , majd gondol egyet és tovább megy a videó .
Mi lehet a gond ? -
Ice&Lime
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Szia!
Összehasonlítottam, egy régit, a múlt hetit, a mostanit és töltöttem fel még egy másmilyet is, összehasonlítottam felbontásokon le-fel váltogatva youtube-on a kodekeket és mindenhol teljesen ugyan azok. Másik gépen is megnéztem és ott is 1080p-re váltva belassul az animáció és rosszabb a minősége, 720p-nél már nagyon gagyi, az előző és még a múlt heti videóknál az 1080p-k is szépek voltak, még a 720p-sek is. Nem tudom.. -
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Youtube-ra video feltöltésénél még nem volt gond 1 héttel ezelőtt, ma viszont az új videó feltöltésénél meglepődtem. Eddig is 4k-s videók voltak feltöltve, úgy most is, és minden ugyanaz. A mostani videónál is 4k-ban szépen folyékonyan futnak az animációk youtube-on mint ahogyan az eddigieknél, a kép is szép, viszont ha lejjebb viszem a felbontást 1080p-re, akkor az fps leesik és akadoznak az animációk, ha 720p-re akkor még rosszabb, és így tovább. Eddig ilyen nem volt. Plusz, a kép minősége is rosszabb ennél 1080p-ben, mint az előbbi feltöltött videók 1080p felbontásai. Az eredeti feltöltött videó fájl olyan mint a többi, ugyanolyan magas minőséggel készült és ugyanúgy, ráadásul egy másmilyen mentéssel is kipróbáltam a biztonság kedvéért, de ugyanaz lett a vége.
Van valakinek ötlete mi lehet a gond? 1080p-ben folyékonyabban kellene futnia, mint 4k-ban, erre pont fordítva van. -
Bubaaa
senior tag
Szevasztok! Hátha tudtok segíteni.
Van egy 3éves samsung tévém amin rendszeresen nézem a youtube-ot. 1hónapja kb minden belépéskorr ki kell választanom hogy melyik felhasználói fiókba szeretnék belépni. Hozzáteszem hogy nincs másik rajta. Vagyok én, van vendég mód meg valami kids. Na most egy hónapja még nem dobta ezt fel,ha beléptem onnan folytatta a videót ahol abbahagytam kikapcsolaskor. Mi a módja annak,hogy ne dobja fel ezt a bejelentkezős oldalt? -
ledgeri
nagyúr
válasz
chungee
üzenetére
Ha az URL.je elérhető, akkor rá lehet keresni webböngészőn, discord csatin ahol esélyes, hogy meg volt osztva, esetleg böngésző előzményekben, hátha valami valahol megjegyezte. Vagy Rápróbálni USA, vagy német kijukadású vpn-nel, mert lehet, hogy le jogdíj limitálódott az adott videó!
-
chungee
addikt
Estét!
Kreáltam 1 saját zenés lejátszási listát. Van 1 rejtett videó, ezt hogyan tudnám visszahozni
A címére sem emlékszem hogy alternatívával tudjak helyettesíteni, mert eléggé hosszú a lista 
-
Sanyi.mTs
addikt
be lehet állítani böngészőben és mobil appban, hogy a shorts videókat ne kezdje el végtelenítve lejátszani? elég lenne csak 1szer.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Hmm rájöttem!
Youtube Studioban néztem ott, de ott jóval kevesebb menüpont van abban a legördülő menüben. A nyelv beállítás sincs köztük.
A sima youtube oldalon odakattintva pedig ott van ebben a menüben. Ott tudtam átállítani magyarra. Aztán visszalépve a YT Studioba, ott már magyarul volt szerencsére.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok.
Böngészőből haszánlom a youtube-ot. És szeretném, ha az egész magyarul lenne. De minden angolul van, menüpontok, magyarázatok a yt studioban, stb. Pedig szerintem beállítottam mindenhol, ahol lehetett magyarra és a currency-t is HUF-ra állítottam.
Hol kell beállítani, hogy magyar legyen?Belépve egy másik account-omba, ott pedig minden jól van magyarul.
update: megtaláltam. Pedig néztem ott is (jobb fölső sarokban az avatarra kattintva az előjövő legördülü menüben). Nem tudom, hogy kerülte el a figyelmem.
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Windows-ban FF-on baloldalon a feliratkozott csatornáim átváltott ABC sorrendbe, előtte gyakran látogatott csatornák voltak sorrakozva. Hogyan tudnám visszaállítani a gyakran látogatottakra
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
kriszwells
üzenetére
Akkor kell csak fizetned, ha olyan programot készítesz, ami használja őket. Felhasználóként nem terhel semmi.
-
kriszwells
aktív tag
Hali! (Bocs, ha nem teljesen idevágó...)
Az alábbi szöveget most olvastam. Ez azt akarja jelenteni, hogy ha a videó rendelésekor a H.264/65 van választva, akkor elvileg azért fizetni kellene, ha egy ilyen videót rakunk közzé (vagy egyáltalán használjuk)?
Régi videókat kezdtem el AV1-el átkonvertálni, mert lényegesen több helyet takarít meg...
"A H.264 és H.265 licencdíj-köteles kodekek, amelyek különösen a H.265 esetében jelentős költséget jelentenek a tartalomszolgáltatók számára. Az AV1 viszont teljesen nyílt forráskódú és jogdíjmentes..." -
Elemental
addikt
Na, hát végül is csak nem ennyi. Keresgéltem, és találtam a yt-hoz chat-et. Segítvén a barátomnak írogattam valakivel. Sajna magyar nincs, így maradt a google translate.
Kértem, hogy magyarázzák meg a tiltás okát, és állítsák vissza a csatornát. Poén volt, mert mondta, hogy nem adhatja meg a konkrét okot, mert az visszaélésre adhat lehetőséget. De csak nyaggattam, és már ki is szállt, és mondta, hogy inkább hívja a főnökét. Addig jutottam velük, hogy szerintük én ( a barátom) kaptam korábban valami tiltást, mert szabályellenes tartalmat töltöttem fel, és újra létrehoztam egy csatornát (amiről most szó van), és újra feltöltöttem ezt a sértő videót. Mondtam, hogy tuti tévednek, mert nekem ez az első csatornám. Nem is értem, hogy miről beszélnek, stb. Aztán kb fél óra írogatás mondta, hogy ebben a témában már mindent megbeszéltünk, tud-e másban segíteni.
Azért furcsa, mert két éve volt meg ez a csatorna. Tehát szerintük előtte már létezett egy csatorna, amit tiltottak? Még mindig úgy érzem, hogy valami náluk ment félre. Talán volt egy hasonló nevű csatorna egy hasonló videóval? Na, mindegy, legalább megpróbáltam. -
Cs1csó
titán
Amit írsz az is csak rávilágít, hogy még így is bőven van anomália. Egyszerű: ne legyen a Facebook vagy bármilyen ilyen platform sem pótolhatatlan.
Anno sok olyan "biznyic" emberke sírta tele a párnáját, hogy a Facebook-os biznyic oldalát beszántották és így most mi lesz vele. Egyszerű, RENDES weboldalt kell készíteni a biznyichez. -
bacus
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nem tudom mitől nagy valaki, pl az OnRoad-nak is feltörték a fb.-t és soha nem kapták vissza ha jól tudom. Van ismerős aki vagy 3x bukta el, és úgy, hogy a fb-nál dolgozott !!!, de még úgysem. Ha jól tudom azt sem tudja, hogy törték fel, mert 2 szintű hitelesítéstől kezdve mindent megtett, nagyon óvatos volt, nem kattintott sehova, mert az elsőre talán valahogy így bukta el...
-
Cs1csó
titán
válasz
Elemental
üzenetére
A "nagyok" esetében lehet van valami dedikált kapcsolattartó, vagy ügyfélszolgálat, de lehet ezért esetleg fizetni kell. Vagy ha kellően nagy a csatorna akkor az már arra "predesztinálja" az adott csatornát, hogy VALÓDI EMBER is ránézzen.
Ahogy írtam a Facebook is hasonló, ott van valami "üzleti" fiók aminek havi költsége van de probléma esetén (pl. fiók lopás, tartalom miatti tiltás stb.) ott is EMBER az aki az ügyet intézi nem egy bamba algoritmus.
-
bacus
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ami késik az múlik is
, mondom nekem 18 év után törölték az egész csatornát tulajdonképpen 1 videó miatt. A lányom kb 3 éves volt, ahogy fürdik, igen, meztelen, de hát csak nem fürdőruhában kéne mosdani. Marha jól érezték magukat a tesójával aki 1,5 évvel idősebb..., fröcskölik egymást, száll a fürdőhab, stb.18 évig volt fent a videó, ma a lányom 23 éves múlt, 2 éve jött egy email, hogy törölték a csatornát, mert adott videóban (és csak a címe volt belinkelve), törölték a csatornát. Ha jól emlékszem tárgyiasítottam a gyerekeim szexualitását... vagy valami hasonló faxság.
Még az a mázli, hogy a videók megvoltak a saját nas-on is, mert ha megbíztam volna a yt -an, akkor az összes videóm a gyerekeimről ill. minden egyéb családi eseményről oda. A csatornán nem volt, vagy legalábbis csak egy-két publikus videó (pl iskolai esemény), mind csak a link ismeretében volt elérhető egy listán, amibe be volt téve az összes videó. Nagyon szerették a nagyszülők, unokatesók, minden családi esemény fent volt, stb.
Ráadásnak nem volt semmi trigger sem, mert évek óta nem volt már feltéve videó.A legszarabb érzés, hogy tulajdonképpen nem igen tudom, hogy megvan e minden, mert már nem volt lehetőségem se megnézni semmit. 99,99% biztos megvan, akkoriban még nem telefonnal készültek a videók közvetlenül feltöltve shortként..

-
Elemental
addikt
Köszi, srácok!
Nem nevezném annyira ezt sem válasznak.
Alaposan megvizsgáltuk a csatornádat, és megerősítettük, hogy sérti következő irányelvünket: Közösségi irányelvek. Most valószínűleg csalódott vagy, de a mi feladatunk gondoskodni arról, hogy a YouTube mindenki számára biztonságos hely legyen.
Én meg laikusként azt hittem, ha valami gond van, azt előbb jelzik. De hát ilyen ez a banhammer.
Most az ugrott be, hogy a nagy csatornák, akiknek a munkájuk része a yt csatorna, hogy nem járnak így. Nem hinném, hogy a rengeteg feltöltött tartalom mind rendben van. Ott ez hogyan működhet? -
Cs1csó
titán
válasz
Elemental
üzenetére
Teljesen "laikus"-ként: ennyi. Sőt ha jól olvasom bacus válaszát neked legalább annyit írtak, hogy "vizsgálják".
Nekem a nővérem küldött pár éve egy pancsizós videót az unokaöcsémről kicsit beparáztam, hogy "pedo" gyanú vagy hasonló miatt az "algoritmus" (mert 2 milliárd Facebook fiók mellett ÉLŐ EMBER soha nem fog találkozni a fiókoddal ha csak nem vagy valami potenciálisan fontos ember)
tilt egy életre. -
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Egy barátom yt fiókját törlésre került, közösségi irányelvek megsértése miatt. Semmi figyelmeztetés, egyszer csak jött az email, hogy törölve a csatorna.
A barátom a fellebbezést elküldte. Válasz érkezett, miszerint megvizsgálták, de a törlés marad.
Akkor ez ennyi volt, vagy lehet tovább menni? -
Barret001
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
" értelmetlen magyar szavakat rak be" Nem csak oda...Pont ez volt az én bajom is! Lefordítja Magyarra, mégsem értem! Akkor inkább ne nyúljon hozzá!
-
Cs1csó
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerintem ha már az AI leigázza az emberiséget magyarul még akkor sem fog tudni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Passz...
Ha olyan a feltöltő, hogy ad feliratot, akkor az a felirat fog futni.
Ha olyan a feltöltő akkor akár bárki is adhat hozzá feliratot....(a feltöltőnek csak jóvá kell hagynia....)
Ha olyan a videó, szerintem a youtube tud hozzá jobb feliratot is illeszteni, de alapból van a hang alapú generálás...
Itt a topikban meg volt említve még az is, hogy az sincs minden videónál... -
Cs1csó
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem. Egy érdekesség, van valami "fake" Gyűrűk Ura koncertsorozat, ami csak nyomokban tartalmazza Howard Shore zenéjét, plusz jóval kisebb méretű együtteste hangszerelték így nagyon gáz.
Howard Shore mondta, hogy mivel nem tudták megszerezni a KOTTÁKAT ezért gyakorlatilag nem is tudják a pontos zenét eljátszani és mivel Shore ezt nagyzenekarra írta ezért a kotta nélküli és kis zenekar valami irtó gagyi hangzást nyújt. -
ledgeri
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerintem nem ért még magyarul, és a félreértett angolból fordít vissza magyarra.
-
ledgeri
nagyúr
Újabb boldogító fejlesztés a youtube-on: már a csatornaneveket is fordítják... mert értelme van ennek is...

-
pixta78
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet kikapcsolni a lejátszás közben beérkező értesítések hangját?
Köszönöm -
ledgeri
nagyúr
Érdekes link-követősdi megy mostanában a youtube-on.
Eddig, hogy ha lejátszóból mentettem linket, akkor csak a videoID volt a linkben. Egy ideje elkezdett SI végződést (session ID)-t rakni amögé a link mögé. Aztán bejött egy olyan, hogy keresésre kiadott videó linkmásolásakor egy PP és lényegesen hosszabb tracking-rész másolódik....
Most meg privát böngészős keresésnél már beletekintettként mutatott egy videót, és igaz egy videóbéli pillanatként (t=xxxxxs, szokásos) mentette, de simán kinézném belőlük, hogy azt az adott másodpercnél (fél órás videóból akad) senki sem mentette még le.Érdekes érdekes...
MIndez azért tűnik fel, mert az utóbbi 2-3 hónapban már egy 37 másodperces videó lejátszása is abba a misztérikus hibába torkollik, amit csak a reklámblokkoló kikapcsolása, vagy a bejelentkezés old meg.
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
Youtube családi prémium csomagba vagyunk 4-en és a 2 szabad meghívommal nem tudnak bejelentkezni, mert azt írja nem egyezik az ország.
Magyarország a lokáció, magyar cím, paypal fizetés. A meghívottaknak mit kellene tennie, hogy megfelelő legyen a csatlakozás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, lustaság miatt és irritáló dolgok ellen születnek meg a legjobb dolgok, nomeg kíváncsiságból!

találtam indavideo downloadert
A címére sem emlékszem hogy alternatívával tudjak helyettesíteni, mert eléggé hosszú a lista